ΟΤΑΝ ΑΦΟΜΕΙΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ....!!!

 

O αιφνίδιος θάνατος 12χρονης μαθήτριας δημοτικού στη Θεσσαλονίκη έχει

προκαλέσει σοκ καθώς ήταν υγιέστατη, ήταν αθλήτρια και πραγματοποιούσε συχνές εξετάσεις.

Ερωτηματικά προκαλεί πως το κορίτσι ήταν πλήρως… εμβολιασμένο με τον πατέρα της να αρνείται πάντως πως ευθύνεται το εμβόλιο.

Οι γονείς του κοριτσιού αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί με το παιδί τους, όταν η 12χρονη Δήμητρα δεν ξυπνούσε το πρωί της Τετάρτης για να πάει στο σχολείο. Στο διαμέρισμα της οικογένειας κλήθηκε το ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης το παιδί δεν επανήλθε και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια της μικρής Δήμητρας αναζητά απαντήσεις ενώ ο ιατροδικαστής στην πρώτη εκτίμησή του κάνει λόγο για παθολογικά αίτια. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα κληρονομικό ή παθολογικό πρόβλημα, λένε οι γονείς ενώ μάλιστα η 12χρονη Δήμητρα ήταν αθλήτρια του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής είναι πολλά, για το πώς ένα παιδί το οποίο έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της.

Σύμφωνα με τον πατέρα, το κοριτσάκι την προηγούμενη ημέρα είχε πάει εκδρομή με το σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι, μελέτησε για την επόμενη ημέρα, έκανε μπάνιο και ξάπλωσε, χωρίς να διαμαρτυρηθεί για κάποια ενόχληση.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου ελπίζεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ο πατέρας της μικρής είπε πως το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο, αλλά αρνήθηκε να συμπεριλάβει, έστω ως πιθανότητα, πως το εμβόλιο ευθύνεται για το θάνατό του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Και τι περιμένατε από τον πατέρα να παραδεχθεί ότι "δολοφόνησε" το παιδί του;;;
    ΔΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα... ο πατερας οτι.... χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό έχω γράψει και σε προηγούμενα σχόλια ότι τα παιδιά σήμερα γεννιούνται ορφανά από γονείς. Αυτοί που τα γεννούν είναι σεξουαλικά άρρωστοι σαρκολατρες. Όχι γονείς.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις