ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 10/02/22

 


Οι ειδήσεις για σήμερα ειδήσεις είναι η εξής:
-Παντού χώρες και πολιτείες στην Αμερική καταργούν μάσκες πιστοποιητικά και απαγορεύσεις! Σίγουρα αυτό δε γίνεται τυχαία και δε γίνεται γιατί ξαφνικά μας αγάπησαν. Η επιστήμη που επικαλούνταν πριν από μερικές ημέρες άλλαξε ξαφνικά τα βιβλία της; Στον Καναδά απ’ ό,τι αναφέρουν τα μέλη της επιτροπής περιμένουν τις επόμενες ώρες να υπάρξει επέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι ίδιοι λένε ότι δεν θα αντισταθούν αν υπάρξει ενδεχόμενο συλλήψεων γιατί δεν θέλουν να δημιουργηθεί κάποιο γεγονός αποπροσανατολισμό από το βαθύ κράτος, καθώς ο στρατός διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στην υπόθεση.
 
 
Επίσης διαδηλωτές έχουν αποκλείσει τα σύνορα με τις ΗΠΑ στην Αλμπέρτα και υπόσχονται ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να παραιτηθεί ο Τριντό.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
H υπηρεσία εθνικής ασφαλείας προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει διαμαρτυρία με φορτηγά στο super bowl της Κυριακής. Το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ και πρώτο σε θεαματικότητα παιχνίδι.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IP Insider Paper @TheInsiderPaper NEW: The Department of Homeland Security warns US could see trucker vaccine protest on Super Bowl Sunday 7:28 PM Feb 10, 2022 Twitter Web App"
 
-Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ έπιασε το 7.5%, Την μεγαλύτερη τιμή μετά το 1982! Ο Νταν Σκαβίνο ανέβασε μία φωτογραφία με τα χαρτονομίσματα να καίγονται ως δείγμα της μειωμένης αξίας τους. Παρόμοια post είχε ανεβάσει και o Mr Pool ένα χρόνο πριν! Ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο ο Mr Pool είχε δίκιο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και κείμενο
 
-Ενδιαφέρον έχει ένα δημοσίευμα από το RT που αναφέρει το space X πριν την (ηλιακή) καταιγίδα. Όπου βέβαια space X είναι η Space Force.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "RT @RT_com Russia state-affiliated media SpaceX launch before the solar storm MORE: on.rt.com/brh6 RT SpaceX 2.4K views T+00:00:01 4:00 PM Feb 10, 2022 Twitter Media Studio 0:00/ /0:50"
 
-O Economist στο σημερινό εξώφυλλο του αναφέρει «όταν τελειώσει η βόλτα τι θα συμβεί εάν οι αγορές κρασάρουν;». Για να το αναφέρει αυτό Economist πλησιάζει η ώρα. Πάντα τα δημοσιεύματα του έχουν κάτι να πουν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
-Η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα προειδοποίησε τις ευρωπαϊκές τράπεζες να ετοιμαστούν κατάλληλα για κυβερνοεπιθέσεις λόγω της Ρώσο-ουκρανικής κρίσης!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
-Ο ΒΥΕ_ΝΤΕΝ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τους ηγέτες της Βρετανίας της Γερμανίας της Γαλλίας της Ιταλίας της Πολωνίας του Καναδά της ευρωπαΐκής ένωσης και του ΝΑΤΟ για να συζητήσουν την ουκρανική κρίση.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Aquila BREAKING Biden to call the leaders of Britain, Germany, France, Italy, Poland, Canada, the EU and NATO tomorrow pertaining to the Ukraine crisis. 165 27 15 NC 45 comments 18.3K 3:42 PM" από το Twitter
 
-Η Νότιος Κορέα προειδοποιεί ότι νέα δοκιμή βαλλιστικού πυρηνικό πύραυλο από την βόρεια Κορέα θα δημιουργήσει άμεσα κρίση. Όπως βλέπετε παντού υπάρχει αναβρασμός.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
-Αμερικανοί στρατιώτες μέσα σε στρατιωτικά οχήματα ξεκινούν από την στρατιωτική βάση στην Γερμανία για να αναπτυχθούν στην Ρουμανία. Επίσης και οι Βρετανοί έχουν στείλει επιπλέον στρατεύματα στην Πολωνία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 t2 Twitter EndGameWW3 US soldiers line up vehicles at the military airfield in Vilseck, Germany as they prepare for deployment in Romania 小 82 19 10 comments 22.8K 12:28PM"
 
-Οι Δανοί σκοπεύουν να επιτρέψουν την στρατιωτική παρουσία αμερικανών στο έδαφος της. Και εκεί ξένος στρατός; Τι πραγματικά συμβαίνει; Φοβούνται μην μπει στην Δανία η Ρωσία; Συμπίπτει μάλιστα η ανακοίνωση αυτή μία ημέρα μετά από τα νέα ότι η βασίλισσα της Δανίας Μαργκετ έχει κ0ρ0να! Επίσης το δημοσίευμα είναι εκπληκτικό καθώς η φωτογραφία του είναι παρόμοια με αυτήν που είχε ανεβάσει πριν από περισσότερο από ένα χρόνο ο Mr Pool! Τις τελευταίες ημέρες πολλά από τα Ποστ του συμπίπτουν με τα γεγονότα!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Insider ALERT: Denmark plans its soil allow US military troops on allow miltary goops 0l Insider Puper Vest, ussia kraine, NATO member millary roops 4:46PM 2022 Twitter Web Mr Pool @looP_rM311_7211 10:06AM 10/31/20 21.1K 5:10 PM DS 22 comments > 90 2 19 1 18 2"
 
-Κ0ρ0να έχει και ο Κάρολος! Τελικά δεν θα γίνει βασιλιάς; Βέβαια η προσοχή όλων στρέφεται στην Ελισάβετ καθώς είχε συναντηθεί με τον Κάρολο 2 μέρες πριν. Οι φόβοι είναι έκδηλη και το παλάτι αρνείται να επιβεβαιώσει τι συμβαίνει με την Ελισάβετ!! Είπαμε μας προετοιμάζουν τόσες μέρες! Είναι τυχαίο επίσης τις τελευταίες ημέρες όλες οι βασιλικές οικογένειες έχουν κ0ρ0να;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumL QuantumLight111 Û http://wwepesscok.new/rya/15 prince-charles-covid19-cancellation Express.co.uk Royal Covid nightmare as Charles tests positive and cancels event deeply disappointed' PRINCE Charles has tested positive for COVID-19 for the second time and has cancelled his appearance at a series of engagemen... 218 BREAKING 46 31 19 4 82 comments 26.4K2:31PM 26.4K"
 
-Ο πρόεδρος τραμπ πριν από λίγο άλλαξε ελαφρώς την φωτογραφία από το άλμπουμ των Beatles – Abbey Road, προσθέτοντας μπιτόνια με βενζίνη στα χέρια τους και την σημαία του Καναδά, λόγω της μεταφοράς καυσίμων από τον κόσμο. Βέβαια γιατί να επιλέξει το συγκρότημα των beatles; Είναι ένα βρετανικό συγκρότημα. Μήπως θέλει να μας κάνει να στρέψουμε την προσοχή μας στην Βρετανία; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Donaldo Trumpo DonaldoTr. Cover from The Beatles Abbey Road Album. Eyes on England? 120 17 5 13.7K7:13PM"
 
Επίσης ενδιαφέρον έχει ότι το 17ο τραγούδι στο δίσκο ονομάζεται «η αυτού Μεγαλειότης»!!! Λέτε να σκάσει τις επόμενες ώρες ότι έχει κ0ρ0να; Εντυπωσιακός είναι ο αγαπητός Whiplash που τόσες μέρες μιλάει γι’ αυτό το γεγονός ορίζοντας την 10η του Φλεβάρη Η μέρα που έχει να κάνει με την επιχείρηση «γέφυρα του Λονδίνου» και την βασίλισσα! Επίσης στο Qντροπ 713 αναφέρεται η έκφραση corona_offline, και φαίνεται να συμπίπτει με την άρση των περιορισμών σε όλο τον πλανήτη!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Abbey Road (Remastered) The Beatles Because Remastered 2009 You Never Give Me Your Money Remastered 2009 sun King Remastered 2009 Mean M Mustard Remastered 2009 Polythene Pam Remastered 2009 She came n Through The Bathroom Window Remastered 2009 Golden Slumbers Remastered 2009 Carry hat Weight Remastered 2009 The End Remastered 2009 Her Majesty Remastered 2009 Now hat's a sweet coincidence! The 17th song in Beatles' Abbey Road Album is called "Her Majesty" 57 36 22 8:32PM"
 
-Ο πρόεδρος Πουτιν συνάντησε σήμερα τον πρόεδρο του Καζακστάν στην Ρωσία. Ζεστές αγκαλιές και φυσικά κάθισαν και τα είπαν δίπλα δίπλα. Είπαμε το Καζακστάν είναι υπό έλεγχο! Έχει σημασία να δει κανείς πως έκατσε με το Μαρκόν χθες στις δύο άκρες ενός τεράστιου τραπεζιού πάνω από 5 μέτρα μήκος!! Ξεκάθαρη σημειολογία!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
-Τα ίδια πέρασε και υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας. Φυσικά η συνάντηση που είχα δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Μάλιστα ο Λαβρόφ την άφησε στο στασίδι της συνέντευξης τύπου μόνη της και είπε ότι «το να συζητάς μαζί της είναι σα να μιλάς σε έναν κουφό» και τόνισε ότι η Ρωσία μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στο έδαφος της και αυτό δεν είναι υπόθεση κανενός άλλου!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Emma Burrows @EJ_Burrows This presser has not gone well. Sergey Lavrov has just briskly walked off, leaving @trussliz on her own at the podium. He said talking to her was 'like talking to a deaf person' & said what Russia does in its own territory is 'not her business. She's now got lunch with him... 1:06 PM- Feb 10 2022 Twitter for iPhone N comments 94 18.4K 4:46 PM 29 19" από το Twitter
 
Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο τρόπος που συμπεριφέρεται Ρωσία δείχνει ότι έχει τον έλεγχο και το πάνω χέρι. Και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με την ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από την Ρωσία. Ένας που δεν είναι αφυπνισμένος θα του φαινόταν παράξενο ολό αυτό! Όμως, με όσα έχουμε αναφέρει φαίνεται ότι εξελίσσεται ένα μεγάλο σχέδιο και γι’ αυτό η Ρωσία έχει τόση αυτοπεποίθηση! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "The_Real_Fly @The_Real_Fly PUTIN: "YOU WONT HAVE TIME TO BLINK BEFORE YOU EXECUTE ARTICLE 5", THREATENING WAR WITH EUROPE OVER UKRAINE m East2West I've been saying it, but I'd very much want you to finally hear me, and to deliver it to your audience in print, TV and online 1:05 77.3K views From NEWS MAKER 1:22 AM Feb 10, 2022 witter for iPhone" από το Twitter
 
Αυτοί που ανησυχούν είναι το ΝΑΤΟ και όσοι κρύβονται πίσω από αυτό γιατί καταλαβαίνουν πως έρχεται η ώρα της κρίσης!! Προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν μία παγκόσμια σύρραξη αλλά δεν τα καταφέρνουν και ανησυχούν για το τι θα ακολουθήσει, καθώς δεν ελέγχουν αυτή το παιχνίδι!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ los poulos!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Sinomosiologe Και GIANNIS SPIROU.

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις