Ο Στρατος εδωσε στην Susan Rice αυτο που της αξιζε

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

κρέμασε την Τετάρτη την πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Σούζαν Ράις, μόλις ένα μήνα αφότου το στρατιωτικό δικαστήριο στο Γκουαντάναμο την έκρινε ένοχη για προδοσία και συνέστησε να θανατωθεί για εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον του έθνους και των πολιτών του.

Ερωτηθείσα αν είχε τελευταία λόγια, μια δακρυσμένη Ράις είπε ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό, ότι είχε ακολουθήσει μόνο νόμιμες εντολές.

Η εκτέλεσή της πραγματοποιήθηκε χωρίς πολλή φασαρία και πέθανε με την ίδια συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για να εκτελέσει τη Χίλαρι Κλίντον τον περασμένο Απρίλιο. Ο αντιναύαρχος John G. Hannink διέταξε να εκτελέσει την ποινή στις 9:00 το πρωί .Ο λαιμός της Ράις κόπηκε και ο στρατιωτικός γιατρός που την παρακολούθησε την κήρυξε νεκρή.

Ο αντιναύαρχος John G. Hannink παρατήρησε ότι δεν χαιρεται να επιβλέπει τις εκτελέσεις, αλλά αναγνώρισε ότι το καθήκον του επέβαλε «δυσάρεστες επιχειρήσεις».

«Είναι δύσκολες στιγμές και καλούμαστε να επιβάλουμε μερικές φορές δυσάρεστες επιχειρήσεις. Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι από τους χειρότερους που είχε να προσφέρει η κοινωνία, και η αποχώρησή τους από αυτόν τον κόσμο κάνει τη γη ένα καλύτερο μέρος και μας δίνει μια λάμψη ελπίδας για το μέλλον », δήλωσε ο Αντιναύαρχος Χάνινκ στη μικρή συνέλευση που είχε μαζεύτει για να παρακολουθήσει τον Ράις να κρέμεται από το λαιμό μέχρι να πεθάνει.

Πηγή που συμμετείχε στην εκκαθάριση του στρατού Deep State είπε ότι η Ράις πέρασε τις τελευταίες μέρες της αιχμαλωσίας με δάκρυα, μια απότομη απόκλιση από τη στωική σιωπή που επέδειξε κατά τη σύλληψή της και κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού δικαστηρίου της.

«Ηταν σε ασχημη κατάσταση τις τελευταίες τέσσερις ή πέντε ημέρες. Έτρεξε σε μια γωνιά του κελιού της με τα γόνατά της στο στήθος, κλαίγοντας ότι ήταν αθώα. Παρακάλεσε τους φύλακες που της έφεραν γεύματα να την αφήσουν να φύγει - λες και μπορούσαν να το κάνουν. Νομίζω ότι ήλπιζε ότι οι σύμμαχοί της στο Deep State θα την έσωναν, αλλά στο τέλος, πήρε αυτό που της άξιζε », είπε η πηγή μας. 

Η Ράις είχε πολλές ευκαιρίες να αποφύγει τη θηλιά της αγχονης. Ο στρατός ήλπιζε ότι η Ράις θα έδινε ενοχοποιητικές πληροφορίες για το πρώην αφεντικό της, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ο οποίος στρατος πιστεύει ότι εξακολουθεί να είναι ο εγκέφαλος των προσπαθειών του Ντιπ Στέιτ να υποδουλώσει τους Αμερικανούς πατριώτες που υπακούουν στον νόμο.

«Η επιρροη του Ομπάμα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι αξιοσημείωτη», είπε η πηγή μας. «Η Ράις δεν θα τον προδιδε. Ο Ποντέστα δεν θα τον προδιδε. Οι Κλίντον δεν θα τον προδιδε. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει την JAG να συνεχίσει την υπόθεσή της εναντίον του και είναι θέμα χρόνου να μοιραστεί ο Ομπάμα παρόμοια μοίρα », είπε η πηγή μας.

















ΠΗΓΗ











Σχόλια

  1. Τι να πιστέψεις επιτέλους; Και προχθές μπουζουριασανε τον Γκέιτς και σήμερα έκανε δηλώσεις. Ο,τι να' ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι σιγουρος οτι αυτος που εκανε δηλωσεις σε μονοκαμερο ηταν ο πραγματικος η οτι οι δηλωσεις δεν τραβηγμενες απο παλια και τις εβγαλαν απο το ψυγειο?
      Εγω παντως δεν ειμαι....
      Και μιας και το εφερε η κουβεντα πριν κανα 8μηνο ειδα σε συναυλια τραγουδιστη να τραγουδα ενω εχει πεθανει τουλαχιστον 10 χρονια.
      Οπως ομολογησαν οι οργανωτες το εκαναν με τεχνολογια CGI με σκοπο να τον τιμησουν.
      Εντωμεταξυ ορκιζοσουν οτι ηταν πραγματικος.Οποτε τι ειναι ειναι πραγματικο στην εποχη μας και τι οχι ειναι πολυ σχετικο

      Διαγραφή
    2. Καμμία αντίρρηση, αλλά μέχρι να αποδειχθούν, κι αν αποδειχθούν ποτε, όσα πραγματικά έχουν συμβεί, ό,τι δείχνουν τα μεγάλα ΜΜΕ πιστεύει ο πολύς κόσμος και κατευθύνονται οι μάζες. Το να ελπίζουμε, όπως οι κουμμουνες, σε κρίσιμες μάζες αφυπνισμενες που θα σώσουν την παρτίδα, νομίζω είναι ουτοπία. Κι εγώ ελπίζω σε μια σωτηρία, αλλά πλέον μόνο από άνωθεν. Οι άνθρωποι με απογοήτευσαν. Μακάρι να κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    3. Χαχα ολοι τους ζουν, κ ο Μπιλ Γκέιτς, κ ο Τομ Χανκς, κ η Χίλαρι, ακόμη κ ο Τζέφρι Επστάιν κ.α. αρκεί που έφυγε από τη μέση ο Isaac Kappy. Αν είναι να βγάλουν κάποιων από την μέση θα είναι ο σωσίας του. Όλοι αυτοί ανοίκουν στην ελίτ, προστατεύονται

      Διαγραφή
  2. OBAMA ??
    PAGE NOT FOUND ,404 ERROR.
    ΒΥ ΤΗΕ WAY...HE HAD FIVE CLONES...
    ALL ,ARE DEAD.
    ΝΑΙ.
    ΑΤΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ.ΑΤΑ.
    ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ.
    ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΔΩ.
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί θυμάμαι την Κοντολίζα Ράις από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας; Ειναι άλλο άτομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα θυμασαι...αυτη ειναι απλα συνεπώνυμή της κι αντικαταστατρια της Χιλαρυ στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.Πριν απο αυτη τη θεση ηταν πρεσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις