TELEYTAIA NEA 06/02/22

 


Οι ειδήσεις για σήμερα είναι οι εξής:
-Η ελισαύρετ στην σημερινή της γραπτή ανακοίνωση ζήτησε από τον Κάρολο να ορίσει την Καμίλα ως βασίλισσα-σύζυγο. Νομίζω, αλλά και από τις αντιδράσεις του κόσμου, πως η ελισαύρετ τρολάρει τον βασιλικό θεσμό με αυτή την επιθυμία. Αυτό γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά την Diana, Την αγαπημένη diana, και φυσικά τον ρόλο της Καμίλα. Με όλα αυτά, η ελισαύρετ ετοιμάζεται για την «μαύρη ημέρα» καθώς αυξάνονται η ανησυχίες για σοβαρά προβλήματα υγείας…Πλησιάζει η ώρα λοιπόν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "Money MailOnline Home updated: 15:53GM February 2022 Home News Sport TV&Showbiz Australia Femail Health Science Video Travel Best Buys Discounts headlines World News You Books Promos Rewards Shop Property Columnists Covid-19 Login Prince Charles congratulates his mother on her Platinum Jubilee and says he is 'deeply conscious of the honour' her announcement that 'my darling wife Camilla will be Queen Consort Zghti CHARLES'S JOY FOR CAMILLA The Queen Camilla vill crowned Queen night, ending years uncertainty over issue. Itis eldest son craved. Seward"
 
-Η Οτάβα είναι υπό πολιορκία λόγω «εθνικής εξέγερσης» αναφέρουν οι αρχές. Οι αστυνομικές αρχές στην Οτάβα είχαν μια έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο το απόγευμα αλλά δεν έχουν καταφέρει να ετοιμάσουν ένα σχέδιο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα είναι σοβαρά και τα μάτια όλων είναι εκεί.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
-Η Ρωσία συνεχίζει να μεταφέρει μεγάλο αριθμό στρατιωτικών οχημάτων στις περιοχές κοντά στα σύνορα με Ουκρανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρωσία έχει συγκεντρώσει το 70% της στρατιωτικής ισχύος που σκοπεύει να συγκεντρώσει για να εξαπολύσει επίθεση στην Ουκρανία, αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι. Δείτε το στρατιωτικό υλικό που μεταφέρεται τις τελευταίες ώρες στα βίντεο που έχω επισυνάψει.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎ουρανός και ‎κείμενο που λέει "‎The RAGEX @theragex Russian military movements recorded in the last hours (1) #Russia #Ukraine 0:23 687 views ل TikTok @legenda53 1:30 PM Feb 6, 2022 Twitter for Android‎"‎‎
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "NEW POST New York Post @nypost Russia has amassed 70% of forces needed to invade Ukraine: US officials trib.al/yJb17Bw 5:02 PM Feb 6, 2022 SocialFlow"
 
-Ο Q The Storm Rider στην σημερινή του ανάρτηση αναφέρει πάρα πολύ σημαντικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέτωπο Ουκρανίας-Ρωσίας. Το Bloomberg θες δημοσίευσε την είδηση ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία και μετά παραδέχτηκε πως έκανε λάθος. Αυτό ήτανε μία πρόβα από το βαθύ κράτος για να δουν πως θα αντιδράσει ο κόσμος στην είδηση. Επίσης δεν αναφέρθηκε πως μετά την είδηση χιλιάδες ουκρανοί πολίτες πήραν τα όπλα σε κατάσταση πανικού. Είδηση αυτή σχεδόν προκάλεσε την αντίστροφη αντίδραση, δηλαδή την επίθεση των Ουκρανών στις ρωσικές δυνάμεις!! Η καμπάλ προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει έναν πόλεμο γνωρίζοντας ότι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο κατοχής στις ΗΠΑ, πράγμα που έχει ενεργοποιήσει τον κώδικα πολέμου, καθώς και τον κώδικα της Νυρεμβέργης. Θέλει με τον πόλεμο να δημιουργήσει χάος και να αποσπάσει την προσοχή από τις αποκαλύψεις για τα εμβόλια και την αντίδραση του κόσμου παγκόσμια. Το βαθύ κράτος γνωρίζει ότι τα λευκά καπέλα έχουν όλες τις πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες για όλα τα σχέδια της Καμπάλα και πως έχουν θέσει σε εφαρμογή τα σχέδια τους. Όπως αναφέρει ως τώρα είμαστε μέσα στην καταιγίδα του αιώνα και σε δύο εβδομάδες που τελειώνω ολυμπιακοί αγώνες οι στρατιωτικές μετακινήσεις θα είναι πιο έντονες και πλησιάζουμε στα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
-θα κλείσω σήμερα ναι ένα βίντεο από τον Juan O Savin. Πριν από μερικές μέρες σε πολλούς πατριωτικούς λογαριασμoύς, ανάμεσα σε αυτούς και του προέδρου τραμ, υπήρχε το σύμβολο του 
 Πορτογάλου.
 
 
   
 
Υπήρχαν πολλές ερμηνείες για το σύμβολο αυτό. Ψάχνοντας κάποια στοιχεία σήμερα, βρήκα ένα τμήμα της ομιλίας του Juan O Savin που κάνει μια αναφορά στο πορτοκαλί χρώμα και το φόρεμα-μήνυμα της Μελάνια στην ημέρα που «έφυγε» από τον Λευκό Οίκο. Δείτε το προσεκτικά και προσέξτε την αναφορά στο τέλος στον στρατό και τον ρόλο του Αρχηγού των Ένοπλων Δυνάμεων. Έχει μεγάλη σημασία!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις