DE SANTIS....Ο νεος πολιτικος ηγετης των "Λευκων Καπελων"...?

 

Η απροθυμία του

Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ να αγκαλιάσει άμεσες «ευρείς, δημόσιες μαζικές συλλήψεις» έχει προκαλέσει μια αλλαγή πίστης μεταξύ των διοικητών των Λευκών Καπέλων που πιστεύουν ότι ο Τραμπ ενδιαφέρεται περισσότερο να παίξει πολιτική παρά να σώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν είναι πολύ αργά, σύμφωνα με μια πηγή στο γραφείο του David H. Berger που έδωσε μια περίληψη της συνάντησης της Παρασκευής.

Τουλάχιστον δύο ηγέτες των Λευκών Καπέλων, πρόσθεσε, έχουν ζητήσει «ψηφοφορία μη εμπιστοσύνης» στην ηγεσία του Τραμπ, καθώς αντιθέτως βλέπουν τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις ως πιθανό πολιτικό ηγετη τους. Αυτά τα άτομα, ο Ταγματάρχης του Στρατού των ΗΠΑ Richard E. Angle και ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey, των οποίων η αποψη μεταξύ των Λευκων Καπελων συζητήθηκε σε προηγούμενο άρθρο, ανέφεραν την προθυμία του DeSantis να επιτεθεί στην παιδεραστία και τη φυλετική υποκρισία της Disney ως απόδειξη ότι έχει το θράσος και το θάρρος να ηγηθεί της προσπαθειας. Πολλα "Λευκα Καπέλα" πιστεύουν ότι οι μαζικές δημόσιες συλλήψεις θα γινουν μπούμερανγκ χωρίς την υποστήριξη ενός συντηρητικού πολιτικού που τυγχάνει σεβασμού από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και τηρεί το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Ο στρατηγός Angle και ο συνταγματάρχης Keirsey παραδέχθηκαν στον στρατηγό Berger ότι είχαν παρακάμψει την αλυσίδα διοίκησης μιλώντας στον DeSantis πίσω από την πλάτη του, μια απόφαση αναγκαιότητας. Η ανυπακοή τους, είπαν, ήταν προϊόν της αταλάντευτης και μερικές φορές μη αμφισβητήσιμης πίστης του στρατηγού Μπέργκερ στον Πρόεδρο Τραμπ.

Όπως ανέφερθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι η υποστήριξή του στις μαζικές συλλήψεις εξαρτάται από τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών. Είπε ότι μπορεί να μην χρειαστούν σαρωτικές συλλήψεις εάν το Deep State υποστεί μια συντριπτική ενδιάμεση ήττα, μια θέση που υποστήριξε ο στρατηγός Berger.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, ενημέρωσε τον στρατηγό Άνγκλ και τον συνταγματάρχη Κίρσεϊ, αποκαλώντας την επαναστατική συμπεριφορά τους ως αποκήρυξη των ηγετικών του ικανοτήτων.

«Με σεβασμό, κύριε, η δουλειά μας είναι να σώσουμε αυτή τη χώρα. Πόσο καιρό θα περιμένουμε...?... Δεν μπορούμε να κουνήσουμε τα χερια μας μέχρι το 2024 ή ακόμα και τον Νοέμβριο. Το έθνος μας καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Η απροθυμια του Τραμπ μας κόστισε χρόνο που δεν έχουμε. Έχει σπαταλήσει ευκαιρίες», είπε ο συνταγματάρχης Keirsey.

«Αλλά συμφωνείτε ότι δεν μπορούμε να δράσουμε μόνοι μας, ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη καποιου πολιτικού;»

«Συμφωνούμε ότι θα ήταν μια πιο αποδεκτή λύση», είπε ο στρατηγός Άνγκλ. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι στρατοκρατία και θα προτιμούσαμε να αποφύγουμε αυτήν την ταμπέλα.

«Μα Ντε Σάντις;» ρώτησε ο στρατηγός Μπέργκερ με δυσπιστία και ζήτησε το αποτέλεσμα της συνομιλίας τους με τον κυβερνήτη της Φλόριντα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο DeSantis ήταν δεκτικός στην ιδέα, αλλά είπε ότι η αγαπη του στους κατοικους της Φλοριντα θα μπορούσε να αποτρέψει μεγαλύτερες εθνικές φιλοδοξίες, καθώς διεξάγει μια σκληρή μάχη ενάντια στο Deep State στην πολιτεία καταγωγής του. Επιπλέον, άφησε να εννοηθεί ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει εχθρότητα μεταξύ αυτού και του Τραμπ.

«Συμφωνεί μαζί μας, αλλά, όπως οι περισσότεροι πολιτικοί, φοβάται πιθανές συνέπειες. Δεν είπε όχι και είπε ότι θα ξαναμιλησει μαζί μας σε μια εβδομάδα. Του είπα ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο και δεν μπορούμε να περιμένουμε επ 'αόριστον για μια απάντηση», είπε ο στρατηγός Angle.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι η ηγεσία των "Λευκων Καπελων" αποτελείται από περισσότερους από τρεις αξιωματικούς. Συνολικά, 12 στρατηγοί, ναύαρχοι και συνταγματάρχες συμμετέχουν στις αποφάσεις, αλλά μας ζητήθηκε αυτή τη στιγμή να θωρακίσουμε τις ταυτότητες και τις απόψεις τους. Μπορούμε να πούμε, ωστόσο, ότι περίπου οι μισοί ευνοούν τις σαρωτικές συλλήψεις, με ή χωρίς πολιτική υποστήριξη. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. Ο μόνος σε δημοσκοπησεις που μπορει να αναμετρηθεί σε δημοτικοτητα με τον Τραμπ, οι υπόλοιποι είναι μακράν πίσω τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που το κατάλαβαν και τα καπέλα ενάμισυ χρόνο μετά. Με αυτά που διαβάζω θα φάω το καπέλο μου στο τέλος.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις