ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ MICHAEL PENCE

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ εξέδωσε

την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης του πρώην αντιπροέδρου Μάικλ Πενς, δήλωσε πηγή της JAG .

Η έκδοση σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που οι στρατιωτικές αρχές των «Λευκων Καπέλων» έκαναν χρήση των εξουσιών που παραχωρήθηκαν από τον Νόμο για την Εξέγερση του 1807 για να κυνηγήσουν εναν "παλιο" των Ρεπουμπλικάνων. Όπως αναφέρθηκε τον περασμένο Μάιο, ο Πενς έγινε στόχος διεθνούς στρατιωτικού ανθρωποκυνηγητού αφού ο JAG απέκτησε στοιχεία για τις προδοτικές του προσπάθειες. Ο Πενς και το Deep State είχαν συνεργαστεί για να επιβεβαιώσουν τις κλεμμένες εκλογές. Πέρασε ένα μήνα σαν σβουρα, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ σε όλο τον κόσμο με ένα ναυλωμένο τζετ, αλλά τελικά συνελήφθη όταν οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ τον έπιασαν σε ένα ξενοδοχείο της Βιρτζίνια. Εκείνη την εποχή, απέφυγε τη στρατιωτική δίωξη υποσχόμενος να ζητήσει συγγνώμη από τον Τραμπ, εγκαταλείποντας τις μελλοντικές πολιτικές φιλοδοξίες και συμφωνώντας να υπογράψει μια γραπτή ομολογία στην οποία κατονομάζει τους συν-συνωμότες του στο Deep State. Αλλά ο Πενς προφανώς δεν το πιστευε,δεν κρατησε το λογο του και μόλις πρόσφατα επανεμφανίστηκε ξανά στο πολιτικό τοπίο.

«Δεν είχα δικαίωμα να ανατρέψω τις εκλογές», είπε ο Πενς στη συντηρητική Ομοσπονδιακή Εταιρεία νωρίτερα αυτό το μήνα. «Η προεδρία ανήκει στον αμερικανικό λαό και μόνο στον αμερικανικό λαό. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει ιδέα πιο αντιαμερικανική από αυτή που θα μπορούσε να επιλέξει κάποιος τον Αμερικανό πρόεδρο εκτος απο τον λαο. Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λάθος και οι ενέργειές του βλάπτουν τη δημοκρατία. Ο Τζόζεφ Μπάιντεν είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Τώρα, ο Πενς επέστρεψε στα παλιά του κόλπα, δουλεύοντας μαζί με αλλους του Deep State σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον Τραμπ από το να αναλάβει τη θέση που του αρμόζει στο Οβάλ Γραφείο ή να μπει στις προκριματικές εκλογές το 2024.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, είπε η πηγή μας, ο Πενς, η Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ δείπνησαν σε ένα πολυτελές εστιατόριο D.C. Το θέμα της συζήτησής τους: Πώς να κακολογήσει περαιτέρω τον Τραμπ και να ματαιώσει τις προσπάθειές του να αποκαταστήσει την αμερικανική ευημερία στους πολίτες.

«Ο Πενς είχε αρκετές συναντήσεις με αυτούς τους ηθοποιούς τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, και παρόλο που αυτό δεν είναι έγκλημα, είναι έγκλημα η αποδοχή οικονομικής αποζημίωσης με αντάλλαγμα την ανατροπή του Συντάγματος των ΗΠΑ και τη διάπραξη προδοσίας. Η JAG έχει τώρα αποδείξεις ότι ο Πενς έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια σε αντάλλαγμα να δυσφημησει τον Τραμπ σε όποιον μπορουσε. Την τελευταία φορά, ο Πενς την γλυτωσε επειδή ο Τραμπ πιστευε οτι ειχε πρασυρθει και θελησε να του δωσει μια ευκαιρια επειδη του ειχε ιδιαιτερη αδυναμια. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Ο Πενς θα προσαχθεί στη δικαιοσύνη και θα απαντήσει σε στρατιωτική επιτροπή για τις ενέργειές του», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, δεν είπε πώς και πότε ο στρατός των ΗΠΑ θα επιβάλει το ένταλμα.

"Θα είναι σύντομα. Προτιμούμε να ενεργούμε βάσει αυτών των κατηγοριών μόνο όταν μπορούμε να απομονώσουμε το θέμα. Αυτή τη στιγμή, ο Πενς, όπως και ο Άντονι Φάουτσι, είναι βαθιά ριζωμένος στις υποθέσεις του Deep State και έχει την προστασία τους. Ποτέ δεν είναι μόνος, πάντα περιτριγυρισμένος από μια συνοδεία και αποφεύγει ακόμη και να κοιμάται στο σπίτι του γιατί, είμαι σίγουρος, ξέρει ότι ερχόμαστε για αυτόν. Γλιστρούν πάντα στο σκοταδι και πιστευουν οτι ειναι ασφαλεις και τότε είναι που προχωράμε πάνω τους. Είναι μόνο θέμα χρόνου», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "Την τελευταία φορά, ο Πενς την γλυτωσε επειδή ο Τραμπ πιστευε οτι ειχε πρασυρθει και θελησε να του δωσει μια ευκαιρια επειδη του ειχε ιδιαιτερη αδυναμια".
    Μια τέτοια διατύπωση, εγείρει πολλά ερωτήματα, την βρίσκω πολύ ενοχλητική και δεν ταιρειάζει με αυτά που αντιπροσωπεύει η ομάδα Q, η οποία όχι μόνο γνώριζε το μαύρο παλελθόν του καθε παιδοβόρου πολιτικού τύπου Πενς, αλλά ήταν και έτοιμη να αποτρέψει και την ανατροπή του Τράμπ που σχεδίαζαν και να τον τοποθετούσαν στην θέση του Προέδρου, όπως και τις δεκάδες φορές που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν.
    Απο το 2016 και πρίν τις εκλογές της ίδιας χρονιάς ο Tory Smith μιλούσε ανοικτά για το ποιόν του Πενς και ποσα παιδάκια είχε πάρει στον λαιμόν του αυτό το ψυχρόαιμο ερπετό, όπως και πολλοί άλλοι ερευνητές που ασχολούνται για τα πιό απάνθρωπα εγκλήματα των εκατομμυρίων θυμάτων-αθώων ψυχών.
    Μια απλή επίσκεψη στο διαδύκτιο κτυπώντας το όνομα Tory Smith δεν αφήνει την παραμικρή αμφιφολία ότι ο Τραμπ και οι Q δεν γνώριζαν με τι άτομα είχαν να κάνουν και ειδικά όταν το πρώτο και κύριο κτύπημα της πενταετίας ήταν κατά της παιδοβορίας και των ομοίων του.
    Γι αυτό αυτή η "ιδιαίτερη αδυναμία" ακούγεται σαν παραφωνία.
    Κάθε φορά που στέκονταν δίπλα στον Τραμπ, τον κοίταζε με αυτή την ύπουλη διαπεραστική και γεμάτη μισος ματιά, έτοιμος να τον κατασπαράξει.
    Ο ρόλος του φιδιού λοιπόν, μπορεί; να ήταν μέρος του Μεγάλου σχεδίου για να βγούν όλα στην επιφάνεια, διαφορετικά οι κολλημένοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να ξεκολλήσουν.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις