ΣΕ "ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

Οι Ρέιντζερς του Στρατού των ΗΠΑ συνέλαβαν

την Τετάρτη την πρώην προϊσταμένη της εκστρατείας του Μπάιντεν και νυν αναπληρώτρια αρχηγό του επιτελείου Τζένιφερ Μπρίτζιντ Ο'Μάλεϊ Ντίλον σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, ως αποτέλεσμα στρατιωτικής έρευνας για το εάν συμμετείχε σε κύκλωμα συλλογής ψηφοδελτίων στο οποίο οι Δημοκρατικοί-φιλελεύθεροι συμπαθούντες, γνωστοί ως «μουλάρια», συγκέντρωσαν παράνομα και κατέθεσαν ψηφοδέλτια στην Αριζόνα, τη Τζόρτζια, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν κατά τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σύμφωνα με μια πηγή της JAG, τα "Λευκα Καπελα" ενδιαφέρθηκαν για την Dillon αφού είδε το βίντεο 2000 Mules του συντηρητικού συγγραφέα Dinesh D'Souza, το οποίο δείχνει βίντεο παρακολούθησης με άτομα που κάνουν επανειλημμένα ταξίδια για να ρίξουν κουτιά στις προαναφερθείσες πολιτείες. σε κάθε περίπτωση τα "μουλάρια" μετέφεραν δέσμες από ψηφοδέλτια.

Το βίντεο, είπε η πηγή μας, σήμανε κώδωνα κινδύνου στην κοινότητα  "Λευκα Καπελα" και προκάλεσε διεξοδική έρευνα.

Αν και η Dillon δεν αναφέρεται στο βίντεο του D'Souza, ο στρατός ξεκίνησε την έρευνά του στην κορυφή της εκλογικής ιεραρχίας του Μπάιντεν, πιστεύοντας ότι εκείνη, η οποία έγινε η διευθύντρια της εκστρατείας του Μπάιντεν τον Απρίλιο του 2020, είχε γνώση του σχεδίου - ή το ενορχήστρωσε. Η πηγή μας αυτή τη στιγμή δεν επικαλέστηκε συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά είπε ότι η JAG είχε λάβει από τη Διοίκηση Κυβερνοχωρου του Στρατού των ΗΠΑ «συγκεκριμένες αποδείξεις» που τη συνδέουν με «αναρίθμητα» παράνομα ψηφοδέλτια.

«Η υπόθεση εναντίον της Dillon είναι ανοιχτή και κλειστή», είπε.

Η κατηγορία για στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης ήταν υποψία προδοσίας, η οποία, εάν αποδειχθεί, μπορεί να επιφέρει θανατική ποινή.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές εάν η JAG θα διώξει την Dillon ή θα συνάψει συμφωνία με την ελπίδα ότι θα τους οδηγήσει σε μεγαλύτερα ψάρια.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. Τι εννοείτε στο ΣΧΌΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ; Δηλαδή οτιδήποτε από αυτά που γράφετε είναι φανταστικά και επομένως ψευδή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω εξηγησει αμετρητες φορες...Στα αρθρα του συγκεκριμενου Αμερικανου εγω απλως κανω την μεταφραση και δεν ειμαι μπροστα στα γεγονοτα.Επισης ειναι ενας τροπος προστασιας απο νομικες κυρωσεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις