ΤΑΡΤΑΡΙΑ

 

Ο PUTIN αποχαρακτήρισε τα

αρχεία της TARTARIA. Η επίσημη ιστορία είναι ΛΑΘΟΣ

■ Από rain tv - 21 Φεβρουαρίου 2021
Πώς εξαφανίστηκε η Μεγάλη Ταρτάρια από τους γεωγραφικούς χάρτες τον 18ο αιώνα; Και γιατί έγινε δυνατή η πλήρης παραποίηση της παγκόσμιας ιστορίας;
Η ιστοσελίδα του Κρεμλίνου της Μόσχας αναφέρει το 2017:
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο του Ταταρστάν, νυν Κρατικό Σύμβουλο της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, Μιντιμέρ Σαϊμίεφ, για να του παρουσιάσει ένα δώρο - τον χάρτη των Τατάρων, που φιλοτέχνησε ο Ολλανδός χαρτογράφος του 17ου αιώνα, Willem Blau.
ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΤΑΡΙΑ;
Ποια είναι η σημασία του δώρου του Πούτιν, αναρωτιούνται οι παρατηρητές.
Ο Ολλανδός χαρτογράφος Willem Janszon Blau, το έργο του οποίου ο Πούτιν παρουσίασε ως δώρο στον Σαΐμιεφ, ήταν ο μεγαλύτερος ειδικός στη Ταρτάρια. Στον χρυσοποίκιλτο χάρτη που παρουσιάστηκε στον Σαΐμιεφ, το έδαφος της βορειοανατολικής Ευρασίας από τον Βόλγα και την Κασπία Θάλασσα από τα δυτικά μέχρι τον ανατολικό ωκεανό ανήκει στην Ταρτάρια.
Ταυτόχρονα, οι χώρες της Σιβηρίας, της Κεντρικής Ασίας και της Άπω Ανατολής παρουσιάζονται να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του μεγάλου πανδοχείου. Αυτό αναφέρει συγκεκριμένα το πρακτορείο TASS.
Ο χάρτης δείχνει επίσης τα σύνορα των Ταρτάρων, τη γενεαλογία των Μεγάλων Ερεβών του Τσινγκίζ, καθώς και τα Μικρά Τάρταρα (Κριμαία), τα Μεγάλα ή Ασιατικά Τάρταρα, τα Ταρτάρια, τα Τάρταρα της Ερήμου, το Τσαγκατάισκι Ουλούς, το Τουρκεστάν, το Βασίλειο της Κίνας και τα Παλιά Τάρταρα. Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Britannica του 1771, τα Ταρτάρια ήταν μια τεράστια χώρα.
Η εγκυκλοπαίδεια προσφέρει τον ακόλουθο ορισμό για αυτό το γιγαντιαίο κράτος, που βυθίστηκε στο σκοτάδι των αιώνων:
"Οι Τάταροι που ζουν νότια της Μόσχας και της Σιβηρίας ονομάζονται Αστραχάν, Τσερκάσκ και Νταγκεστάν, εκείνοι που ζουν στη βορειοδυτική Κασπία ονομάζονται Καλμύκοι Τάταροι και καταλαμβάνουν το έδαφος μεταξύ Σιβηρίας και Κασπίας, οι Ουζμπέκοι Τάταροι και οι Μογγόλοι, που ζουν βόρεια της Περσίας και της Ινδίας, και τέλος οι Θιβετιανοί, που ζουν στη βορειοδυτική Κίνα."
Το Business Online ρώτησε τους ειδικούς του τι μπορεί να σημαίνει ένα τόσο ασυνήθιστο δώρο που παρουσιάστηκε στον Σαϊμίεφ και τι σημαίνει.
Damir Iskhakov - επικεφαλής ερευνητής του Κέντρου Εθνολογικής Παρακολούθησης του Ινστιτούτου Ιστορίας της Ακαδημίας Επιστημών της Δημοκρατίας του Ταταρστάν:
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι χάρτες που δείχνουν τα Τάρταρα - τα Μικρά Τάρταρα και τα Μεγάλα Τάρταρα. Μέχρι τον 18ο αιώνα, οι Ευρωπαίοι χαρτογράφοι χρησιμοποιούσαν αυτόν τον όρο.
Στο σχολείο διδασκόμαστε ότι πριν από την έλευση του Χριστιανισμού ήμασταν όλοι σχεδόν άγριοι άνθρωποι. Ωστόσο, πολλά γεγονότα διαψεύδουν αυτές τις μυθοπλασίες.
Για παράδειγμα, στην Εγκυκλοπαίδεια Britannica του 1771, η γη των προγόνων μας περιγράφεται ως το μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο κράτος που ονομάζεται Μεγάλα Τάρταρα.
Υπάρχουν πολλά έγγραφα και χάρτες που το υποστηρίζουν αυτό.
Μερικά από αυτά βρίσκονται στη Ρωσική Γεωγραφική Εταιρεία. Αυτά και άλλα αντικείμενα, όπως η πλάκα Τσαντάρ, μας λένε ότι το επίπεδο ανάπτυξης του πολιτισμού των προγόνων μας ήταν ασύγκριτα υψηλότερο από αυτό που μαθαίνουμε, όπως προσπαθεί να μας πείσει η επίσημη ιστορία.
Το επίπεδο αυτό είναι ακόμη υψηλότερο από το σημερινό επίπεδο ανάπτυξης του πολιτισμού μας.
Γιατί έκρυψαν τις πλάκες των Ταρτάρων;
Το παρελθόν μας - τα Μεγάλα Τάρταρα ;
Το παρελθόν των Αρίων Σλάβων είναι το παρελθόν του γήινου πολιτισμού μας. Υπάρχουν ήδη πολλές αληθινές πληροφορίες! Απλά πρέπει να είστε πιο διακριτικοί με τη βοήθεια που παρέχετε προς τους άλλους ανθρώπους.
Η ταινία "Μεγάλα Τάρταρα - Αυτοκρατορία των Ρώσων" αφηγείται την αληθινή ιστορία.
Τα Μεγάλα Τάρταρα ήταν και παραμένουν η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο, την οποία οι παγκόσμιες ελίτ προσπαθούν να διασπάσουν σε μικρά κομμάτια - συγκεκριμένες ηγεμονίες που θα ήταν πιο εύκολο να κατακτηθούν προκειμένου να καταστρέψουν τον πληθυσμό...
 
Πηγή: Ο Γ: Gerard Apostolescu

Περισσότερα https://lossi36.com/2020/08/26/tartaria-an-empire-hidden-by-history-or-revealed-by-ignorance/?fbclid=IwAR2XRUy6WV08WXzRbS06u6IC50TkijYQXIc8aYYkfMT6yZKxF6odgLteDns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΗΛΙΘΙΟΙ 301 ΛΥΣΑΞΑΝ ΜΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΟΠΟΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΟΣ DNA. ΕΕΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΑΙ

    ΓΙΟΛΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις