ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ BENJAMIN FULFORD 07/02/22

 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε

την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β' με την ευκαιρία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της και ανυπομονούμε για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της. Έχει κάνει πολλά στα παρασκήνια για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας.

Ο πόλεμος για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από μια αρχαία σατανική λατρεία προχωρά πολύ καλά. Στη μεγαλύτερη κίνηση την περασμένη εβδομάδα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν συνελήφθη από μέλη της συμμαχίας λευκών καπέλων ενώ επισκεπτόταν την Ουκρανία, αναφέρουν πηγές της CIA και της Μοσάντ. Στον Καναδά, το τοξικό εμβόλιο ωθεί τον υπουργό εγκλήματια Τζάστιν Κάστρο να βρίσκεται σε φυγή και μπορεί να έχει ήδη συλληφθεί, λένε πηγές της Καναδικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Εν τω μεταξύ, καθώς η Δύση συνεχίζει να παραλύει από τον ακήρυχτο εμφύλιο της, η Κίνα ξεκινά τη χρονιά της τίγρης με μερικές πολύ μεγάλες κινήσεις, κυρίως μια επιταχυνόμενη προσπάθεια να καταλάβει τη Λατινική Αμερική.

Υπάρχουν επίσης πολλά περισσότερα που συμβαίνουν αλλού, αλλά ας ξεκινήσουμε με την Τουρκία. Δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο Ερντογάν «απομονώνεται αφού βρέθηκε θετικός στον Covid». Αυτή είναι φυσικά η νέα έκφραση για πολιτικές συλλήψεις υψηλού επιπέδου 

https://www.usnews.com/news/world/articles/2022-02-05/turkeys-president-erdogan-tests-positive-for-covid-19

Αυτό συνέβη αφού ο επίδοξος Οθωμανός αυτοκράτορας Ερντογάν πήγε στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky. Δείτε τι είπαν τα δεξιά τουρκικά μέσα ενημέρωσης για τις προθέσεις του:

Η Ουκρανία δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Αλλά η Τουρκία μπορεί. Έτσι γίνονται οι υπολογισμοί και, κατά συνέπεια, τα σχέδια. Εάν τα καταφέρουν, ένας πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας θα γίνει αναπόφευκτος. Αυτό σημαίνει την καταστροφή και των δύο χωρών. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα είναι οι μόνοι νικητές.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/will-war-break-out-in-ukraine-or-will-the-west-stoke-a-turkey-russia-conflict-what-sort-of-game-is-being-played-in-the-black-sea-3588392

 Εδώ είναι οι ακατέργαστες πληροφορίες από τα λευκά καπέλα σχετικά με τη σύλληψη του Ερντογάν:

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν πίσω από την αυλαία σχετικά με αυτή τη συνάντηση. Φαίνεται ότι ο Ερντογάν αποκτά πληροφορίες για να δώσει στον Πούτιν. Ο Ερντογάν οφείλει στον Πούτιν μερικές χάρες, όπως γνωρίζετε. Επιστρέφοντας στην «τυχαία κατάρριψη» ενός ρωσικού αεροσκάφους Sukhoi SU-24 κοντά στα σύνορα Ρωσίας/Συρίας το 2015. Η θετική δοκιμή Covid για τον Ερντογάν και τη σύζυγό του είναι ένας τρόπος για τη συμμαχία να έχει μια πολύ ιδιωτική και εμπιστευτική συζήτηση με τον Ερντογάν. Αυτή είναι μια συνάντηση μόνο για τα μάτια. Χωρίς μέσα ενημερωσης φυσικά. Αυτό που θα περάσει ο Ερντογάν στη Συμμαχία θα καθορίσει το μέλλον του. Όπως γνωρίζετε, η υγεία του δεν είναι σε καλο επίπεδο».

Η σύλληψη του Ερντογάν είναι πολύ σημαντική γιατί η Χαζαρική μαφία που λατρεύει τον Σατανά που κατέλαβε την εξουσία στη Δύση ήρθε μέσω του αυτοαποκαλούμενου Τούρκου μεσσία Sabbatai Zevi. Εάν η συμμαχία ανακαλύψει ότι ο Ερντογάν πολεμά εναντίον των Χαζάρων, θα γίνει ένας σημαντικός σύμμαχος. Αν είναι ένας από τους πράκτορες τους, θα πεθάνει από τον Covid, λένε οι πηγές. Όπως και να έχει, θα είναι σοβαρό πλήγμα για την ΚΜ.(Χαζαρικη Μαφια)

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει με την απελευθέρωση της Δύσης, ξεκινώντας από τον Καναδά. Αρχικά, για όσους δεν τα έχουν δει ακόμα, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες. Εδώ είναι μια φωτογραφία του κολλητού πατέρα του Πιερ Τριντό με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο Πιερ Τριντό ήταν ένας προδότης που παρέδωσε τον έλεγχο της Τράπεζας του Καναδά στον όχλο των Χαζάρων.

Μάργκαρετ Τριντό, Φιντέλ Κάστρο, Πιέρ Τριντό

Η σύζυγός του Μάργκαρετ Σινκλέρ είναι από την οικογένεια Σατανικών Σινκλέρ της φήμης του Παρεκκλησιού Ρόσλιν. Η φωτογραφία της που δείχνει τον Καναδό κάστορά της στο κοινό στο Club 54 της Νέας Υόρκης σας λέει πολλά για το είδος της ανατροφής της.

Tον γιο που απέκτησε με τον Κάστρο, τον Τζάστιν

Κολάζ με φωτογραφίες του Τζάστιν Τριντό και του Φιντέλ Κάστρο 

 

Trudeau in 2022

 Prime Minister Justin Trudeau speaks during a news conference in Ottawa on Jan. 5, 2022.

  2019

 Justin Trudeau asks attorney general to make conversion therapy illegal in Canada

 Εχει μια σειρά από σκάνδαλα διαφθοράς πίσω του που είναι τόσο πολλα που θα τ αναλυσουμε αλλη στιγμη. Αρκεί να πούμε ότι είναι ένας παιδόφιλος που πλήρωσε 2,25 εκατομμύρια δολάρια σε έναν πολύ νεαρό μαθητή που ειχε βιασει.

 https://buffalochronicle.com/2019/10/19/trudeaus-west-grey-accusor-was-much-younger-than-first-thought/

 Ο Τζάστιν Κάστρο είναι ένας κομμουνιστής υποψήφιος του οποίου η δουλειά ήταν να μετατρέψει τον Καναδά σε στρατόπεδο σκλάβων των Χαζάρων. Αυτός είναι ο λόγος που ο Κάστρο αρνείται να μιλήσει με τους φορτηγατζήδες, αλλά με χαρά μίλησε στο κομμουνιστικό μέτωπο του Black Lives Matter (του οποίου η ηγεσία είναι κυρίως λευκοί). Αυτή είναι η ίδια ηγεσια BLM που πρόσφατα μετέφερε εκατομμύρια για να αγοράσει μια έπαυλη που ανήκε στο παρελθόν στο κομμουνιστικό κόμμα.

 https://resistthemainstream.org/blm-transferred-millions-to-canadian-charity-to-buy-mansion-formerly-owned-by-communist-party/?utm_source=telegram

 Τέλος, μπορούμε να δούμε ότι ο Trudeau που βλέπουμε στις οθόνες τώρα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που είδαμε πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι είτε έχει αιχμαλωτιστεί και οι KM χρησιμοποιούν γραφικά υπολογιστή είτε τον έχουν αντικαταστήσει. Τα γεγονότα θα δείξουν ποια είναι η περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θεός να ευλογεί τους φορτηγατζήδες, τους αγρότες, τους καουμπόηδες κ.λπ. που στάθηκαν όρθιοι για να απελευθερώσουν τον Καναδά και ενέπνευσαν παρόμοια κινήματα σε όλο τον κόσμο. Εδώ, για παράδειγμα, βλέπουμε μια γερμανική συνοδεία φορτηγών να ετοιμάζεται να απελευθερώσει τον γερμανικό λαό.


 

 Η προσπάθεια της Χαζαρικής μαφίας να χρησιμοποιήσει τον Covid και τον έλεγχο των Δυτικών Ιατρικών Ενώσεων για την εγκατάσταση καθεστώτων σκλάβων καταρρέει τώρα παντού.

Αυτή η είδηση δείχνει πώς συνεχίζεται μια βιαστική υποχώρηση από τον Covid.

Κοπεγχάγη (AFP) – Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρόσφερε την Πέμπτη στην Ευρώπη την ελπίδα για μια «μακρά περίοδο ηρεμίας» και ακόμη και «διαρκούς ειρήνης» στον πόλεμο του κορωνοϊού, με έναν αυξανόμενο κατάλογο εθνών που άρουν σχεδόν όλους τους περιορισμούς του Covid.

 https://www.france24.com/en/live-news/20220203-who-sees-pause-even-end-of-pandemic-for-europe

 Οι χώρες που τερματίζουν ή μειώνουν τον φασισμό Covid περιλαμβάνουν την Αυστραλία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία κ.λπ.

Μιλώντας για την Ιαπωνία, την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωποι της Εταιρείας Λευκών Δράκων συναντήθηκαν με έναν ανώτερο Ιάπωνα στρατηγό που είχε σταλεί από τον Αυτοκράτορα καθώς και με έναν Ρώσο εκπρόσωπο. Επετεύχθη συμφωνία.....

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις