Να τους σέβεστε

Να τους σέβεστε 

Αυτοί οι ανώνυμοι ήρωες έχουν

όνομα, Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Λέγονται πυροσβέστες. 

Φυσικά όταν «σφίγγουν οι κώλοι» δεν τους ρωτάτε γιατί δεν φοράνε τη μάσκα, ούτε εάν έκαναν το εμβόλιο. Τους θεωρείτε προφανώς αναλώσιμους.Άλλωστε οι πιθανότητες να μεταφέρουν τον κορωνοϊό στα δάση είναι μηδαμινές.

Επειδή λοιπόν δεν είσαστε παιδιά του δρόμου αλλά των σαλονιών (κακόγουστων πολλές φορές), επειδή δεν έχετε κοιμηθεί ποτέ στη μέση του δρόμου αποκαμωμένοι, επειδή δεν μάθατε να ρισκάρετε τη ζωή σας, ούτε τη θέση σας να τους σέβεστε και να πάρετε πίσω όσες ανοησίες ξεστομίσατε το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Κανονικα αυτα τα καθηκια που θελουν να κυβερνουν μια Πατριδα σαν την Ελλαδα τωρα επρεπε να ειναι εκει με ενα παγουρι κρυο νερο και να δροσιζουν αυτους τους ηρωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πολύ-πολύ να τους βάλουν σε αναστολή θέσης και μισθού γιατί δεν έχουν κάνει το πειραματικό μπόλι.Αλλά για να τους βοηθήσουν...ούτε λόγος.

      Διαγραφή

  2. με το γάντι, δεν πρόκειται να,,,
    τα γομαρια δεν αλλαζουν.
    μην χαλάς το σάλιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΗ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΟΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΗ ΠΟΜΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα το πρωί έναν πυροσβέστη και μου είπε αφού δςν καήκαμε είναι θαύμα.. Ευτυχώς που ο κόσμος μας έφερνε νερά γιατί δεν θα ζούσαμε τώρα.. Η πυροσβεστική μας άφησε στο έλεος.. Του λέω είσαι μικρός φίλε μου.. Θα μεγαλώσεις και εσύ αν περιμένεις από όλα τα πουτανοπαιδα να σε βοηθήσουν.. Θα σε αφήσουν να καείς... Πρόσεχε τον εαυτό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%80%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις