Το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν καταρρέει καθώς ο Μπέζος δεσμεύεται

 

Το τέλος του ψευτικου καθεστώτος Μπάιντεν

πλησιάζει, καθώς ο Τζεφ Μπέζος, ένας από τους κύριους υποστηρικτές του, έχει αναθεωρησει και προσχωρεί στη γήινη συμμαχία, λένε πηγές της CIA. Αυτό φάνηκε όταν το φερέφωνό του στην Washington Post ανέφερε την αλήθεια. η ουκρανική κυβέρνηση και ο στρατός καταρρέουν. Το σχέδιο της Χαζαρικής Μαφίας για να κυβερνήσει τον κόσμο από μια μεγαλύτερη Χαζαρία (Ουκρανία + Καζακστάν) είναι έτσι πλέον εντελώς καταδικασμένο.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε ήταν η πλήρης κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ του Νταβός και της αδελφής του οργάνωσης, του Παγκόσμιου Οργανισμού "Βλάβης" (ΠΟΥ), καθώς συγκεντρώθηκαν στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα.

Ο ΠΟΥ υποτίθεται ότι θα γιόρταζε την 75η επέτειό του με έναν γύρο νίκης παιρνοντας την ηγεμονια απο όλες τις παγκόσμιες κυβερνήσεις. Αντίθετα, το ανώτερο προσωπικό της έχει συλληφθεί για διάδοση βιο-όπλων, λένε πηγές της Μοσάντ.

Το ίδιο συνέβη και με τους προωθητές εμβολίων που παρευρέθηκαν στο Νταβός, λένε πηγές της CIA.

Ας δούμε ποιος χανει....

«Στα αριστερά, μπορείτε να δείτε τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab. Στα δεξιά, ο πατέρας του, οικείος έμπιστος του Χίτλερ, ο βιομήχανος και φασίστας «Eugen Schwab» (που παντρεύτηκε έναν Rothschild) με στολή. 


Στο WEF ο Schwab καυχήθηκε «Το μέλλον χτίζεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα όπως εσείς εδώ σε αυτό το δωμάτιο».

Στη συνέχεια, το προπαγανδιστικό ειδησεογραφικό δίκτυο των Rothschild, Bloomberg, συνέβαλε για άλλη μια φορά δημιουργώντας ένα CGI/ avatar του Τζορτζ Σόρος για να προειδοποιήσει ότι «ο πολιτισμός μπορεί να μην επιβιώσει» από τον πόλεμο της Ουκρανίας.


Αυτό που πραγματικά εννοούσε ήταν ότι «η ανθρώπινη εξημέρωση μπορεί να μην επιβιώσει», καθώς το έργο της KM για την υποδούλωση της ανθρωπότητας καταρρέει.

Τώρα ρίξτε μια ματιά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer-Albert Bourla που καυχιέται ότι η εταιρεία του είναι σε καλό δρόμο να σκοτώσει το 50% της ανθρωπότητας μέχρι το 2023. Είναι μια πολύ καλή εικασία ότι τα λευκά καπέλα της συμμαχίας χρησιμοποίησαν μια εκδοχή του CG για να το πουν αυτό.


Ο λαιμός "βατράχου" του Bourla φαίνεται σίγουρα να υποδηλώνει κάποιου είδους (σκόπιμη;) δυσλειτουργία CG.


Ακούστε τώρα το avatar του Bill Gates να λεει παραδεχόμενος ότι «Τα εμβόλια δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν έχουν καλη ανταποκριση στην μόλυνση»


Στη συνέχεια, δείτε τον Pekka Lundmark, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nokia να λέει «Τα smartphone θα γίνουν απαρχαιωμένα. Όλες οι τεχνολογίες θα ενσωματωθούν απευθείας στο σώμα μας μέχρι το 2030».


Τέλος, ρίξτε μια ματιά στην Gabriela Bucher, Εκτελεστική Διευθύντρια της Oxfam International, η οποία λέει ότι «Το Covid ήταν ένα από τα πιο κερδοφόρα προϊόντα που έγιναν ποτέ».


Για μένα, φαίνεται ότι έχουν συλληφθεί όλοι και είτε αναγκάζονται να πουν είτε έχουν εκδοχές CG του εαυτού τους να λένε ενοχοποιητικά πράγματα.

Το ακόλουθο απόσπασμα ειδήσεων του Fox για το Νταβός μας εστάλη χωριστά από τη CIA, τη ρωσική FSB και τη Μοσάντ, ως σαφές σημάδι συμφωνίας μεταξύ των υπηρεσιών σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.


Ενώ διαδραματιζόταν αυτή η φάρσα του Νταβός, ο ψεύτικος Μπάιντεν μεταφέρθηκε στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα για να διεκδικήσει τη γραμμή ελέγχου στην Ασία που κέρδισε ο αμερικανικός στρατός στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ωστόσο, το ταξίδι απέτυχε επειδή η Ινδία αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια στρατιωτική συμμαχία εναντίον της Κίνας και της Ρωσίας. 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις