ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....

 

Η κάτω φωτογραφία δείχνει

τον Νίκο Δένδια σε φωτογραφια μαζί με έναν απο αυτους που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Άλκη…

 

 

 

Αλλα για να μη λετε οτι μιλαμε μονο για την μια πλευρα  ....κυκλοφορεί επίσης και μια με τη μάνα του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του Άλκη μαζί με τον….ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ.

 

Την μανα του την λένε Βαλεντίνα Γαβριελάτου… Αυτόν τον λενε Αλέξανδρο Βελαλόπουλο, 25 χρονών. Ο «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ.

 

 Σατανικες συμπτωσεις....!!!

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το αρθρο ειναι αλλου ιστολογιου οποτε αυτος φερει και την ευθυνη.Εμεις το ανεβαζουμε μ επιφυλαξη κι οποιος εχει να πει κατι διαφορετικο και ν αποδειξει οτι δεν ειναι ετσι τοτε να το διορθωσουμε διοτι το θεμα δεν ειναι ουτε οπαδικο ουτε πολιτικο κι εχει να κανει με τη αδικοχαμενη ζωη ενος ανθρωπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τα τσιράκια του πρεζέμπορα και της γνωστής πρεσβείας σε οίστρο fake news.Με τον δένδια είναι ένας τραγουδιστής,άσχετος με τον φόνο,αλλά ρίξε ρίξε λάσπη στο τέλος όλο και κάτι θα μείνει.Η φωτό του τραγουδιστή είχε βγει στην αρχή με Γ. Σαββίδη για να πλήξουν τον Ιβάν,οτί ντεμέκ σχετίζεται με το φόνο,όταν πήραν πρέφα τα τσακαλάκια τη λάσπη,βρήκαν τη φωτό του τραγουδιστή με τον δενδια και την ανέβασαν για να ξεφτιλίσουν τις λάσπες του γνωστού παρακράτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αρθρο δεν ειναι δικο μου οποτε αλλος υπογραφει γι αυτα που λεει,,,,αλλα αφου τα ξερεις οπως λες η αλλη φωτο με τον Πολακη ειναι η μανα του δολοφονου η καμια θεια του πρεζεμπορα...οπως τον αποκαλεις?

      Διαγραφή
  2. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.Είπα εγώ πως είναι δικό σου άρθρο;Εδώ το διάβασα,εδώ το σχολίασα.Όσο για τον βρωμιάρη τον ψυριζαίο,μέσα ισόβια.
    Τώρα όσο αφορά τους φονιάδες,αν εμείς έχουμε μια γνωριμία και αύριο πάω να σφάζω κόσμο.προφανώς θεωρείς πως θα έπρεπε να το γνωρίζεις τι θα κάνω στο μέλλον,εκτός αν τους γνωστούς σου τους ψάχνεις το μητρώο να δεις πρώτα τι καπνο φουμάρουν και μετά τους κάνεις φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου σε αυτο.Ειναι σωστο το σκεπτικο σου.Την ιδια απορια ειχα απο τοτε που εκλεισαν την Χρυση Αυγη φυλακη.Η ευθυνη ειναι ατομικη και μονο και δεν ειπα ποτε οτι φταει ο ταδε προεδρος η ο δεινα πολιτικος.
      Εξηγησε μου σε τι εχω εγω προσωπικα τη μυγα και μυγιαζομαι?

      Διαγραφή
  3. Sinomosiologe ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΔΕΝ!ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ SKULL&BONES ΚΛΠ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜ.ΣΧΟΛΗ,ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ! ΣΩΣΤΑ?ΣΩΩΩΣΤΑ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ,Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ...ΩΣ ΧΡΗΣΗΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Ε ΚΑΙ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΥΤΟΥΣ ΧΜΜΜ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑ...Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...?!ΠΟΛΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ Ο ΑΣΤΥΝ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ! ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ!ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΙΚΑΙΟ!(σαυτό το σχόλιο δεν πάει να πει ότι σύμφωνο κιόλας με ότι έγραψα στο σχολιο) ίσως...

    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΑΦΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις