ΑΛΑΤΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΝΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ....!!!


 Ενώ οι πολιτικοί μας ηγέτες απαιτούν να εμπιστευτούμε τους ορούς COVID και πιέζουν για νομικά μέτρα για να μας το επιβάλουν, φαίνεται ότι ακόμη και τα στελέχη της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας δεν εμπιστεύονται την ασφάλεια του "εμβολίου".
 

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ?

Ο Fernández-Sousa κατηγορείται ότι κανόνισε να του κάνουν ένεση με αλατούχο διάλυμα αντί για «εμβόλιο» για τον Covid

Η ισπανική αστυνομία διεξήγαγε μια έρευνα - Επιχείρηση Jenner - η οποία αποκάλυψε ένα τεράστιο δίκτυο διασημοτήτων και «ελίτ» που πλήρωναν χρήματα για να καταχωρηθούν δόλια τα ονόματά τους στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, παρά την άρνησή τους να εμβολιαστούν. Μία από τις «ελίτ» ήταν ο Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar.

Η πανευρωπαϊκή έρευνα ονομάστηκε Operation Jenner από τον Edward Jenner που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο και θεωρείται ο πατέρας της ανοσολογίας. Στην επιχείρηση Jenner συνελήφθησαν επτά άτομα στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη στα τέλη Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 2.200 άτομα που εμπλέκονται στην απάτη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με περισσότερα στοιχεία να συγκεντρώνονται πριν πολλά από αυτά προσαχθούν σε δίκη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις