ΤΑ "ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ" ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ

 

Τα "Λευκα Καπελα"

έστειλαν τη Δευτέρα "μια σημαντική δύναμη" στα νότια σύνορα αφού επιβεβαίωσαν αναφορές ότι πολλοί άνδρες ανάμεσα σε ένα καραβάνι 12.000 (και αυξανόμενων) επίδοξων παράνομων μεταναστών είναι οπλισμένοι και βαδίζουν προς το Eagle Pass του Τέξας, ακριβώς βόρεια του Rio Grande .

Υψηλόβαθμη πηγή στην κοινότητα των "Λευκων Καπελων" είπε τη Δευτέρα ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει πλάνα από drone που δείχνει «αρκετές χιλιάδες» αιτούντες άσυλο να κουβαλούν καλάσνικοφ.Η ιστοσελιδα δεν έχει εξετάσει το βίντεο, το οποίο, αν είναι ακριβές, έρχεται σε άμεση αντίθεση με τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν απεικονίσει τον στρατό να εισβάλλει γρήγορα προς το έδαφος των ΗΠΑ—τους ανάπηρους, τους αδικημένους και εξαθλιωμένους γονείς με πεινασμένα παιδιά. Το MSM και οι φιλελεύθεροι πολιτικοί σύμμαχοί του είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν παράνομους ως πιθανούς ψηφοφόρους για το εξίσου παράνομο καθεστώς Μπάιντεν.

Η πηγή μας ισχυρίστηκε ότι τα ΄Λευκα Καπελα"έδωσαν τα πλάνα τους στο Fox News, φαινομενικά ένα συντηρητικό μέσο, ​​αλλά το δίκτυο αρνήθηκε να το μεταδώσει, επικαλούμενο τις «απαγορεύσεις FCC». Το FCC —ένας παλιος θεσμός που πρέπει να καταργηθεί— έχει εδραιωθεί εδώ και δεκαετίες στο Deep State και είναι εν μέρει υπεύθυνος για τη συσκότιση του τι πραγματικά συμβαίνει στον σημερινό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πραγματικής φύσης των καραβανιών μελλοντικών παράνομων μεταναστών.

«Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο κοινό στο mainstream είναι επιλεγμένες ή ανακυκλωμένες πριν από μερικά χρόνια», είπε η πηγή μας. «Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό – η ασφυξία που έχει η FCC σε όλα τα μέσα του δικτύου. Υπάρχουν 2.000 άντρες σε αυτό το καραβάνι με AK-47 και AK-74, που επικοινωνουν με κάποιο είδος επαναστατικής χειρονομίας, φωνάζοντας στα ισπανικά ότι «πάνε στις ΗΠΑ ό,τι κι αν γίνει» και το MSM δείχνει ότι είναι φωτογραφίες παιδιών ντυμένων με επώνυμα ρούχα—Nike, Adidas, Reebok—που λένε ότι είναι καταπιεσμένοι άνθρωποι που αναζητούν μια καλύτερη ζωή και αξίζουν τη βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η εξαπάτηση είναι τρελή».

Το απόγευμα της Δευτέρας, είπε, τα "Λευκα Καπελα" κινητοποίησαν «πολλούς» εν ενεργεία στρατιώτες, κυρίως από την κοινότητα των Ειδικών Επιχειρήσεων. Αν και δεν θα υπολόγιζε ποσοτικά πόσα στρατεύματα συμμετείχαν στην επιχείρηση, είπε ότι «πολλοί έμπειροι εθελοντές» ήταν πρόθυμοι να υποστηρίξουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ και να αποκρούσουν μια ένοπλη εισβολή κατά της κυριαρχίας των ΗΠΑ.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τα "Λευκα Καπελα" θα εμπλέκουν μόνο ένοπλους αντάρτες που διασχίζουν ή πυροβολούν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

«Θα προστατεύσουμε το έθνος μας από εγκληματίες παράνομους, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε κανόνες εμπλοκής», είπε. «Αν ένας Μεξικανός ή καποιος απο τη Γουατεμάλα πατήσει το πόδι του στη χώρα μας με πυροβόλο όπλο, τοτε θα εμπλακουμε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποτρέψουμε όλους τους παράνομους, αλλά θα αποτρέψουμε μια ένοπλη εισβολή».

Ερωτηθείσα εάν ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ ενημερώθηκε για την αποστολή, η πηγή μας είπε: «Δεν ζητήσαμε τη συγκατάθεσή του, αλλά ενημερώθηκε. Αν έρθει η ωρα, θέλουμε να αποφύγουμε την αντιπαράθεση με τις αρχές επιβολής του νόμου του Τέξας».

Τα ΄Λευκα Καπελα", ωστόσο, ενδιαφέρονται περισσότερο για το πώς θα αντιδράσουν στην παρουσία τους ομοσπονδιακές υπηρεσίες όπως το ICE και ο US Border Control.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι: οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, όλες οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες αυτή τη στιγμή, είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Ενώ κλαίνε στο MSM για εισβολές στα σύνορα, αφήνουν επίσης τα μέλη του καρτέλ και των συμμοριών να εισέλθουν ελεύθερα στη χώρα. Αν δούμε έναν ομοσπονδιακό πράκτορα να βοηθά ή να δείχνει συμπάθεια προς έναν ένοπλο παράνομο, αυτός ο πράκτορας θα θεωρηθεί εχθρικός μαχητής», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις