ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ....

 

Το μεταφερω οπως ειναι....

Απλα σαν ενημερωση για το τι κυκλοφορει...

Το Πεντάγωνο αναλαμβάνει τον έλεγχο του Λευκού Οίκου καθώς η Ρωσία ετοιμάζεται να ονομάσει τον Τραμπ «πραγματικό πρόεδρο»

Αυτό που μόλις ανέφερε ο ιστότοπος Whatdoesitmean είναι τόσο ΔΥΝΑΤΟ που χρειάστηκε να διαβαστεί αρκετές φορές για να το αφομοιώσουμε (λόγω των τεράστιων επιπτώσεων που έχει και, φυσικά, να θυμόμαστε ότι γνωρίζουμε ότι ο στρατός των ΗΠΑ ελέγχει την κατάσταση). 

Αποδεικνύεται ότι η ρωσική κυβέρνηση, αφού παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ "2000 Mules", το οποίο μόλις διέλυσε τις αμφιβολίες για την κλοπή των εκλογών του 2020, επικαλέστηκε ένα άρθρο του Συντάγματος της χώρας της (άρθρο 86) που δίνει στον πρόεδρό της την εξουσία να αποφασίζει ποιοι είναι οι έγκυροι συνομιλητές ενός ξένου έθνους. 

Η απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης (με περηφάνια για τη νίκη της στην Ουκρανία) πρέπει να ήταν τέτοια που στις 13 Μαΐου ο Πούτιν έλαβε έκτακτη κλήση από τον Υπουργό Άμυνας (Lloyd Austin) και στις 19 από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Μαρκ Μάιλι.

 Πιθανώς ως αποτέλεσμα αυτών των κλήσεων, ο Σύμβουλος Ασφαλείας που είναι υπεύθυνος για τις στρατηγικές επικοινωνίες (αυτός που είναι υπεύθυνος εάν υπάρχει απειλή πυρηνικού πολέμου) αντικαταστάθηκε από έναν πεζοναύτη ονόματι John Kirby, κάτι που, για αυτόν τον ιστότοπο, είναι απόδειξη ότι ο στρατός αμφισβητει τον Λευκό Οίκο. 

Ο στρατηγός Μαρκ Μάιλι δήλωσε έκτοτε ότι ο στρατός πρέπει να είναι απολιτικ, αποστασιοποιούμενος από την υπεράσπιση της σημερινής κυβέρνησης (θυμηθείτε ότι ο σημερινός σύμβουλος ασφαλείας Μπάιντεν, Τζέικ Σάλιβαν, ήταν ένας από τους υποστηρικτές της συνωμοσίας Russiagate). 

Εν ολίγοις: η ρωσική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν ως τη νόμιμη κυβέρνηση των ΗΠΑ και για αυτόν ο Τραμπ είναι ο πραγματικός πρόεδρος, με την υποστήριξη του δικού του στρατού. 

Δεδομένου ότι η Ρωσία είναι πλέον η κύρια στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη, και δεδομένου ότι ο αμερικανικός στρατός είναι σύμμαχος, η Νέα Παγκόσμια Τάξη των Klaus Schawb και George Soros είναι κυριολεκτικά νεκρή.














ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τα πάνω κάτω, έτσι για την νομοτέλεια...Αναρωτιέμαι, πώς θα το επικοινωνήσουν οι εδώ τηλε-κουρέλες, όταν γίνει με τον πιό επίσημο τρόπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουνίου, 2022 10:21

    ΓΙΑΤΙ ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΩΣΤΙΝ ;
    ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΜΑΚ ΜΑΛΕΙ ;
    ΦΟΥΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ.
    ΑΡΓΑ ,ΣΤΑΘΕΡΑ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΛΑΒΊΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟ ΕΛΙΤ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις