"Ο Σατανάς επέστρεψε στην αρχική δημιουργία και έλαβε άφεση..."

 

Πρόσφατα, ένα μέλος της Συμμαχίας

για την Απελευθέρωση της Γης παρέδωσε ένα χειρόγραφο σημείωμα σε έναν ανώτερο Ιησουίτη που έγραφε: «Ο Σατανάς επέστρεψε στην αρχική δημιουργία και έλαβε άφεση, σας ευχαριστώ που κρατήσατε το κερί αναμμένο όλα αυτά τα πολλά χρόνια».

Η συμμαχία έχει λάβει πληροφορίες ότι ο Σατανάς ηττήθηκε πριν από χρόνια και αυτό που βλέπουμε τώρα να συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι μια επιχείρηση καθαρισμού για την απομάκρυνση των τοπικών πρακτόρων του, ιδίως των κορυφαίων μελών της οικογένειας Rothschild (κόκκινη ασπίδα του Σατανά).

Να τι είπε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' -ανώτερο μέλος της συμμαχίας- με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της:

Θα δημιουργηθούν πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. Παραμένουμε πολύ βαθιά αφοσιωμένοι στους κοινούς μας σκοπούς Ανατολής και Δύσης. Η γενική διαχείριση του γεωπολιτικού τοπίου ήταν κατά κύριο λόγο δυτική, η συσκευή οπιοειδών από τους Ρότσιλντ  μεταξύ πολλών οικογενειών στο τέλος της σύγκρουσης που δεν ήταν δικό μας σχέδιο, αλλά βγάζουν χρήματα όπου μπορούν και προσποιούνται ότι δεν είναι αυτό που είναι -

Ελισάβετ Β' Ρ.

Σε αυτό που φαίνεται να είναι η συνεισφορά της στον εορτασμό της μπλε δέσμης για την έναρξη μιας νέας Χρυσής Εποχής, ταξίδεψε στον χρόνο 70 χρόνια πίσω εμφανιζόμενη ως ολόγραμμα στην αρχαία βρετανική βασιλική άμαξα. 

https://news.sky.com/story/amp/platinum-jubilee-the-queen-appears-in-hologram-in-gold-state-coach-as-london-street-pageant-now-in-full-swing-12628157


Επίσης, σε ένα άλλο σημάδι πως τελειώνει η κυριαρχία των Ρότσιλντ, η κυβέρνηση του Αφγανιστάν εξαλείφει τις φυτείες παπαρούνας που είναι η πηγή του 80% του οπίου και της ηρωίνης στον κόσμο. Αυτό θα επιφέρει θανάσιμο πλήγμα στην εγκληματική ελίτ της Δύσης.

https://www.naharnet.com/stories/en/290157-afghan-taliban-launch-campaign-to-eradicate-poppy-crop

Σε ένα άλλο σημαντικό σημάδι ότι μια νέα εποχή πρόκειται να ξεκινήσει, τα ιταλικά και καθολικά μέσα ενημέρωσης έχουν γεμίσει με εικασίες χωρίς πηγές ότι ο 85χρονος Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να παραιτηθεί.

https://apnews.com/article/pope-francis-benedict-xvi-religion-2186d6d10d27c67d5154197e50fc590e

Φυσικά, ο πραγματικός Πάπας Φραγκίσκος έχει πεθάνει εδώ και καιρό, οπότε αυτό για το οποίο μιλάμε είναι η ήττα των ανθρώπων που ελέγχουν την τρέχουσα ψεύτικη λαστιχένια μάσκα/Πάπα CGΙ. Οι ελευθεροτέκτονες του Ρ3 -που ανάγκασαν τον προκάτοχό του να παραιτηθεί- λένε ότι ο Φραγκίσκος θα είναι πιθανότατα ο τελευταίος Πάπας.

Ακόμη και οι Ρώσοι μιλούν για τους έσχατους καιρούς με τον Αντιπρόεδρο του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ να λέει «Μπορεί κανείς να έχει διαφορετική στάση απέναντι σε αυτό, μπορεί να πιστέψει ότι οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι ήδη στο δρόμο τους και κάθε ελπίδα βρίσκεται στον Παντοδύναμο Θεό».

https://tass.com/politics/1459993?utm_source=newsweek.com&utm_medium=referral&utm_campaign=newsweek.com&utm_referrer=newsweek.com

Βλέπουμε επίσης τον εκπρόσωπο του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, Έλον Μασκ, να βγαίνει τώρα πλήρως και δημόσια ενάντια στη σατανική μαφια που κατέλαβε την εξουσία στη Δύση.

«Ο Έλον Μασκ το στρώνει σε χοντρό παιχνιδι. Εκθέτει τα διεφθαρμένα ΜΜΕ…. Προφανώς συντάσσεται με τη Συμμαχία σε αυτό», σχολιάζει πηγή της Μοσάντ σε αυτόν τον τίτλο:

«Ο Έλον Μασκ λέει ότι «Κανείς στα ΜΜΕ δεν ενδιαφέρεται» για την αποκάλυψη των υποτιθέμενων πελατών του Τζέφρι Έπσταϊν».

https://m.theepochtimes.com/elon-musk-says-no-one-in-the-media-cares-about-exposing-jeffrey-epsteins-alleged-clients_4512597.html?utm_source=uschinanoe&utm_campaign=uschina-2022-06-05&utm_medium=email&est=HtSwWYPPVnoIhcPtlRmUkARqzjCbX3tBV%2B%2BWvLdokeCiLxChWM9xe5cmjx%2FZBbhwjw%3D%3D

 Αυτό δεν σημαίνει ότι η μάχη έχει τελειώσει ακόμα. Ο λαός της Βόρειας Αμερικής κρατείται τώρα όμηρος από τους εγκληματίες που διοικούν τα πλαστά καθεστώτα Μπάιντεν και Τριντό. Αρκετά μέρη της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Ουκρανίας, βρίσκονται επίσης ακόμη υπό σατανικό έλεγχο.

Ένας στρατιωτικός, πληροφοριακός, νομικός και οικονομικός υβριδικός πόλεμος λοιπόν διεξάγεται από τη συμμαχία για την απελευθέρωση των κατοίκων αυτών των χωρών.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν να καταρρεύσει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.....

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 





Σχόλια

  1. Στον επόμενο τόνο η Ελισσώ θα ανακηρυχτεί Αγία.

    Είναι αυτή που – σύμφωνα με πάμπολλες παλαιότερες δημοσιεύσεις του Fulford – ήταν επικεφαλής κάστας ανθρωποφάγων, αιμοπατοποτών και ανώτατη προστάτης των κίναιδων μελών της πολυπληθούς ερπετοειδούς οικογένειάς της.

    Τώρα όμως πήρε άφεση – από ποιον;;; - και έγινε επικεφαλής της Συμμαχίας «των καλών».

    Ο Fulford είναι το καλό εργαλείο και άριστο μέσο της προσπάθειας αποβλάκωσης όσων κατοίκων του πλανήτη διαθέτουν υγιή φαιά ουσία στον εγκέφαλό τους.

    Γιαυτό έπρεπε να πεθάνει ο Robert David Steele που επέμενε – με αποδείξεις – να μιλά και να γράφει – για την σατανική ανθωποφάγα βασιλική οικογένεια της Αλβιόνας αλλά και όλων των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

    Τώρα για όλα τα δεινά του πλανήτη ευθύνονται οι Ρότσιλντς – που είναι πράγματι σατανάδες – αλλά λησμονεί και δεν αναφέρει ότι οι δύο τουλάχιστον από τους μελλοντικούς βασιλείς της Βρετανίας, ο Γουίλιαμ και ο πρωτότοκός του είναι απόγονοι Ρότσιλντς – από την πλευρά των μητέρων τους.

    Ο Θεός να μας βοηθήσει και κυρίως να μας φωτίσει. «Καλοί πληροφοριοδότες» σαν τον Fuldord φανερώνουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο και οι υπηρέτες του Σατανά ή απλά οι απόγονοι των Κρόνιων, που κυβερνούν τον πλανήτη επί αιώνες προσπαθούν και βρίσκουν - ;;;;; - τρόπους να συνεχίσουν την επίγεια βασιλεία τους.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις