Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

 

Οι άνδρες που είναι υπεύθυνοι

για τις εκτελέσεις του Deep State τα έχουν δει όλα. 

Από τη δαιμονική ομιλία του Gavin Newsom μέχρι την ξαφνική μεταμόρφωση της Loretta Lynch σε Χριστιανή που γεννήθηκε ξανά, οι εκτελεστες του GITMO ήταν γεμάτοι με απροσδόκητες ανατροπές και θεατρικότητα. Και ένας Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος κρεμάστηκε εκεί την Τετάρτη το πρωί, διεύρυνε αυτή την παράδοση με ένα ξέσπασμα κωμικό και επιθετικό.

Ο Μπάλντουιν με χειροπέδες είχε στριμώξει το παντελόνι και τα εσώρουχα της φυλακής μέχρι τους αστραγάλους του ενώ οδηγούνταν από το στρατόπεδο Δέλτα στον τόπο της εκτέλεσης. Εμφανίστηκε από το Humvee ημίγυμνος, εκθέτοντας το σωμα του στον αντιναύαρχο Darse E. Crandall και σε άλλους 3 αξιωματικούς εκεί για να παρακολουθήσουν τον απαγχονισμό.

«Γεννηθηκες γυμνός, πέθανε γυμνός», φώναξε ο Μπάλντουιν, ενώ ο ιδρώτας έσταζε από το πλαδαρό του πόδι. «Ποσο με συμπαθείς τώρα, ναύαρχε Κράνταλ; Και εσένα, Ντόναλντ Τραμπ. Σε έκανα διάσημο».

Ο πρόεδρος Τραμπ δεν ήταν καν παρών.

Πριν απευθυνθεί στον Μπάλντουιν, ο Αντιναύαρχος Κράνταλ επέπληξε δημοσίως τους συνοδούς, ζητώντας να μάθει γιατι η περιβολη του Μπάλντουιν είχε αυτο το χαλι. Το χαρακτήρισε παράβαση καθήκοντος και παράβαση των τυπικών διαδικασιών λειτουργίας. Διέταξε τον στρατιώτη που τον συνοδευε να σηκώσει το παντελόνι του Μπάλντουιν.

«Γεια σου, Κράνταλ, ήξερες ότι έπαιζα έναν συνταγματάρχη στο Περλ Χάρμπορ, με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ. Μη νομίζεις ότι το ξεχασα αυτό», είπε ο Μπάλντουιν και άρχισε να χτυπα το έδαφος.

«Παρτε τον τώρα», φωναξε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Θα πρέπει απλώς να του βάλουμε μια σφαίρα στον εγκέφαλο», είπε ένας παρών αξιωματικός.

«Όχι...θα τηρηθει κανονικα η διαδικασία», απάντησε ο αντιναύαρχος Crandall.

Οι στρατιώτες που είχαν οδηγήσει τον Μπάλντουιν στην αγχόνη ξεσκέπασαν τα τέιζερ τους και τα εχωσαν στο ακάλυπτο δέρμα του Μπάλντουιν. Οι στρατιώτες τον βοήθησαν στην κορυφή της εξέδρας, όπου ένας άλλος στρατιώτης του οποίου η στολή δεν έφερε κανένα βαθμό ή διακριτικά του τοποθέτησε το σχοινί.

Η υπόλοιπη εκδήλωση κύλησε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο Baldwin, κλονισμένος απο τα taser δεν προέβαλε πλεον καμία αντίσταση καθώς ο Αντιναύαρχος Crandall έδωσε την εντολή "πυρ".

Διαπιστώθηκε ο θάνατος του στις 10:15 το πρωί της Τετάρτης.

Ο αντιναύαρχος Crandall, εμφανώς εξοργισμένος, είπε ότι είχε βαρεθεί να είναι "θεατης ενος τσίρκου".

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ευτυχώς που υπαρχει και ο κρανταλ και αποδιδςι δικαιοσυνη.μπαμπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις