ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 12/02/22


Οι ειδήσεις για σήμερα ειδήσεις είναι η εξής:
-Διαδηλώσεις και η κονβόι ελευθερίας σε πάρα πολλά μέρη του πλανήτη. Εντυπωσιακή ήταν η συγκέντρωση στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Στην Γαλλία οι αστυνομικές δυνάμεις έβγαλαν τεθωρακισμένα οχήματα στην πόλη του Παρισιού και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλα επεισόδια.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
Ο Τριντό προειδοποιεί με βαριές συνέπειες τους διαδηλωτές της ελευθερίας, και για την ώρα απορρίπτει την χρήση στρατιωτικής βίας. Ο κόσμος στην Οττάβα και στα σημεία αποκλεισμού με τις ΗΠΑ αποφάσισε με ψηφοφορίες να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αποσυρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα τις κ0ρ0νας. Ο κόσμος δεν υποχωρεί και συγκεντρώνονται ακόμα περισσότεροι διαδηλωτές! Πριν από λίγο εμφανίστηκαν αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία αποκλεισμού και μάλιστα  κάποιες από αυτές είχαν στρατιωτική ένδυση.
 
 
 
-Στην Αυστραλία 50 εκατομμύρια δόσεις από τα εμβόλια της κ0ρ0νας ανακλήθηκαν καθώς βγάζουν ψεύτικα θετικά αποτελέσματα στον HIV!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Paul T.T. Easter @PaulTTEaster 50 MILLION doses of 'vaccine' recalled as they triggered 'false positives' in HIV tests. The magnitude of this is beyond comprehension. Experiment gone very wrong!. 1:14 347 9K views Stay informed This media is presented out of context Find out more 2:20 PM Feb 11, 2022 Twitter Web App" από το Twitter
 
-Ο επικεφαλής της μοντέρνα διέγραψε το λογαριασμό του στο Twitter, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ξεπουλά τις μετοχές της εταιρείας του. Το 2022 ρευστοποίησε μετοχές αξίας 20 εκατομμυρίων $. Δεν εμπιστεύεται το προϊόν;
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
-Στην Βρετανία ακόμα δεν έχουν απάντηση εάν η βασίλισσα έχει κ0ρ0να ή όχι. Το σίγουρο είναι πως αν δεν είχε θα το έλεγαν. Προφανώς όταν ανακοινωθεί αυτό θα σημάνει και το τέλος της. Το ζήτημα αυτό της βασίλισσας έχει άμεση σχέση με όλα τα παγκόσμια γεγονότα όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό. Όλα συνδέονται και με την κ0ρ0να σηματοδοτείται και το τέλος τους. Πάντως δημοσιεύματα αρχίζουν και προθερμαίνουν τον κόσμο ότι η μοναρχία δεν θα επιβιώσει μετά την Ελισάβετ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 h/ family-trouble Express.co.uk 'All bets are off' Queen warned monarchy in lot of trouble as royals face big problem' ALL bets are off to how the monarchy will survive without the Queen who is the "one person who protects it" the CEO of an a... 112 55 50 10 香7 11:07AM"
 
-27 χώρες μέχρι στιγμής ζητούν από τους πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να φύγουν άμεσα.
-πριν από λίγο τελείωσε η τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου Πούτιν με τον ΒΥΕ_ΝΤΕΝ. Όπως είναι φυσικό, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα και οι ΗΠΑ επιμένουν ότι ετοιμάζεται επέμβαση. Το αστείο που ονομάζεται BYE_NTEN απείλησε ότι εάν η Ρωσία επιχειρήσει εισβολή στην Ουκρανία οι ΗΠΑ μαζί με τους συμμάχους και τους συνεταίρους θα απαντήσουν αποφασιστικά και γρήγορα με πολύ βαρύ κόστος για την Ρωσία».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
-Ακόμα 3000 αλεξιπτωτιστές τον ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στην Πολωνία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "REUTERS Reuters @Reuters EXCLUSIVE U.S. to send 3,000 additional troops to Poland, officials say reut.rs/3Lr6RhT 11:35 AM Feb 12, 2022 True Anthem"
 
-Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο ενημερώθηκε να ξεκινήσει διαδικασίες εκκενώσεις τις επόμενες ώρες με καταστροφή όλων των σημαντικών εγγράφων σκληρών δίσκων και κρίσιμων πληροφοριών.
-πάνω από 30 πλοία του στόλου της μαύρης θάλασσας έφυγαν από την Σεβαστούπολη και το Νοβορωσίσκ για να εκτελέσουν ένα σχέδιο ασκήσεων. Ο σκοπός της άσκησης είναι να υπερασπιστούν τις θαλάσσιες ακτές στην χερσόνησο της Κριμαίας.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 The RAGE x @theragex The US Embassy in Kiev has been ordered to begin evacuation procedures in the next few hours, including the destruction of important documents, hard drives and other critical information that cannot be recovered. 12:42 PM Feb 12, 2022 Twitter for iPhone 23.4K 12:44 PM" από το Twitter
 
-Tο ρωσικό υπουργείο άμυνας ανέφερε ότι ένα υποβρύχιο κλάσης ανιχνεύτηκε μέσα στα χωρικά ύδατα της Ρωσίας κοντά στις Κουρίλες νήσους. Ένα ρωσικό αντιτορπιλικό χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα μέσα για να διώξει το υποβρύχιο από την περιοχή. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Massimo Frantarelli @MrFrantarelli More than 30 ships of the Black Sea Fleet went to sea from Sevastopol and Novorossiysk according to an exercise plan. The purpose of the exercise is to defend the sea coast of the Crimean Peninsula, the basing points of the Black Sea Fleet forces. function.mil.ru/news_pag/coun... 1:22 2,170 views 7:48 AM. Feb 12, 2022 Twitter Web App"

-Με την ένταση που επικρατεί στην Ουκρανία, η Ταϊβάν λέει ότι παρακολουθεί την κατάσταση με την Κίνα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα σκάκι και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 t s=20&t=EAE8mymBNWqB_9dsy flw Twitter Reuters Responding to Ukraine tensions, Taiwan says it is watching situation with China reut.rs/3rJOs87 reut.rs/ 39 22.1K2:29PM 2:29PM"
 
-Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες έδωσε με κάποια post ο Ezra Cohen. Στο πρώτο αναφέρει το άρθρο 5 του NATO και να κοιτάζουμε την Τουρκία. Η Τουρκία όπως φαίνεται είναι ο αδύναμος κρίκος του να του ΝΑΤΟ. Σήμερα στο Βόσπορο η Τουρκία έκλεισε τα στενά εξαιτίας βλάβης σε ένα φορτηγό πλοίο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια λυκοφιλία μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας. Τα στενά του Βοσπόρου μου θύμισαν την συνθήκη του Μοντρέ και την θέση της Ρωσίας στο ζήτημα αυτό. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "EzraA. Cohen NATO Article 5 81.6K 9:46PM EzraA. Cohen Watch Turkey 84.5K 9:48PM Ezra A. Cohen Forwarded from Ezra A. Cohen Beware of the ides of March. 45K 9:49 PM Ezra Cohen Countries involved All ΝΑΤΟ Countries China Russia North Korea Iran Ukraine Hong Kong India Pakistan Israel From The Shaows 103.4K 9:54PM 9:54"
 
Επίσης σε ένα post αναφέρω την περσινή δήλωση των τούρκων διπλωμάτων στον ΟΗΕ για την παράνομη εισβολή της Ρωσίας στην Κριμαία. Θα είναι η Τουρκία η χώρα για την οποία θα γίνει επίκληση του άρθρου 5 της συνθήκης του ΝΑΤΟ;
 
 Επίσης ο Ezra αναφέρει να προσέχουμε την αποφράδα ημέρα του Μαρτίου. Ημέρα αυτή είναι η 15 Μαρτίου. Η μέρα αυτή είναι σημαντική για τους Ρωμαίους καθώς ήταν η μέρα διευθέτησης των χρεών. Μας λέει κάτι αυτό; Επίσης είναι ημέρα δολοφονίας του Ιουλίου καίσαρα, μία ημέρα – σημείο καμπής για την ρωμαϊκή ιστορία. Μήπως λοιπόν ο Ezra αναφέρεται στο σημείο καμπής για την σύγχρονη ρωμαϊκή αυτοκρατορία; Τέλος μας αναφέρει ποιες χώρες θα συμμετάσχουν στα γεγονότα που ακολουθούν. Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, Η Κίνα, η Ρωσία, η Βόρειος Κορέα, το Ιράν, η Ουκρανία, το Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Πακιστάν, Ισραήλ (από τις σκιές).
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
-Ο Νταν Σκαβίνο ανέβασε σήμερα δύο σημαντικά post στο Twitter. Στο πρώτο αναφέρει στοιχεία της έρευνας Durham ότι πολιτικοί αντίπαλοι του Προέδρου Τραμπ τον παρακολουθούσαν μέσα στο Λευκό Οίκο!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Το δεύτερο δείχνει 2 σύμβολα που σχηματίζουν την πρόταση «κοιτάτε το πορτοκάλι ή το πορτοκαλί χρώμα». Πριν από μερικές ημέρες έκανε αναφορά στην έννοια του πορτοκαλιού μέσα από ένα βίντεο του Juan O Savin που ανέφερε ότι το μήνυμα «μην χάνετε την ελπίδα, από το σκοτάδι στο φως».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Dan Scavino Jr. @DanScavino 1:15 PM Feb 12, 2022 Twitter for iPhone EB V 46 comments 81 45 45 13" από το Twitter
 
 
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει μια κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα τα οποία θα φέρουν τα μεγάλα γεγονότα. Ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτό το μέγεθος των πραγμάτων που θα συμβούν, αλλά ήδη παίρνουνε μία ιδέα με το ένα μέτωπο Ουκρανίας Ρωσίας να υπερθερμαίνεται. Πλησιάζει η στιγμή που θα φέρει την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ο μεγαλύτερος πόλεμος και δυστυχώς ο μη αφυπνισμένος κόσμος περιμένει να δει τα κανόνια για να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Κονβόι ελευθερίας, διαμαρτυρίες, ξεσηκωμός του κόσμου για τα περιοριστικά μέτρα και από την άλλη την καμπάλ να αισθάνεται στρυμωγμένη καταλαβαίνοντας το κύμα που έρχεται πάνω της. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from WhipLash347 Stock Market will be taken out with Precision Cyber. Many things will be forced. Military Is The Only Way. Largest Stock Market Crash the Planet will of ever seen. Think Dams, Labs, Evergrande Btc Servers Data Center Precision Cyber, DEW, Rods Of God Remember Ever Given being turned sideways and drawing. =Space Force Cyber took control of GEORGE. 2 4141 8:36PM"
 
Θεωρώ ότι συμβαίνουν πάρα πολλά σε σχέση με ότι ακούμε και διαβάζουμε. Βλέπουμε σίγουρα ότι η καμπάλ προσπαθεί να φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να μπορέσει να θάψει τις αποκαλύψεις που έρχονται για το πείραμα με την κ0ρ0να, αλλά και για το οικονομικό κραχ που έρχεται. Επίσης περιμένουμε την ακύρωση των εκλογών, την έκθεση Durham που θα βυθίσει το βαθύ κράτος και φυσικά την επιστροφή του Προέδρου Τραμπ. Προσδεθείτε!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΝΑΙΑΙΑΙ ΓΕΝΟΙΤΟ! ΓΕΝΟΙΤΟ! ΓΕΝΟΙΤΟ!ΠΙΣΤΗ ΘΕΟΥ! ΘΕΛΗΣΗ ΤΡΙΑΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΟΥ!

    ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΠΑΓΛΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις