ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ...!!!

 

Καθώς η ένταση στα ανατολικά της Ευρώπης αυξάνεται, με επίκεντρο την Ουκρανία, η Ρωσία βλέπει όχι απλά όλο

και περισσότερες δυτικές δυνάμεις να στρέφονται εναντίον της, αλλά και ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ αξιωματούχους των διεθνιστών, οι οποίοι είναι αμόρφωτοι, γεωπολιτικά αναλφάβητοι και άρα ικανοί να επιφέρουν ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, καθώς υπάρχουν εκείνοι που θα αξιοποιήσουν την ανικανότητά τους, άπαξ και θέλουν να ανάψουν το φιτίλι!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την συνάντηση και την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, με την Βρετανίδα ομόλογό του, Λιζ Τρας, όπου ο ΥΠΕΞ της Μόσχας αποχώρησε εκνευρισμένος, μιας και η Τρας βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου!

Σαν να μην έφτανε αυτό η βρετανίδα έγινε ρεζίλι των σκυλιών, καθώς δεν γνώριζε πως οι περιοχές Βορόνεζ και Ροστόφ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, αρνούμενη την ρωσική κυριαρχία σε αυτά τα εδάφη!

Το Κρεμλίνο χρησιμοποίησε σε δηλώσεις του το λάθος της Βρετανίδας υπουργού Εξωτερικών Λιζ Τρας ως παράδειγμα του πόσο ανεπαρκώς ενημερωμένοι είναι οι δυτικοί ηγέτες για το θέμα της αντιπαράθεσης Ανατολής-Δύσης για την Ουκρανία, όπως μεταδίδει το Reuters.

“Αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία πρέπει να υπερασπιστούμε τη θέση μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, εννοώντας φυσικά το πόσο επικίνδυνα άσχετοι είναι οι αξιωματούχοι της διεθνιστικής Δύσης.

Συγκεκριμένα, ο Λαβρόφ ρώτησε την Βρετανίδα ομόλογό του, εάν αναγνώριζε την κυριαρχία της Ρωσίας στις περιοχές Βορόνεζ και Ροστόφ. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, η Τρας επέμεινε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την κυριαρχία της Ρωσίας σε αυτές τις περιοχές, προφανώς μπερδεύοντάς τις με τις αυτοανακηρυγμένες ανεξάρτητες δημοκρατίες της ανατολικής Ουκρανίας.

Δείτε πως αποτυπώνεται ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ η κατάσταση στο ρεπορτάζ του ρωσικού ενημερωτικού δικτύου «Russia Today», με την Βρετανίδα ΥΠΕΞ, εκτός των άλλων να αποκαλεί το Μινσκ «Μινξ» και να μπερδεύει την Βαλτική με την Μαύρη Θάλασσα!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν νομίζω οι Αγγλοι να ξεπερνούν τα "δικά" μας σούργελα που κάνουν την ένδοξη Ελλάδα δακτυλοδεικτούμενη.
    Κατάφεραν έτσι, να χαίρονται όλα τα διαχρονικά μισελληνικά κτήνη όλου του Πλανήτη με το να βγάζουν το άχτι τους στο συσσωρευμένο μίσος και φθόνο των αιώνων και κατ' άλλους χιλιετηρίδων πιο σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις