Η δύναμη της μαγνητικής ενέργειας


 Όλα όσα μπορείτε να δείτε εδώ μπορούν να αναβαθμιστούν για να λειτουργήσουν σε μεγαλύτερη κλίμακα, δηλαδή σε ιπτάμενα αεροσκάφη.

Οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζετε ότι ο Νίκολα Τέσλα εργάστηκε για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για περίπου 20 χρόνια. Ενώ εργαζόταν για το Ναυτικό, ανέπτυξε μια πατέντα για οριζόντια ανύψωση, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρομαγνητικό κινητήρα που κατασκεύασε ο ίδιος.

Ο Νίκολα Τέσλα ήταν μια μεγαλοφυΐα ύψιστης τάξης. Στη ζωή του είχε περισσότερες από 300 πατέντες, μιλούσε οκτώ γλώσσες, είχε φωτογραφική μνήμη και IQ πάνω από 160. Ήταν σε θέση να παραθέτει ολόκληρα βιβλία από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που επιβεβαίωσε και ο φίλος του συγγραφέας Μαρκ Τουέιν.

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν δεν λογόκριναν τον Νίκολα Τέσλα, θα μπορούσαμε να ταξιδεύουμε μεταξύ των γαλαξιών μέχρι τώρα.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. mporei kai na mporoyme ηδη να ταξιδεψουμε η' να εχουμε ταξιδεψει .Λαμβανοντας υποψην οτι πριν απο την δικη μας σειρα υπηρξαν και αλλες με απιστευτα επιευγματα .Υπαρχουν πολλες αποδειξεις αμα τον κοσμο για τον χαμενο θαυμαστο παλιο κοσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις