Στρατηγος Berger "Εγω ειμαι ο εξουσιοδοτημενος αρχηγος κι εγω παιρνω τις αποφασεις"...!!!

 

Η ιστοσελιδα έχει λάβει περισσότερες πληροφορίες

σχετικά με τα τελευταία λεπτά μιας σύγκλησης απο τα "Λευκα Καπελα" που έλαβε χώρα στο γραφείο του στρατηγού David H. Berger το πρωί της Παρασκευής. Όπως αναφέρθηκε χθες, τα "Λευκα Καπελα" που ευνοούν μια προσέγγιση «ας περιμένουμε να δούμε» σε ζητήματα που αφορούν σαρωτικές συλλήψεις στο Deep State έχουν μπερδευτεί με όσους προτιμούν την άμεση απομάκρυνση του 75% περίπου του Κογκρέσου. Οι 12 αξιωματικοί που είναι επιφορτισμένοι να αποφασίσουν ποιον θα συλλάβουν και πότε, 11 από τους οποίους επέλεξε προσωπικά ο στρατηγός Μπέργκερ, χωρίζονται στη μέση και στις δύο πλευρές της διαμάχης, σύμφωνα με μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ.

Ο 12ος αξιωματικός, ο ίδιος ο στρατηγός Μπέργκερ, επιλέχθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ για να οδηγήσει τα  "Λευκα Καπελα"στη νίκη επί του Βαθύ Κράτους — γεγονός που τους θύμισε ο στρατηγός Μπέργκερ κοντά στο τέλος της συνάντησης της Παρασκευής.

«Αυτή δεν είναι δημοκρατία», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στο συμβούλιο. «Ο στρατός δεν εργάζεται για τη δημοκρατία - εργαζόμαστε σε μια ενοποιημένη αλυσίδα διοίκησης. Μερικοί από εσάς έχετε ξεχάσει αυτήν την αρχή. Ο Πρόεδρος Τραμπ μου ανέθεσε αυτήν την ευθύνη. Παίρνω τις τελικές αποφάσεις. Αν κάποιος από εσάς θέλει τη δουλειά μου, έχετε δύο επιλογές: πηγαίνετε να ρωτήσετε τον Τραμπ ή σηκώστε ένα μπαστουνι Pugil».

Τα μπαστούνια Pugil είναι γεμισμένα κοντάρια που χρησιμοποιεί ο στρατός για πολεμική εκπαίδευση.

«Χωρίς τον Πρόεδρο Τραμπ, δεν θα είχαμε την εξουσία να κάνουμε συλλήψεις. Του χρωστάμε την εμπιστοσύνη και την υπομονή μας. Αν πιστεύει ότι οι δημόσιες συλλήψεις θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να βγουν τα ενδιάμεσα αποτελέσματα, είμαι στο πλευρό του, ανεξάρτητα από την εξουσιοδότησή μας», συνέχισε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Απευθυνόταν προφανώς στον Ταγματάρχη Richard E. Angle και τον συνταγματάρχη J.D. Keirsey, οι οποίοι και οι δύο έχουν κάνει ενστασεις για ευρύ και άμεσο πόλεμο κατά του Deep State. Άλλοι στο συμβούλιο, είπε η πηγή μας, συμμερίζονται την άποψή τους, αλλά ήταν λιγότερο εκδηλωτικοι.

«Εκτιμώ τη συμβολή σας, κύριοι, αλλά θα παραιτηθείτε απο καθε αλλη αποψη. Η δουλειά μας είναι να συλλαμβάνουμε προδότες, να μην τους έχουμε ανάμεσά μας», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Συνέχισε λέγοντας ότι 60 χρόνια ζημιάς στο Deep State δεν θα μπορούσαν να αναιρεθούν από τη μια μέρα στην άλλη—ή σε εβδομάδα, μήνα ή έτος. Το Deep State είχε εμπλακεί τόσο πολύ στην πολιτική αρένα που ο καθαρισμός του απο πού ξεκίνησε και πού τελείωσε η διαφθορά ήταν ένα δυσεπίλυτο δίλημμα, πρόσθεσε, και ενέκρινε τη μεθοδική, συστηματική δέσμευση έναντι της βιαστικής δράσης.

«Η φάλαγγα του Deep State θα πέσει. Είναι μόνο θέμα χρόνου», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. Να σχολιάσω ότι Σατυρικός σημαίνει ερωτικός. Τα σχόλιά σας είναι σατυρικά ή σατιρικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανωνυμο σχολιο σου επειδη παραβαινει τους ορους που εχω θεσει κανονικα δε θα επρεπε να το δημοσιευσω.Κανω αυτη την εξαιρεση μονο για να σου απαντησω.
      Εχουμε και λεμε λοιπον
      1)Ο ορος σατιρικος που αναφερεις αν προσεγγισεις την Ευρωπαικη της ριζα(δεν αποδεχομαι τον ορο Ινδοευρωπαικη) σημαινει κατ ουσιαν χορταστικος.
      2)Ο ορος σατυρικος προφανως εχει τη ριζα του στους αρχαιους σατυρους(ακολουθους του Διονυσου)και προφανως παρομοιαζεται με την λαγνεια και την ασελγεια
      3)Υπαρχει και ο ορος σατυρικο δραμα ένα από τα τρία είδη του αρχαίου ελληνικού δράματος (τα άλλα δύο ήταν η τραγωδία και η κωμωδία), το αποτελούσαν ηθοποιοί μεταμφιεσμένοι σε Σατύρους.Αποσκοπούσε στην ανακούφιση των θεατών από τις ισχυρές συγκινήσεις που είχαν δοκιμάσει κατά την παράσταση των τραγωδιών και χαρακτηριστικο του ηταν το εύθυμο ύφος.

      Ο καθενας διαλεγει την εξηγηση που τον εκφραζει καλυτερα...

      Διαγραφή
  2. ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΡΚ06 Ιουνίου, 2022 00:48

    Με στρατηγό Μπέργκερ δε πας πουθενά,εδώ θέλει στρατηγό Πιτόγυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Ιουνίου, 2022 07:51

    ΣΩΣΤΟΣ ,ΟΡΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.
    ΚΟΜΠΑΣΜΟΙ ,ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ,ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ
    Η ΛΕΡΝΑΊΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ .
    ΓΕΝΟΙΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλαβα, συνομωσια μεσα στη συνομωσια. Σατανικο πραγματικα οπως και η φυση τους
    Τρωγλοδυτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις