Τον θυμάστε τον Βασίλη Μηλιώνη...?


Ο Μηλιώνης είναι αυτός που «άλλαξε» τα φώτα στην ΔΕΗ.


Όντας ιδιοκτήτης της Hellas Power κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο 256 εκατομμύρια ευρώ.

Πώς το κατάφερε αυτό; Ενώ η εταιρία του εισέπραττε κανονικά το «χαράτσι» από τους λογαριασμούς του ρεύματος, αντί να το αποδίδει στο κράτος, το έστελνε σε λογαριασμούς του στο εξωτερικό.

Και δώστου διαμερίσματα στην Ηρώδου Αττικού με 8.000 ευρώ ενοίκιο, και δώστου εμφανίσεις με Aston Martin για καφέ στο Κολωνάκι, και δώστου ταξίδια με ιδιωτικό lear jet από το Μαϊάμι στη βίλα του στις Μπαχάμες.

Το Σεπτέμβρη του 2012, συνελήφθη και προφυλακίστηκε για κατάχρηση δημόσιου χρήματος. Οχτώ μήνες αργότερα ήταν έξω και τα «έσπαγε» στον Μαζωνάκη, κάνοντας 80.000 ευρώ λογαριασμό σε λουλούδια και ποτά.

Πού Βρίσκεται σήμερα ο Μηλιώνης; Κάπου στην Ελλάδα. Ελεύθερος. Πριν λίγες μέρες, αγόρασε τη βίλα Σαραντόπουλου στο Πόρτο Χέλι -με τα 13 δωμάτια και τα 15 μπάνια- έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η χώρα αυτή και ο πληθυσμός της αλλοτριωθηκαν επί θρυλικές εποχές ΠΑΣΟΚ. Όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα να συμβούν σαν ντόμινο. Ηθικά κατέπεσαν σχεδόν οι πάντες, πλην μεμονωμένων περιπτώσεων που αντλούν την δύναμή τους από τον Θεό και κρατάνε ακόμη. Μένουν κάποιες σπίθες διάσπαρτες.
    Οι εποχές της ηδονής τελείωσαν για τους πολλούς. Μπήκαμε στην περίοδο των οδυνων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακοφάγωτα να σου κάτσουν εμετικέ τύπε. Ε βέβαια, το 12 είχαμε ελέγχους απο Τρόικα, ΔΝΤ κλπ και τσακώσαν μερικούς απατεώνες, μετά τους βγάλανε και άντε πιάστους τώρα. Ελλάδα η χώρα της λαμογιάς και της αιώνιας ατιμωρησίας. Πώς κατάντησαν έτσι τη χώρα μας..
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις