ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΡΑΜΠ "ΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ"...!!!

 

Τα Λευκα Καπελα δεν είναι οι μόνοι

που προτρέπουν τον Πρόεδρο Donald J. Trump να αναλάβει ευρεία και άμεση δράση κατά του αμερικανικού Deep State, σύμφωνα με πηγή Mar-a-Lago που είπε ότι ο Τραμπ και ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν άλλη μια τηλεφωνική συνομιλία τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Πούτιν, είπε, είχε αρχικά τηλεφωνήσει για να μεταδώσει ζοφερές ειδήσεις: οι ρωσικές δυνάμεις είχαν σκοτώσει 163 Αμερικανούς μισθοφόρους στην Ουκρανία από την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής του επιχείρησης».

«Δεν είχαν καμία δουλειά εκεί εξ αρχής», φέρεται να απάντησε ο Τραμπ.

Αλλά η συνομιλία γρήγορα μπήκε σε πολιτικό διάλογο, με τον Πούτιν να εκφράζει θλιψη για «την αξιοθρηνητη κατάσταση της Αμερικής». Είπε στον Τραμπ ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι Αμερικάνοι έμειναν αδρανείς ενώ ένα εγκληματικό καθεστώς βλάπτει μια κάποτε μεγάλη οικονομία.

«Με κατηγορούν τα δεινά της οικονομίας σας. Λένε ότι είμαι ο λόγος που οι τιμές της ενέργειας σου είναι τόσο υψηλές, ο λόγος που δεν έχεις φαγητό. Αυτό είναι για γέλια», είπε ο Πούτιν.

Επιπλέον, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το πόσο εύκολα τυφλώθηκαν οι Αμερικανοί από κατάφωρες, προφανείς επιθέσεις ψευδούς σημαίας(false flags). Ανέφερε τις σφαγές του Ουβάλντε και του Μπάφαλο ως βασικά παραδείγματα, λέγοντας ότι δεν αγνοούσε τις αμερικανικές ψεύτικες ειδήσεις και ότι οι εχθροί του, κυρίως τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης στην Κρατική Δούμα, είχαν σχεδιάσει πολλά ψεύτικα χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος. «Τώρα είναι όλοι νεκροί», είπε, προσθέτοντας ότι το Γραφείο Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών της Ρωσίας ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να εξοντώνει τους προδότες.

Ο Τραμπ συμφώνησε με την εκτίμηση του Πούτιν για τον Ουβάλντε, τονίζοντας την απίθανη εμφάνιση ενός διανοητικά διαταραγμένου, άνεργου τρανς παιδιού με μαγικό τρόπο, με πυροβόλα όπλα αξίας 5.000 δολαρίων.

«Έλαβα δραστικά μέτρα για να διώξω το Deep State από την Ανατολική Ευρώπη», είπε ο Πούτιν. «Όχι, δεν ήταν εύκολο. Ναι, πέθαναν κάποιοι αθώοι. Άνθρωποι σαν εσάς και εμένα, πρέπει να κάνουμε δύσκολες επιλογές. Η χώρα σας, εσείς και οι σύμμαχοί σας πρέπει να τη σώσετε, πριν να είναι πολύ αργά. Αυτή είναι η apofash που έπρεπε να πάρω, φίλε μου. Χωρίς έλεος."

Επιπλέον, ο Πούτιν διέψευσε τις ιστορίες των δυτικών μέσων ενημέρωσης για την κακή υγεία του. Ανέφερε συγκεκριμένα ένα επίχρισμα ταμπλόιντ που ισχυριζόταν ότι είχε τυφλωθεί και είχε μόνο τρία χρόνια ζωής. Αυτό το άρθρο, που δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου, έλεγε ότι ο Πούτιν αναρρώνει στο σπίτι, ενώ σωσιες και ψεύτικη τεχνολογία χρησιμοποιούνταν για να μιμηθεί την εμφάνισή του στην τηλεόραση και σε δημόσιες εμφανίσεις. Η CIA και η MI6, είπε ο Πούτιν, τον κατηγορούσαν γελοία ότι χρησιμοποιούσε τακτικές που είχαν εφεύρει οι ιδιοι...!!!

Ο Τραμπ, είπε η πηγή μας, δεν συζήτησε τα σχέδιά του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ευχαρίστησε τον Ρώσο ηγέτη για την ανησυχία και το συναίσθημά του.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν ανακοινωνει τα σχέδια του, αλλά μπορώ να πω το εξής: ζήτησε από τους στρατιωτικούς συμμάχους υπομονή γιατί πιστεύει ότι οι Δημοκρατικοί θα υποστούν μια μεγάλη ήττα στα μεσοπρόθεσμα, ξέρετε, που θα τους κάνει ντροπιασμένους να προβουν σε μεγαλα λαθη. Βλέπει τον αμερικανικό λαό να υποφέρει. Αυτό τον κάνει να χάνει τον ύπνο του», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουνίου, 2022 10:07

    ΝΑΙ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΊΕΣ....
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....
    ΠΟΛΎ ΠΡΑΜΑ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις