ΕΝΑΣ "ΑΨΥΧΟΣ" ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ....!!!

 

Τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, ένα

στρατιωτικό δικαστήριο έκρινε τον Δρ Φράνσις Κόλινς ένοχο για προδοσία και μαζική ιατρική απατη, καταδικάζοντάς τον σε απαγχονισμό.

Ο υποναύαρχος Darse E. Crandall περιέγραψε τον κατηγορούμενο που έκλαιγε ως ένα «δειλό πλάσμα» που αρνήθηκε να «ανδρωθεί» και να αναλάβει την ευθύνη για τα «εγκλήματα πολέμου» του κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του λαού τους.

Σε μια σύντομη εναρκτήρια δήλωση, ο πατριώτης ναύαρχος είπε ότι ο Κόλινς, ακόμη και όταν ήρθε αντιμέτωπος με στοιχεία που τον συνδέουν με εγκλήματα Covid, προσπάθησε να απαλλάξει τον εαυτό του από την ευθύνη, κολλώντας τις εντολές εμβολίων της διοίκησης και τα lockdown, εξ ολοκλήρου στον συν-συνωμότη Δρ. Ο Anthony Fauci, παρόλο που δεκαδες emails απέδειξαν οριστικά ότι το διαβολικό δίδυμο είχε συνεργαστεί από την αρχή.

Οι τρεις ανακριτικοι υπαλληλοι που ανοιξαν την υπόθεση εναντίον του Κόλινς πέρασαν αρκετές ώρες εξετάζοντας 150 email στα οποία ο Κόλινς και ο Φάουτσι παραδέχθηκαν ότι οι μάσκες δεν μετριάζουν την εξάπλωση του Covid-19 και ότι τα εμβόλια είναι πιο πιθανό να αρρωστήσουν ή να σκοτώσουν τους παραλήπτες παρά να προστατέψουν από τον Covid. Επιπλέον, αναπτύξαν την ιδέα της «εξάλειψης των ενοχλητικών παρεμβολέων» που αντιτάχθηκαν στις εντολές εμβολίων και μάσκας και υποστήριξαν εναλλακτικές θεραπείες όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη. Σε ένα email, ο Collins ανέφερε «τι ωραία θα ήταν αν συνέβαινε κάτι τραγικά απαίσιο» στους Dr. Ο Paul Marik, ο Pierre Kory και ο Peter McCullough, όλοι τους επέκριναν τις εντολές εμβολίων και τασσονταν υπέρ της θεραπείας ήπιων περιπτώσεων Covid με φθηνά, άμεσα διαθέσιμα φαρμακευτικά προϊόντα εκτός πρωτοκολλου.

«Δεν πρόκειται να πλουτίσουμε υποστηρίζοντας την ιβερμεκτίνη, ακόμα κι αν λειτουργεί. Τα χρήματα είναι στα εμβόλια. Πρέπει να δυσφημίσουμε τους γιατρούς που αντιτίθενται στον εμβολιασμό, να τους δυσφημίσουμε, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους – ό,τι κι αν χρειαστεί», έγραψε ο Κόλινς σε ένα email.

Μια μεταγενέστερη ανταλλαγή email πήρε μια πιο δυσοίωνη τροπή. «Τα μέλη του FLCCC και του AFLD θα πρέπει να έχουν πολλα ατυχήματα. Ο μεγάλος θα το ήθελε πολύ αυτό. Σε κανέναν δε θα έλειπαν αν εξαφανίζονταν. Σκέψεις; Δεν χρειάζεται να είναι όλα, μόνο τα κύρια», έγραψε ο Collins στις 22 Απριλίου 2021.

Τα ακρωνύμια του αναφέρονταν στην Front Line Covid Critical Care Alliance (FLCCC) και τους American Front-Line Doctors (AFLD,), έναν συνασπισμό διαπιστευμένων γιατρών και επαγγελματιών υγείας των οποίων οι διατριβές με κριτές σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εναλλακτικών θεραπειών έχουν συκοφαντηθει από τους Big Medicine και Big Pharma.

«Αυτοί οι γενναίοι γιατροί έχουν δώσει μια δύσκολη μάχη για να συνταγογραφήσουν στους ασθενείς τους τα καλύτερα δυνατά φάρμακα, σε αυτή την περίπτωση την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη. Αλλά επειδή εσείς, Δρ Κόλινς, διαφωνήσατε με τα προγράμματα θεραπείας τους, βάλατε τις βάσεις για σχέδια με σκοπο να τους σκοτώσουν; Τώρα, αυτό είναι ένα δύσκολο χάπι για να το καταπιείς, αλλά το περιεχόμενο των email σου είναι καταδικαστικό και αδιαμφισβήτητο», είπε ο υποναύαρχος Crandall στον κατηγορούμενο.

Ο Κόλινς σηκώθηκε στα πόδια του. «Ποτέ δεν το είπα, δεν το έγραψα ποτέ. Απλώς έβγαζα το φιδι απο την τρυπα, το ίδιο και ο Τόνι».

«Και θα έπρεπε να πιστέψουμε ότι στεναχωρηθηκες όταν έγραψες στον Fauci ότι ο γερουσιαστής Rand Paul θα έπρεπε να δολοφονηθεί επειδή εβγαζε κακό όνομα στον Fauci;» Ο υποναύαρχος Crandall ρώτησε και έδειξε στο πάνελ ένα ακόμη email που υπογράμμιζε την εχθρότητα των Collins και Fauci προς τον γερουσιαστή Paul.

«Αν ο Paul εξαφανιστει, πολλά από τα προβλήματά μας εξαφανίζονται», έγραψε ο Collins και ο Fauci απάντησε: «Είναι ηλίθιος και προκαλεί μεγάλη ζημιά. Θα μπορούσαμε να τον εξαφανίσουμε. προστατευόμαστε. Θα πρέπει να το σκεφτούμε. Χωρίς βιαστικες κινησεις η βιαστικές αποφάσεις».

Ο αντιναύαρχος Crandall ζήτησε από την επιτροπή να εξετάσει σιωπηλά 100 ακόμη email, το περιεχόμενο των οποίων δεν αποκαλύφθηκε δημόσια. Στο τέλος, η επιτροπή βρήκε τον Κόλινς ένοχο για συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου, μαζική ιατρική απατη και προδοσία και πρότεινε να απαγχονιστεί.

Ημερομηνία εκτέλεσης έχει οριστεί για τις 21 Φεβρουαρίου. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΤΟ ΘΑΝΑΤΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓ.ΕΣΩΤΕΡ.ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΠΑΓΛΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις