ΤΑ "ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ" ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ....!!!

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών

του Ναυτικού των ΗΠΑ τροποποίησε τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσει μελλοντικές εκτελέσεις στο Deep State, δήλωσε πηγή της JAG. Τα τελευταία δύο χρόνια, εκτός από δύο, οι Deep Staters κρεμάστηκαν από το λαιμό μέχρι να πεθάνουν, μια διαδικασία που η JAG λέει τώρα ότι είναι κουραστική, χρονοβόρα και επιρρεπής σε ατυχίες. Ως αποτέλεσμα,  καταδικαστεί σε θάνατο θα πάρει μια σφαίρα στο κεφαλι.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG πήρε την απόφαση αφού στάθμισε το κόστος και τις ανθρωποώρες των προηγούμενων απαγχονισμών έναντι του κόστους μερικών σφαιρών. Η πρακτική του απαγχονισμού ενός άνδρα, είπε, περιλαμβάνει περισσότερα από το να γυριζεις έναν διακόπτη. Πριν από κάθε απαγχονισμό, μέλη του Σώματος Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ φτάνουν στο GITMO για να επιθεωρήσουν την αγχόνη, να βεβαιωθούν ότι λειτουργεί σωστά και να παραμείνουν εκεί έως ότου ο καταδικασθείς να κηρυχθεί νεκρός. Αλλά ακόμη και η πείρα τους δεν έχει αποτρέψει ατυχίες. Η εκτέλεση του παιδόφιλου Bill Gates, για παράδειγμα, έδειξε ότι η ακατάλληλη μέτρηση με σχοινί προκαλεί έναν παρατεταμένο, επώδυνο θάνατο.

Επίσης, κάποιες εκτελέσεις καθυστέρησαν εν αναμονή της άφιξης στρατιωτικών και μερικές φορές πολιτικών, που έπρεπε να πετάξουν από την ηπειρωτική χώρα για να παρακολουθήσουν το γεγονός.


Μεγαλυτερη επιρροή στην απόφαση του JAG, ίσως, είναι αυτό που ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall αποκάλεσε «θεατρικές αγχόνες». Το μεσοδιάστημα μεταξύ της καταδίκης και της εκτέλεσης έδωσε πολύ χρόνο στους επιβλητικούς, μεγαλειώδεις, αμετανόητους Deep Staters για να οξύνουν τις δεξιότητές τους για μελοδραματικές παραγωγές πριν από την εκτέλεση. Έχουν κάνει μια γκάμα από  δαιμονικά ξόρκια μέχρι την δηθεν υποτιθέμενη θρησκευτική αλλαγη.Από τις τελευταίες λέξεις με κάθε βωμολοχία  έως τις πράξεις σεξουαλικου εξευτελισμού.

Κάποτε ήταν γνωστός για το ότι παραμένει ήρεμος υπό πίεση —και μερικές φορές κατακεραυνωνει τους Deet Staters στις τελευταίες στιγμές της ζωής τους— ο αντιναύαρχος Crandall έδειξε σημάδια απογοήτευσης στις πρόσφατες εκτελέσεις και αναφέρθηκε ως «διαιτητης του τσίρκου» αφού ο Alec Baldwin τον ονομασε ετσι πριν τον θανατο του.

«Ο ναύαρχος συζήτησε τις ανησυχίες του με τους νεότερους του και συμφώνησαν ότι οι απαγχονισμοί διαρκούν πάρα πολύ και είναι γεμάτοι με πάρα πολύ θέατρο. Κατέληξαν σε συναίνεση. Από εδώ και στο εξής, ο καταδικασθείς θα εκτελείται εντός 24 ωρών από την καταδίκη, με πυροβολισμούς αντί για θηλιά», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς πώς η JAG θα επιλεξει τα μελλοντικά εκτελεστικά αποσπάσματα, είπε ψυχρα ότι ένας «μοναχικός πεζοναύτης» θα επωμιζόταν το βάρος της εκτέλεσης των καταδικασμένων και ένας εφεδρικός θα ήταν άμεσα διαθέσιμος «για κάθε περίπτωση».

Αυτό είναι μια μεγάλη απόκλιση από την ιστορική πρακτική. Ένα εκτελεστικο απόσπασμα αποτελείται συνήθως από πολλούς στρατιώτες, οι οποίοι έχουν εντολή να πυροβολούν ταυτόχρονα, αποτρέποντας έτσι τόσο τη διακοπή της διαδικασίας από ένα μέλος όσο και την αναγνώριση του ποιος πυροβόλησε τη θανατηφόρα βολή.

«Αν και μιλάμε για σκληροπυρηνικούς πεζοναύτες, θα πραγματοποιηθεί ψυχολογικός έλεγχος και είναι πιο αποτελεσματικό να ελέγχεις εν συντομία έναν ή δύο πεζοναύτες παρά επτά με δέκα. Μιλώντας για τον εαυτό μου, γιατί να χρησιμοποιήσω 10 φυσίγγια αν ένας ή δύο θα κάνουν τη δουλειά εξίσου καλά. Δεν είναι σαν να στοχεύει κανείς χέρια και πόδια», είπε η πηγή μας.

«Δεν υπάρχει γραπτός κανόνας που να προσδιορίζει τον αριθμό των ανδρών. Μπορεί να είναι ένας, μπορεί να είναι 20», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, είπε ότι οι υποψήφιοι θα επιλεγούν εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών, από τους οποίους υπάρχουν πολλοί. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ



Σχόλια

  1. Ο καλύτερος τρόπος είναι ασημένια σφαίρα και σφήνα στη καρδιά. Μαρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις