Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...!!!

Στο τραπέζι-παγοδρόμιο έβαλε ο Πούτιν τον Μακρόν, Νεφέλη Λυγερού 

Η Δυση απεγνωσμενα

ψαχνει εναν πολεμο για να λυσει τα δικα της προβληματα.

Ο ψευτο Μπαιντεν κι αυτοι που κρυβονται απο πισω του ειναι τρομοκρατημενοι γιατι πλησιαζει η ωρα που θα εχουν πολλα "αλυτα προβληματα" και ψαχνουν απεγνωσμενα αφορμες για εναν πολεμο στην προσφερομενη περιοχη της Ουκρανιας.

Το ιδιο και το τσιρακι τους ο Τζονσον  που ειναι θεμα χρονου ποτε θα τον παρουνε με τις πετρες εκει στο Ηνωμενο Βασιλειο....Βασιλειο.....που λεει ο λογος....

Ο Πουτιν που δεν ειναι ηλιθιος σαν κι αυτους,ξερει πολυ καλα τι παιζει στο παρασκηνιο.Αλλωστε κατι τετοιους πανιβλακες τους εχει για πρωινο....

Ο Πουτιν ξερει οτι η μιση Ουκρανοι προσδοκουν την επανενωση με την μαμα Ρωσια και οι υπολλοιποι ειναι ειτε αφελεις ειτε κατι ξεπουλημενοι ακροαριστεροι του μεροκαματου. 

Με οσους Ουκρανους η Ουκρανες εχω μιλησει ασχετως αν συμπαθουν τον Πουτιν η οχι το 90% θεωρουν οτι αν ειχαν ενωθει με την Ρωσια θα περναγαν καλυτερα.

Ο Πουτιν λοιπον οταν θα αποφασισει να εισβαλει στην Ουκρανια,που θ αργησει να το κανει οπως υπολογιζω,θα εισελθει ως απελευθερωτης κι οχι ως κατοχικος ηγετης.

Αλλωστε για τους ανοητους που λενε μονιμως μπουρδες ο Ρωσικος και ο Ουκρανικος λαος ειναι αδερφικοι λαοι και μακρινοι συγγενεις.

Ο Πουτιν οταν αποφασισει να κανει την κινηση του θα ειναι μελετημενη πολυ καλα και οπως δεν μπορουν να καταλαβουν οι γεωπολιτικοι μπουρδολογοι....παιζει εντος εδρας.....!!!

Ειναι αστειο καποιοι να πιστευουν οτι θα θα παρασυρθει απο τα διαφορα Νεοταξιτικα "τσουτσεκια" που παριστανουν τους ηγετες...

Ας προσεξουν οι δικοι μας με κατι ηλιθιες δηλωσεις σαν εμμεσες απειλες του ΥΠΕΞ "να προσεξει η Ρωσια".

Γιατι η απαντηση του Λαβρωφ που δεν παιχτηκε απο κανενα ξεπουλημενο ΜΜΕ ηταν"καλυτερα να προσεξει η Ελλαδα γιατι εχει μια μεγαλη βαση του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρουπολη"....με οτι καταλαβαινει ο καθενας...

Ο πολεμος θα γινει....αλλα θα γινει οποτε θελει o Βλαντ....!!!




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις