Τα "Λευκά Καπέλα" θα παρακολουθούν τις ενδιάμεσες εκλογές

 

Τα "Λευκα Καπελα" ενός

διασπασμένου στρατού των ΗΠΑ θα παρακολουθεί ενεργά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών σε πραγματικό χρόνο, σε πολιτείες με έντονη αμφισβήτηση και μια ομάδα ειδικών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας σε ένα οχυρωμένο κέντρο διοίκησης, είπε μια πηγή .

Οι διοικητές των Λευκών Καπέλων που επιδιώκουν να εμποδίσουν την επανάληψη του 2020 έχουν άφθονες αποδείξεις ότι οι απελπισμένοι, δόλιοι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν και πάλι να σαμποτάρουν την εκλογική διαδικασία των ΗΠΑ. Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία, είπε ότι τα "Λευκα Καπελα" έχουν υποκλέψει τόσο κρυπτογραφημένα όσο και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλού κειμένου από ανώνυμους λογαριασμούς, τους οποίους ο στρατός πιστεύει ότι διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία του Deep State. Οι Deep Staters, πρόσθεσε, έχουν συζητήσει σχέδια εκλογικής κλοπής με υποτιθέμενα, αθώα ονόματα.

«Σίγουρα ξέρουν ότι παρακολουθούμε και έχουν γίνει πιο έξυπνοι. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα εμπόδιζε τις προσπάθειές μας, αλλά έχουμε εντοπίσει ύποπτα μοτίβα που υποδηλώνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια μαζική, ενοποιημένη προσπάθεια για να υπονομευθεί η ενδιάμεση περίοδος», είπε η πηγή μας.

Τα "Λευκα Καπελα" έχουν δεσμεύσει μια αρκετά μεγάλη δύναμη για να αποτρέψουν αυτό το αποτέλεσμα. Μέλη της κοινότητας των Ειδικών Επιχειρήσεων, ντυμένα με πολιτικά ρούχα, θα περιστοιχισουν θυρίδες και εκλογικά τμήματα σε τουλάχιστον 9 πολιτείες. Θα είναι επίσης σε επιφυλακή για φορτία λεωφορείων τόσο της ANTIFA όσο και των παράνομων μεταναστών που μεταφέρονται μεταξύ εκλογικών τμημάτων σε πολιτείες χωρίς νόμους περί ταυτότητας ψηφοφόρων—μια αγαπημένη τακτική μεταξύ των Δημοκρατικών.

«Όποιος πιαστεί θα συλληφθεί ή θα απελαθεί αμέσως», είπε η πηγή μας.

Ταυτόχρονα, οι αναλυτές των εκλογών θα κάθονται σε ένα απόρθητο καταφύγιο διοίκησης στο Fort Gordon, όπου θα πραγματοποιούν παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο σε «καυτά σημεία» που έχουν ιστορικό εκτεταμένης νοθείας ψηφοφόρων. Οι παρατυπίες θα εντοπιστούν και θα αντιμετωπιστούν αμέσως, είπε η πηγή μας.

«Ξέρετε πώς το 2020 ο Μπάιντεν έλαβε αυτές τις μυστηριώδεις δέσμες ψήφων στις 3:00 π.μ., λοιπόν, θα είμαστε σε θέση να το σταματήσουμε αυτο. Αν πιάσουμε βαλίτσες με ακάλυπτα ψηφοδέλτια που αφήνονται κάτω από κάποιο γκισέ, θα γίνει επιδρομή σε αυτό το σημείο και θα εξεταστεί κάθε ψηφοδέλτιο», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε πόσοι άνδρες έχουν δεσμευτεί από τα "Λευκα Καπελα" στην αποστολή, είπε, «Ακόμη κι εγώ δεν ξέρω αυτόν τον αριθμό. Πολύ. Είναι συνεργατικό—Ειδικές Δυνάμεις, Rangers του Στρατού των ΗΠΑ και Πεζοναύτες. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατή μέθοδο για να εμποδίσουμε τους Δημοκρατικούς να διαπράξουν νεα εκλογική νοθεία στο αμερικανικό κοινό».

Και ρώτησε εάν τα "Λευκα Καπελα" είχαν ενημερώσει Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, εκπροσώπους και κυβερνήτες, είπε ότι «γνωρίζουν το σχέδιο» αλλά δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, καθώς τα "Λευκα Καπελα"θέλουν να αποφύγουν την εμφάνιση ατασθαλιών και να περιορίσουν τις υλικοτεχνικές λεπτομέρειες σε «στρατιωτικές μόνο. ”

«Το μόνο άτομο που έχει λάβει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση είναι ο Πρόεδρος Τραμπ και έχουμε την ευλογία του», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις