ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 04/06/22

 


Ο Τζο Μπάιντεν θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία αυτόν τον μήνα, ανέφεραν δημοσιεύματα την Πέμπτη, μια έντονη ανατροπή για κάποιον που κάποτε ζήτησε να γίνει παρία το βασίλειο. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. Η [ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ] ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Insider Paper ALERT Joe Biden will visit Saudi Arabia this month, reports said Thursday, a stark reversal for a leader who once called for the kingdom to be made a pariah formerly-his-pariah-reports/ 137 14 14.9K 12:38AM"
 
>>Η Ρωσία κερδίζει τον οικονομικό πόλεμο», δήλωσε ο οικονομικός συντάκτης του Guardian, Λάρι Έλιοτ την Πέμπτη. «Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που η Δύση ξεκίνησε τον οικονομικό της πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. Αντίθετα, τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα»!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "on Sport Culture Asia Australia Middle East Africa Inequality Global development Lifestyle More Russia is winning the economic war and Putin is no closer to withdrawing troops Larry Elliott The perverse effects of sanctions means rising fuel and food costs for the rest of the world- and fears are growing of a humanitarian catastrophe. Sooner or later, a deal must be made D The Kremlin thinks Russia's threshold for economic pain is higher than the west's, and is probably right about that.' Vladimir Putin in Moscow on Wednesday. Photograph: Mikhail Metzel/AP"
 
Το Bloomberg επιβεβαιώνει με το παραπάνω αυτή τη παραδοχή των κίτρινων βρετανών καθώς η Ρωσία έχει πρωτοφανή έσοδα από τις εξαγωγές ενέργειας, καθώς η αύξηση των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου το 2022 θα αποφέρει στη Ρωσία 285 δισεκατομμύρια δολάρια!!!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slava z "Unprecedented income" from energy exports: rising oil and natural gas prices ın 2022 will bring Russia $ 285 billion,- Bloomberg This will create a "solid financial cushion" against sanctions, the agency emphasizes. 78.6K 10:44PM"
 
>> Σε συνάντηση της Παρασκευής στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε στον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να εμποδίσει το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και ότι το Ισραήλ προτιμά τη διπλωματική οδό για αυτόν τον σκοπό, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να ενεργήσει εναντίον του Ιράν. «Το Ισραήλ διατηρεί το δικαίωμα να ενεργήσει εναντίον του Ιράν για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα [[[εάν η διεθνής κοινότητα δεν το κάνει εντός σχετικού χρονικού διαστήματος]]]».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
 
>> Ο Έλον Μασκ λέει ότι η Tesla πρέπει να μειώσει το προσωπικό κατά περίπου 10% και να σταματήσει τις προσλήψεις, προσθέτοντας σε ένα email ότι έχει ένα «σούπερ κακό προαίσθημα» για την οικονομία. ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Bloomberg Bloomberg @business BREAKING: Elon Musk says Tesla must cut staff by around 10% and pause hiring, adding in an email he has a "super bad feeling" about the economy, Reuters reports trib.al/5qjTWrf Bloomberg Breaking GIF News 10:46 10:46AM- AM Jun 3, 2022 SocialFlow" από το Twitter
 
 
>> Η Fitch Ratings ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να αποσύρει την αξιολόγησή της για την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Έβεργκράντε και δύο από τις θυγατρικές της, καθώς οι εταιρείες έχουν σταματήσει να συμμετέχουν στη διαδικασία. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΧΘΕΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ; [ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΗ].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η Ρωσία επέκρινε την Παρασκευή τα σχέδια της Γερμανίας να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο στρατό στην Ευρώπη. Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε πως «Η Μόσχα θα παρακολουθήσει στενά την αναγγελθείσα αύξηση των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων και την τήρηση του Βερολίνου στις διεθνείς υποχρεώσεις που έχει αναλάβει βάσει της συμφωνίας για επανένωση της Γερμανίας. Η δήλωση του Καγκελαρίου της Γερμανίας ότι η Γερμανία θα έχει σύντομα τον μεγαλύτερο στρατό των χωρών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι το επίσημο Βερολίνο έχει χαράξει μια πορεία για την αναγκαστική επαναστρατιωτικοποίηση της χώρας του». Επίσης ανέφερε στους απόγονους των Ναζί τους δύο παγκοσμίους πολέμους, υπενθυμίζοντας το τέλος της Γερμανίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πώς μπορεί να τελειώσει αυτό, δυστυχώς, είναι γνωστό από την ιστορία». Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> Στην Ουάσιγκτον αναφέρουν πως η Βόρεια Κορέα πρόκειται να πραγματοποιήσει την έβδομη πυρηνική δοκιμή και συντονίζονται με τους συμμάχους….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "EndGameWW3 @EndGameWW3 Update: Washington: North Korea is about to conduct a seventh nuclear explosion test and we are coordinating with allies. 9:54 AM Jun 3, 2022 Twitter or iPhone"
 
>> Οι ασκήσεις του ρωσικού ναυτικού ξεκίνησαν στον Ειρηνικό Ωκεανό στις οποίες συμμετέχουν
περισσότερα από 40 πολεμικά πλοία και πλοία υποστήριξης, καθώς και 20 αεροσκάφη και ελικόπτερα. Οι ασκήσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ωκεανός και κείμενο που λέει "Captain Singh, FICArb, 73K @captsingh Russian Navy exercises began in the Pacific Ocean More than 40 warships and support vessels, as well as 20 aircraft and helicopters are involved in the maneuvers. The exercises in the Pacific Ocean will last until June 10 0:21 45 views 10:15 AM Jun 3, 2022 Twitter for Android"
 
>> «Όλα τα κέντρα πληροφόρησης των δορυφόρων της Ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos εμπλέκεται ενεργά για τα συμφέροντα του ρωσικού στρατού», ανέφερε ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Ρογκόζιν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slava z The entire resource of Roscosmos satellites IS actively involved in the interests of the Russian army Rogozin 73.2K 11:09PM"
 
>>ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΒΡΟΦ, ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑΙΒΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ 100000% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…. Ο Λαβρόφ δήλωσε: «Η Δύση διεξάγει έναν πόλεμο με αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας με τα χέρια, τα σώματα και το μυαλό Ουκρανών νεοναζί, που μπορεί να γίνει ένα σημαντικό [[[βήμα προς μια απαράδεκτη κλιμάκωση]]]. Για την Ταιβάν δήλωσε: «Η Ταϊβάν είναι αναπόσπαστο μέρος της Κίνας». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Russian Embassy, UK @RussianEmbassy Russia government organization FM #Lavrov: The West is fighting a #proxywar against #Russia with the hands, bodies and brains of Ukrainian neo-Nazis, which can become a major step to an unacceptable #escalation. MFA Russia and 9 others 12:52 PM Jun 3, 2022 Twitter WebApp Web"
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Disclose.tv JUST IN- Russian FM: #Taiwan is an integral part of China. Taiwan recently has imposed a ban on the sale of modern chips to Russia and Belarus in response to the invasion of Ukraine. @disclosetv 107 90 26 17 15 7987 edited7:19PM edited" από το Twitter
 
>>Τέλος, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Ζάο, προέτρεψε την Πέμπτη τις ΗΠΑ
να τηρεί αυστηρά την αρχή της μίας Κίνας και να σταματήσουν κάθε μορφής επίσημες ανταλλαγές με την Ταϊβάν, να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι υπογραφές οποιωνδήποτε συμφωνιών με επιπτώσεις στην Κυριαρχία και τον επίσημο χαρακτήρα και να μην στέλνουν λάθος μηνύματα στις αυτονομιστικές δυνάμεις «ανεξαρτησίας της Ταϊβάν. Έχουμε επίσης αυτή την αυστηρή προειδοποίηση προς τις αρχές του Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος της Ταϊβάν: σταματήστε να αναζητάτε την "ανεξαρτησία της Ταϊβάν" ζητώντας την υποστήριξη των ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό. Διαφορετικά, όσο πιο ψηλά πηδάτε, τόσο πιο δυνατά πέφτετε". 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
 
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η [ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ] ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΤΑΙΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις