Ο Michael Sussmann πρωην δικηγορος της Κλιντον αθωωθηκε....για λιγο.....!!!

 

Ο στρατός των ΗΠΑ συνέλαβε

την Κυριακή τον πρώην δικηγόρο της εκστρατείας της Κλίντον Μάικλ Σάσμαν με την κατηγορία της προδοσίας, μόλις μια εβδομάδα αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσιγκτον τον έκρινε «αθώο» ότι είπε ψέματα στο FBI για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και τη Ρωσία.

Η ομοσπονδιακή υπόθεση του Sussmann επικεντρώθηκε γύρω από τη συνάντησή του το 2016 με τον James Baker, έναν φίλο του ειδικού συμβούλου του FBI, με τον οποίο ο Sussmann μοιράστηκε αβάσιμες φήμες και ύπουλα ψέματα που είχαν σκοπό να εκτροχιάσουν την προσπάθεια του Trump για την προεδρία. Ο Sussmann κατηγορήθηκε και αντιμετώπισε δίκη, αλλά απαλλάχθηκε από κακούργημα μετά από έξι ώρες συζήτησης των ενόρκων.

«Η δίκη ήταν μια απάτη από την αρχή. Ξέραμε ότι δεν θα καταδίκαζαν ποτέ κάποιον από τους δικούς τους, αλλά περιμέναμε να δούμε το αποτέλεσμα», είπε μια πηγή της JAG .

Τα "Λευκα Καπελα", είπε, παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τις δραστηριότητες του Sussmann και αποφάνθηκαν κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής έρευνας ότι ο Sussmann είχε λάβει 1.400.000 δολάρια σε αδήλωτο εισόδημα δύο ημέρες πριν από τη συνάντηση με τον Baker. Η πληρωμή προήλθε από τον Act Blue, έναν υποπτο αμερικανικό μη κερδοσκοπικό τεχνολογικό οργανισμό που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004 και επιτρέπει σε αριστερούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, δημοκρατικούς υποψηφίους και προοδευτικές ομάδες να συγκεντρώνουν χρήματα από μεμονωμένους δωρητές στο Διαδίκτυο παρέχοντάς τους διαδικτυακό λογισμικό συγκέντρωσης κεφαλαίων. Τα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Act Blue περιλαμβάνουν πολλούς Deep Staters, συμπεριλαμβανομένου του αείμνηστου William Jefferson Clinton, ο οποίος ήταν ένας σιωπηλός, μυστικός συνεργάτης στην οργάνωση.

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ο Sussmann έλαβε δωροδοκίες σε αντάλλαγμα για να κατασκευάσει ιστορίες για τον Τραμπ, τον Οργανισμό Τραμπ και τη Ρωσία - όλα αυτά περιελάμβαναν το απομυθοποιημένο πλέον σκάνδαλο της «ρωσικής συμπαιγνίας».

Επιπλέον, ο εκτενής έλεγχος ιστορικού της JAG στους ενόρκους αποκάλυψε ότι τρεις είχαν δωρίσει σημαντικά ποσά μετρητών στην προεδρική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον το 2016. Ο ένας ήταν στενός φίλος των Κλίντον, έχοντας συχνά κάνει διακοπές μαζί τους στο Martha’s Vineyard.

«Η δίκη ήταν σαφώς προκατειλημμένη υπέρ του Sussmann. Οι ένορκοι δεν έπρεπε ποτέ να κάθονται σε αυτη τη θεση. Το ότι αποδεικνύεται ότι η υπόθεση εναντίον του Sussman δεν ελήφθη σοβαρά υπόψη. Όταν τον άφησαν να βγει αθωος, ενεργήσαμε», είπε η πηγή μας.

Αυτή η ενέργεια περιελάμβανε μια εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ σε ένα παραθαλάσσιο μίσθωμα στο Ρόουντ Άιλαντ που είχε μισθώσει ο Sussmann με "ψευτικο" όνομα. Ο Sussman κρύφτηκε, είπε η πηγή μας, επειδή ηξερε οτι τα Λευκα Καπελα" θ αναζητουσαν αυτον η την οικογενεια του.

Στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστος αριθμός χειριστών των Ειδικών Δυνάμεων πλησίασε κρυφά την κατοικία από την παραλιακή πλευρά του ακινήτου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συνάντησαν τρεις σωματοφύλακες οπλισμένους με ημιαυτόματα οπλα. Η πηγή μας είπε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις αιφνιδίασαν και υπέταξαν την ασφάλεια του Sussmann και τους απέσπασαν τα κλειδιά του σπιτιού και τους κωδικούς του συστήματος συναγερμού.

Βρήκαν τον Sussmann να κοιμάται στο κρεβάτι, αλλά ξύπνησε και πάλεψε καθώς ένας στρατιώτης προσπαθούσε να τον δέσει με χειροπεδες.

«Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Αθωώθηκα από ένα δικαστήριο συναδέλφων μου. Είμαι δικηγόρος», φέρεται να ουρλιαζε ο Sussmann ενώ χτυπούσε τα πόδια του στον στρατιώτη που τον ειχε δεσμευσει.

Ο στρατιώτης χτύπησε τον Sussmann στον κρόταφο με το κοντάκι του τουφεκιού του, αναγκάζοντάς τον να χάσει τις αισθήσεις του.

«Δεν θα μπορέσει να δωροδοκήσει την επόμενη κριτική επιτροπή που θα αντιμετωπίσει», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείσα πώς η JAG θα αποδείξει τις κατηγορίες για προδοσία σε μια ξεκάθαρη περίπτωση δωροδοκίας ή εκβίασης, η πηγή μας είπε: «Ο νόμος για την εξέγερση διευρύνει τον ορισμό της προδοσίας, ειδικά σε θέματα παρέμβασης σε προεδρικές εκλογές». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Ιουνίου, 2022 15:51

    ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙ
    ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΛΙΓΟ ΣΟΚΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ,
    ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Death and taxes που λενε και οι ξενοι. Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις