ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ..."ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ"....!!!

 

Μετά την ευθεία ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥΤΙΝ πως η Ευρώπη θα έρθει σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟ με την Ρωσία, αν η Ουκρανία

μπει στο ΝΑΤΟ και θέλουν να πάρουν την Κριμαία με στρατιωτικά μέσα, οι διεθνιστές έχουν κυριολεκτικά ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ.

 Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς συναντάται στο Βερολίνο με τους ομολόγους του της Γαλλίας και της Πολωνίας, στο πλαίσιο του λεγόμενου «Τριγώνου της Βαϊμάρης», προκειμένου να διασφαλιστεί μια κοινή ευρωπαϊκή στάση σχετικά με την αυξανόμενη ένταση στα ρωσοουκρανικά σύνορα.

Οι ειδικοί ελπίζουν ότι η τριμερής συνάντηση θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την προσέγγιση της Ευρώπης απέναντι στο Κρεμλίνο.

Οι τρεις χώρες θα έχουν «ειδική ευθύνη» να μετριάσουν την ένταση στην περιοχή, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Κριστιάνε Χόφμαν, ειδικά μετά τις προθέσεις Πούτιν.

Ήταν μάλιστα ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΗ, ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ η στάση Πούτιν που σε μία δήλωσε σε σχέση με την συμφωνία του Μινσκ, η οποία ορίζει το status quo στην Ουκρανία, ο Πούτιν δήλωσε:

«Ο νυν πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε πρόσφατα ότι δεν του αρέσει ούτε ένα σημείο από αυτές τις συμφωνίες του Μινσκ. Σου αρέσει ή δεν αρέσει, κάνε υπομονή, ομορφούλα μου».

Η δήλωση παίζει σε όλον τον πλανήτη και είναι χαρακτηριστική της ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΑΝΕΣΗΣ που εκπέμπει ο Ρώσος ηγέτης!

ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ" ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ "ΦΥΛΟ" ΤΟΥ,ΠΟΥ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ.
    ΞΗΓΗΘΗΚΕ Α ΛΑ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ Ο ΒΛΟΝΤΥΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ'ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΡΊΚΙΑ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις