Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ


 Η νέα κανονικότητα της Δύσης: 

Διάσημοι ντύνουν τους γιους τους σαν κορίτσια, και τις κόρες τους σαν αγόρια.

Στην φωτογραφία οι γιοι των Megan Fox, Adelle, Gwen Stefani, Charlize Theron 

και Naommi Watts, ενώ πάνω δεξιά η κόρη της Angelina Jolie και του Bratt Pitt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν περιμενω κατι καλυτερο η περισσοτερο απο τα ερπετα.Η παιδοφιλια η ομοφυλια και το ανδρογυνο στυλ ειναι γενους ερπετικου.Αυτα τα οντα δεν εχουν κανενα προβλημα να πασπατευουν τα παιδια τους η μελη του ιδιου φυλου.Και εφοσον μπορουν να παρουν την ανθρωπινη μορφη....κλασικα....οι ανθρωποι οι κανονικοι λιδωρουνται ως ανωμαλοι.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΩΜΕΤ Κ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΦΙΡΜΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΆΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΩΤΟΚΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΟΙ. ΟΠΩΣ Κ ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΌ 95%, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΌΛΙΓΟΥΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/ellada/kata-matthaion-kef-24-kd/
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όλα όσα έχει στην ατζεντα της η νεα τάξη "αρνητικά" και σε ποιο βαθμό; έχει η ψυχή και το πνεύμα φύλο; αν ο άθρωπος ομοιάσει περισσότερο στον ανωτερο εαυτό του ποιες αλλαγές θα παρατηρηθούν σε φυσικό επίπεδο και στις κοινωνίες; μηπώς παίζετε και σεις στο παιχνίδι της διαίρεσης και του διχασμού που είναι αντίθετα του Ενός; μήπως αποξενώνεστε με 1 δις ανθρώπων λοάτκι (15% των 7 δις); αλίμονο πως μπορείτε να είστε Ένα με τους "ανώμαλους"; δεν είναι δυνάτο να βρείτε αυτό που σας ενωνει με αυτούς, μόνο την "ανωμαλία¨ τους. Τελος, μήπως πάμε ούτως ή άλλως σε μια νεά επόχη με νέα δεδομένα σε διαγαλαξιακό επίπεδο, ποιο είναι το οραμά σας; θα συνδιαλαγείτε με εξωγήινους όταν δεν μπορείτε συμβιώνετε -κατανοήσετε άλλους ανθρώπους, τρώτε βασανίζετε ζώα, δεν σέβεστε την γη ; όσοι εμμένουν στην παλαιά τάξη θα ξεπερεστουν, οραματιστείτε και κινειθείτε για μια νέα γη που θα ζούμε όλοι μαζι, θα βρίσκουμε αυτά που μας ενώνουν και θα εκτιμούμε την διαφορετικότητα και την αυθεντικότητα. δεν θα το συνεχίσω, απλά παραθέτω κάποια φιλοσοφικά ερωτήματα που μάλλον δεν θα γίνουν κατανοητά εδω, αν και ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις