ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ MAR-A-LAGO...?

 

Το Deep State και

οι φιλελεύθεροι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης έχουν μια "ανθυγιεινή εμμονή" με τον Donald J. Trump, κάποιον που έχουν χαρακτηρίσει άσχετο και ασήμαντο. Παρ' όλα αυτά, του αφιερώνουν υπερβολική ποσότητα κάλυψης, χρησιμοποιώντας τον συχνά ως κεντρικό στοιχείο των ειδήσεων και των ψευδών ντοκιμαντέρ που είχαν σκοπό να κακολογήσουν τις ενέργειες που έκανε για τη βελτίωση του έθνους. Η πιο πρόσφατη ώθηση των μέσων ενημέρωσης επικεντρώνεται στις κατηγορίες ότι ο Τραμπ άρπαξε έγγραφα του Λευκού Οίκου και τα έφερε στο Μαρ-α-Λάγκο αφού ο Μπάιντεν και οι χειριστές του έκλεψαν τις εκλογές του 2020. Αυτός ο ισχυρισμός είναι εν μέρει αληθινός, αλλά το MSM δεν έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα του τι ακριβώς έκλεψε ο Τραμπ πριν φύγει από τον Λευκό Οίκο για το κέντρο διοίκησης του Mar-a-Lago.

Μια πηγή του Mar-a-Lago σε καθημερινή επαφή με τον Τραμπ είπε ότι είχαν ενεργοποιήσει τον Νόμο για την Εξέγερση του 1807 πριν αναχωρήσουν από την Ουάσιγκτον και με αυτόν τον τρόπο παραχώρησε πολιτική εξουσία σε στρατιωτικούς διοικητές των «Λευκων Καπέλων» των οποίων η ακλόνητη προσκόλληση στο Σύνταγμα τους τοποθετησε στο πλευρο του Τραμπ. Μόλις ενεργοποιηθεί, ο νόμος περί εξέγερσης μπορεί να απενεργοποιηθεί, ας πούμε, μόνο από δύο μέρη: τον ίδιο τον Τραμπ ή το άτομο στο οποίο εμπιστεύτηκε να προασπίσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που αγαπούν οι Αμερικανοί, σε αυτήν την περίπτωση τον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών David H. Berger.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, γνώριζε τα 27.950 σφραγισμένα κατηγορητήρια που είχαν συντάξει ο Τραμπ και ο εν ενεργεία γενικός εισαγγελέας Τζέφρι Ρόζεν πριν από τις 20 Ιανουαρίου 2021.

«Ο Μπέργκερ και ο αντιναύαρχος Χάνινκ είπαν στον Τραμπ να πάρει μαζί του τα κατηγορητήρια και να μην αφήσει αντίγραφα. Ο Τραμπ το ήξερε αυτό, φυσικά, και δεν θα άφηνε στον παράνομο διαχειριστή. πληροφορίες για το ποιος είχε "σφραγιστει" για σύλληψη. Ήταν προειδοποιητικά μηνύματα. Οπότε, ναι, ο Πρόεδρος Τραμπ πήρε οπωσδήποτε αυτή τη γραφειοκρατία μαζί του. Δεν επρόκειτο να το αφήσει να συμβει  για να το βρει το Deep State, το οποίο θα γνωριζε τους ανθρώπους που ο στρατός ερευνούσε ενεργά», είπε η πηγή μας.

Ο MSM, ωστόσο, οπλισμένος μόνο με τη γνώση ότι ο Τραμπ είχε πάρει «κάποια χαρτιά» διακινει την ψευδή φημη ότι σάρωσε έγγραφα που θα μπορούσαν να πουληθούν σε ξένους παράγοντες και να θέσουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

«Τίποτα δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Όταν ο Τραμπ έδωσε τον στρατιωτικό προσωρινό έλεγχο της εγχώριας εξουσίας, προστάτευε αυτή τη χώρα, εργαζόταν για να τους δώσει επιτέλους την άδεια να κυνηγήσουν, να συλλάβουν και να φυλακίσουν παραβάτες που θέλουν να αφαιρέσουν απο τους πολίτες τα δικαιώματά τους. Φοβούνται θανάσιμα τον Τραμπ, φοβούνται ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα κάνει γνωστή τη διαφθορά που συμβαίνει. Γι' αυτό έχουν εμμονή μαζί του. Λένε ότι ο Τραμπ είναι άνθρωπος του παρελθόντος. Αν ναι, γιατί να του δίνετε τόση κάλυψη; Τα χαρτιά που πήρε ο Τραμπ ήταν για να προστατεύσει αυτό το έθνος, όχι να το βλάψει», είπε η πηγή μας.

Η πηγή στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε τη λήψη ενός «ανυπολόγιστου» αριθμού σφραγισμένων κατηγοριών, πολλά από τα οποία βρίσκονται επί του παρόντος υπό ενεργό έρευνα. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. Χωρίς τα "άρθρα τέτοιου τύπου", ο κόσμος θα ήταν ολόμαυρος.
    Και ο αριθμός των σφραγισμένων κατηγορητηρίων εύχομαι να είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και κάθε ένα απ'αυτά να περιλαμβάνει μερικές δεκάδες...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις