ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 29/05/22

 

Ο Ζελένσκι είπε στον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό NOS ότι ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte πρέπει να [[[ξεκαθαρίσει]]] εάν η Ουκρανία έχει μέλλον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Του είπα πολύ ανοιχτά: Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει θέση για εμάς στην ΕΕ, τότε θα πρέπει να το πεις ξεκάθαρα. Μας βοηθάτε πραγματικά και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό, αλλά όσον αφορά την ΕΕ, έμεινες σιωπηλός για όλα αυτά που θέλαμε να ακούσουμε». [ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ[… Ο ΣΑΚΙΑΣΒΙΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "RT News Zelensky Demands Answers from EU Ukrainian President Volodymyn Zelensky told Dutch broadcaster NOS the Netherlands' Prime Minister Mark Rutte needs to clarify whether Ukraine has a future in the turopean Union. "I said very openly to him: you think there is no place for us in the EU, then you should say so clearly," Zelensky told NOS. "You really help us and am very grateful for that," he recalled telling Rutte, but as far as the EU is concerned, you stayed silent on all the things we wanted to hear. Subscribe to RT t.me/rtnews 375 21 3"
 
>>ΟΙ σφαλιάρες και ο πανικός του ΝΑΤΟ και του Ζελένσκι αποτυπώνεται από τη θέση του Ιταλού στρατηγού Λεονάρντο Τρικάρικο που δήλωσε: «Η ΕΕ πρέπει να εγκαταλείψει την τρελή ιδέα της νίκης στον πόλεμο στην Ουκρανία. Πρέπει να αναγκάσουμε την Ουκρανία να παραδοθεί και να μην προκαλέσουμε τη Ρωσία σε πιο σοβαρές ενέργειες». ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>> Η Ρωσία αναμένεται να λάβει ένα τρισεκατομμύριο ρούβλια [[[ σε πρόσθετα έσοδα]]] από πετρέλαιο και φυσικό αέριο φέτος, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας!!!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και κείμενο που λέει "Insider Paper JUST IN Russia expects to receive one trillion rubles in additional oil and gas revenues this year, the finance minister said Friday More: https://cutt.ly/6jq2Izj Follow @insiderpaper 128 7 20.9K10:53PM 20.9K 10:53PM"
 
>>Παιχνίδια με την φωτιά στο Ισραήλ… η έκρυθμη εκτυλίσσεται αυτή την Κυριακή, με συγκρούσεις να αναφέρονται κοντά σε ιερούς τόπους στην Ιερουσαλήμ μεταξύ ισραηλινών εορταζόμενων για την πορεία της σημαίας και των Παλαιστινίων. Η Πορεία Σημαίας σηματοδοτεί την Ημέρα της Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, που γιορτάζεται για την κατάληψη της ανατολικής πόλης στον πόλεμο του 1967 - ενώ το Ισραήλ θεωρεί ολόκληρη την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του. Οι ηγέτες της Παλαιστίνης χαρακτηρίζουν «επικίνδυνες» τις κινήσεις αυτές, καθώς χιλιάδες παρευρίσκονται για να διασχίσουν τις μουσουλμανικές περιοχές της Παλιάς Πόλης.
Οι τελικές διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής μεταξύ της παλαιστινιακής αντιπροσωπείας και της αντιπροσωπείας του Ισραήλ απέτυχαν σύμφωνα με πηγές. Αιγύπτιοι υπάλληλοι της ανθρωπιστικής βοήθειας απομακρύνονται από τη Γάζα φοβούμενοι στρατιωτική κλιμάκωση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
 
>>Με όλα αυτά να συμβαίνουν, ο Έζρα Κοέν σε ένα ποστ αναφέρει πως το «Το Ισραήλ θέλει να ξεκινήσει έναν Μεγάλο Πόλεμο και όχι έναν Παγκόσμιο Πόλεμο». 
 
 
>>Με όλα αυτά τα γεγονότα στην Μέση Ανατολή, θα πρέπει να αναφερθεί πως τις τελευταίες 12 εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν 25 κρατικές/στρατιωτικές πτήσεις φορτίου μεταξύ Ρωσίας και Ιράν. Δεν υπάρχουν δημόσιες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Κάτι όμως ανταλλάσσεται μεταξύ των 2 πλευρών…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Πιο πολύ ανησυχώ με την Τουρκία. Σε λίγο έχουν εκλογές αν ο Ερντογάν δεν βγει που είναι το επικρατέστερο σενάριο θα αναλάβουν φιλοδυτικη κλίκα. Πιθανή επίθεση στην Ελλάδα με όλα τα επακόλουθα. Σπάσιμο τις συμμαχίας με την Ρωσία. Κλείσιμο των στενών και γενίκευση του πολέμου. Κατά την γνώμη μου ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.
    ΚΑΝΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις