Σώος κι…ευλαβής………

 

Δεν αρκεί να επιστρέψεις από μια μάχη σώος κι αβλαβής…Το διακύβευμα για

έναν πιστό είναι να βγει αλώβητος πνευματικά από τη δοκιμασία. Να διαφυλαχθεί σώος κι … ευλαβής. Διανύοντας αυτά τα 2 χρόνια της πανδημίας και φθάνοντας σε σημείο καμπής που σηματοδοτεί το τέλος της η αποτίμηση είναι αναπόφευκτη.

Η πανδημία ήταν μια ακόμη δοκιμασία ωστόσο η πίστη μεταβολίστηκε σε πανικό, η αγάπη σε ατομικισμό, η συλλογικότητα σε ψηφιακή αγέλη, η πραγματικότητα σ΄εικονική, η ευσέβεια σε βεβήλωση, το πρόσωπο σε μάσκα, η κοινωνία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, η υγεία σε βασανιστήριο (υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός). Οι λαοί στη Δύση υποβλήθηκαν από τους δυνάστες τους σε κλασικά βασανιστήρια όπως είναι ο περιορισμός κινήσεων (lockdown) και η αισθητηριακή απομόνωση ( απαγόρευση μουσικής). Σ΄ολόκληρους πληθυσμούς επιβλήθηκε ακούσιος εγκλεισμός, και κατ΄οίκον περιορισμός (lockdown)..

Ακολουθώντας τα επιτακτικά Go, go, go! Ale, ale, ale! της εκάστοτε αδόκιμης εξουσίας…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. «η πίστη μεταβολίστηκε σε πανικό»
    Όταν πιστεύεις στις δυνατότητες του ανθρώπου , δηλαδή ο καθένας στον εαυτό του, βρίσκεις λύσεις και διεξόδους.
    Οι δυνατότητες λύσεων και διεξόδων αυξάνονται όταν το άτομο έχει «επαφή» με τον Θεό. Ουδείς άνθρωπος που πιστεύει στην αγάπη του Δημιουργού προς το δημιούργημά του θα φτάσει σε πανικό. Αν συμβεί θα είναι εντελώς πρόσκαιρο. Η λογική και η αναγκαιότητα ασφαλούς και αξιοπρεπούς διαβίωσης θα του δώσουν λύσεις.

    Υπάρχει η φράση «ζήτησε και θα σου δοθεί» - σε θρησκείες και φιλοσοφικά ρεύματα. Η άνωθεν Φώτιση δίνεται από τον Δημιουργό μας. Πάντα εμφανίζονται «οι κατάλληλοι άνθρωποι» που βοηθούν στην λύση από το αδιέξοδο.

    Όσοι φοβήθηκαν την λεγόμενοι πανδημία, φυσικό ήταν να πανικοβληθούν. Οι υπόλοιποι μάλλον φοβήθηκαν – φοβηθήκαμε τα φερέφωνα των ψυχοπαθών πατρώνων – δημιουργών του αόρατου γιόκα. Πήραμε αποφάσεις για την ασφάλεια ημών των ιδίων και των ατόμων που αγαπούμε και εξαρτώνται από εμάς.
    Η μετεγκατάσταση σε χώρα – περιοχή όπου η επιρροή των ψυχοπαθών «αρχόντων του κόσμου» είναι μικρή – απειροελάχιστη. Χωρίς υποχρεωτικό «βόλι», με λίγες υποχρεωτικότητες – μάσκες, κυκλοφορία. Τώρα οι ντόπιοι δυνάστες δηλώνουν ότι ο γιόκας είναι «μια απλή γρίπη».

    Αυτοί εδώ, πέρασαν από το στρατόπεδο «των κακών» σε αυτό «των καλών». Εκεί στην αγαπημένη πατρίδα ο σιχαμένος Δρακούλης, έχει στήσει προπύργιο των παγκόσμιων δυναστών δημιουργών του γιόκα – ψυχοπαθής και ο ίδιος.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις