ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ

stagona-nero 

Αυτος λοιπον ο

εξεχων Ιαπωνας, ας τον πουμε Masaru Emoto, πηρε νερο της βρυσης και το εβαλε σε 4-5 μπουκαλακια. Επειτα κολλησε σε καθε μπουκαλακι απο μια ετικετα, γραφοντας επανω της λεξεις οπως: αγαπη, θυμος, χιτλερ, απογοητευση, ερωτας, Ζηλεια, θυμος κοκ
Την αλλη μερα, μετεφερε τα μπουκαλακια του στο μετρο του Τοκυο (οπου εκατομμυρια επιβατων, διερχονταν καθημερινα) και τα τοποθετησε σε συγκεκριμενα σημεια, ωστε να ειναι εμφανη στους διερχομενους.


Μια εβδομαδα μετα, πηρε τα μπουκαλακια του στο εργαστηριο του και τα εβαλε στο ηλεκτρονικο του μικροσκοπιο.
Εκει με εκπληξη του, διαπιστωσε οτι η δομη των μοριων του νερου σε καθε μπουκαλι, ηταν διαφορετικη.!!
Το μπουκαλι ΑΓΑΠΗ, ειχε τα πιο υγιη μορια, το μπουκαλι ΘΥΜΟΣ, ειχε πιο αιχμηρα μορια νερου, το μπουκαλι ΧΙΤΛΕΡ, τους πιο αντιαισθητικους κρυσταλλους κοκ.
Επειδη ομως δεν πειστηκε, εκανε κι ενα δευτερο πειραμα, θελοντας να δει, εαν το νερο..ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ : τοποθέτησε βρασμένο ρύζι σε δύο πανομοιότυπα γυάλινα δοχεία. Επί ένα μήνα, έλεγε καθημερινά στο ρύζι του ενός δοχείου «Ευχαριστώ», ενώ στο άλλο «Ηλίθιο!» Τα δυο μικρά παιδιά του έκαναν καθημερινά, επί ένα μήνα, το ίδιο πράγμα, μόλις γύριζαν από το σχολείο. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο ρύζι, στο οποίο τα παιδιά έλεγαν «ευχαριστώ», υπέστη μια καλή ζύμωση και ανέπτυξε ένα ωραίο, πλούσιο και απαλό άρωμα, ενώ το άλλο, το οποίο τα παιδιά αποκαλούσαν «ηλίθιο», πήρε ένα μαύρο χρώμα και σάπισε. Όλοι είπαν ότι μύριζε απερίγραπτα απαίσια.
Εν κατακλειδι: 


Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό ΖΩΝΤΑΝΟ νερό, του οποίου το αιθερικό σώμα, να είναι εμπλουτισμένο με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες.
Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε, προς το πολυτραγουδισμένο «Αθάνατο νερό», της Μαρινέλλας.
Νερό, του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίο των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο. 


Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες.
Γι' αυτο και είναι άγραφος νόμος, σε χώρους όπου ασκείται η κοινοβιακή ζωή (μοναστήρια, ασραμς κλπ) η απαγόρευση να μαγειρέυουν στη κουζίνα άτομα, που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα. Αυτό επισης εξηγεί, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορουν και μαγειρεύουν γευστικά, χωρίς καμμια προηγούμενη “ειδική εκπαίδευση”..
Την επομενη φορα που θα πιειτε νερο, μην βρισετε. Η αρνητικη σας σκεψη και μονον, θα το μετατρεψει σε δηλητηριο. 


Ενας ναυαγος, αντεξε 120 ημερες πινοντας θαλασσινο νερο (το συνηθες ειναι να αντεξεις 40 ημερες χωρις γλυκο νερο, ενω απαγορευεται δια ροπαλου η ποση θαλασσινου νερου). Οταν οι γιατροι τον ρωτησαν πως και δεν αφυδατωθηκε πινοντας θαλασσινο νερο, εκεινος απαντησε: επεισα τον εαυτο μου (μυαλο μου) πως επινα γλυκο νερο..


Ξεδιψαστε ελευθερα, οσο ακομη το εχετε ελευθερο. Οι πολεμοι που θα ερθουν, θα ειναι για το νερο.
Και προς Θεου, μην στειλετε σε καποιον "επιστημονα" γιατρο, αυτο το ποστ, γιατι  εγω δεν σπουδασα γιατρος και δεν γνωριζω να συνταγογραφω..εγω του ΠΝ, ειμαι. Το νερο, ειναι το στοιχειο μου.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...οταν ξυπνησετε, αν ξυπνησετε, θα ειναι πολυ αργα.
Η μονη θεση, που θα επρεπε να εχει η τηλεοραση στο σπιτι σας, ειναι αυτη του φωτιστικου...
Καλη συνεχεια..be water που ελεγε κι Bruce Lee. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερές αλήθειες.
    Ας μην ξεχνάμε και τον αγιασμό των υδάτων κατά τα Θεοφάνεια. Όπως και την προσευχή ή και το σημείο του σταυρού πριν το φαγητό ότι αγιαζονται.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις