ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 04/06/22

 

 

Ακόμα δεν στέγνωσε το

μελάνι από το 6ο (ΑΣΤΕΙΟ) πακέτο κυρώσεων στην Ρωσία και ο Πολωνός Υπ.Εξ. ανέφερε πως η ΕΕ έχει ξεκινήσει τις εργασίες για το 7ο πακέτο αντιρωσικών κυρώσεων που θα επηρεάζουν τις προμήθειες φυσικού αερίου, έως την επέκταση της λίστας των ρωσικών τραπεζών που θα αποσυνδεθούν από το SWIFT. Μια πιθανή αποσύνδεση ρωσικών τραπεζών από το SWIFT, όπως η Gazprombank, θα σταματήσει τη ρωσική πληρωμή φυσικού αερίου!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "@Mateo_Ta @Mateo_Tao1 The EU has begun begun work on the 7th package of anti- Russian sanctions, Deputy FM. They affect gas supplies from the expansion of the list of banks that will disconnect from SWIFT. A potential banks that can will be disabled of SWIFT, Gazprombank to cut the Russian gas payment 6:08 PM Jun 4, 2022 Twitter Web App"
 
 ΕΑΝ ΑΥΤΟ [[ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ]] ΕΠΙΖΗΤΑ Η ΕΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΩΜΙΚΟ 6ο ΠΑΚΕΤΟ ΚΥΡΩΣΕΩΝ; ΤΣΙΡΚΟ…
 
>>[ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΗΝ Ε.Ε.]. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας υπενθύμισε στους Ευρωπαίους ότι τα προβλήματά τους δεν είναι προβλήματα όλου του κόσμου. Η Ινδία κατηγορήθηκε για αγορά ρωσικού πετρελαίου και ο Υπ.Εξ. απάντησε: «Δεν στέλνουμε κανέναν να σκάψει ρωσικό πετρέλαιο. Απλώς αναζητούμε την καλύτερη προσφορά στην αγορά. Δεν θα το ανακατέψω με την πολιτική. Είναι καιρός η Ευρώπη να εγκαταλείψει τη στάση. Τα προβλήματά της Ευρώπης δεν είναι προβλήματα όλου του κόσμου και τα προβλήματα όλου του κόσμου δεν είναι δικά της προβλήματα».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Ο Πούτιν απάντησε σε ερώτηση για την απόφαση των ΗΠΑ να στείλουν νέα όπλα στην Ουκρανία: «Τα σπάμε σαν καρύδια, δεκάδες έχουν καταστραφεί».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "AZ OSINT @AZmilitary1 Putin on the US decision to send new weapons to Ukraine: we are cracking them like nuts, dozens have been destroyed!! 7:07 PM Jun 4, 2022 Twitter Web App"
 
>>Ο Κινέζος πρέσβης στη Μόσχο έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που δείχνει τι θα ακολουθήσει: «Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ [[[ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ]]] ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ [ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "The_Real_Fly @The_Real_Fly CHINESE AMBASSADOR TO MOSCOW EARLIER SAID THAT CHINA AND RUSSIA IS READY ΤΟ FACE COMMON CHALLENGES FOR THE SAKE OF BRIGHT FUTURE OF EURASIAN CONTINENT. 6:21 PM Jun 4, 2022 Twitter for iPhone"
 
>>Έλον Μασκ σε ποστ: [ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ]. ΜΟΛΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΕΠΕ Ο ΕΛΟΝ;;;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Jesse Wood မု @jrhwood Pepe scrazy frog Pe to me. GIF ALT Elon Musk @elonmusk. 12h Getty vatermark the coup de grâce looney tunes are just normal tunes to me. crazy frog is just a normal frog to meyimage Jun4 2022. Twitter for Android"
 
>>[ΣΗΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ]. Ο Mark Spitznagel πληρώνεται για να είναι προετοιμασμένος όταν οι πιο αδύναμοι κρίκοι της αγοράς εκτίθενται σε μεγάλο βαθμό. Αυτή τη στιγμή, ο ιδρυτής της Universa Investments, του οποίου το ταμείο στοχεύει στην προστασία των πελατών κατά τη διάρκεια οικονομικών γεγονότων ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ, λέει ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι πιο ευάλωτο στη [[[[[μεγαλύτερη πιστωτική φούσκα της ανθρώπινης ιστορίας]]]]
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
. [ΕΡΧΕΤΑΙ...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις