ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ....ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ....!!!

https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2019/11/720_680206_7d99bf124f-ab2244676dbde5ad.jpg 

 Μεχρι τωρα

τους εβριζαν οι ανθρωποι με μετριο εως χαμηλο εισοδημα ειτε λογω τις υποχρεωτικοτητας των εμβολιων ειτε γιατι κοντευουν οι υπαλληλοι εργασιακα να μοιαζουν με ειλωτες σε γαλερες κι ενα σωρο αλλα για να μην μακρηγορω....

Τωρα πλεον τους βριζουν και τα υψηλα εισοδηματα μιας και καιγονται οι περιουσιες τους στην κηφισια και οι γυρω περιοχες...

Φυσικα δεν μιλαω για τους πυροσβεστες κι αστυνομικους που δινουν και την ψυχη τους σε αυτη τη μαχη.

Εχω πληροφοριες που μου λενε οτι αν δεν επαιρναν πρωτοβουλια οι αστυνομικοι και οι πυροσβεστες να πανε σε σπιτια που ηξεραν η τους ελεγαν οι κατοικοι οτι υπαρχουν αναπηροι κι ατομα με ειδικες αναγκες θα θρυνουσαμε πολλους νεκρους.

Ποιος φταει....?

Ειναι απλο....

Καμια προβλεψη....

Καμια προετοιμασια...

Καμια αγορα νεων αεροπλανων...

Κανενα σχεδιο εκτακτης αναγκης...

Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και οτι ναναι....

Το μονο που τους νοιαζει ειναι να μοιραζουν εκατομμυρια στους καλοταισμενους για να κανουν προπαγανδα....ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ....!!!

ΜΟΝΟ Η ΚΟΝΟΜΑ....ΚΑΙ....Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλτατε Κωνσταντίνε, η φωτιά είχε σβήσει το μεσημέρι για καμμιά ώρα, όταν είδαμε πάλι τεράστιες φλόγες ξαφνικά. Το ρώσικο θηρίο που έχει νοικιάσει η χώρα πετάει συνέχεια απο πάνω μας μαζί με τα δικά μας ελοκόπτερα και η εθν.οδός εχει κλείσει προληπτικά με διοχέτευση στους παράλληλους δρόμους. Είναι ξεκάθαρα εμπρησμός. Αλλα τρέμω στην ιδέα οτι θα μας προστάτευε η Γεροβασίλη κ ο Τόσκας όταν είχαν κλείσει όλοι οι δρόμοι διαφυγής στο Μάτι. Αυτό που εύχομαι, αν δεν υπάρξει αναζωπύρωση, είναι να μην έχουμε απώλεια ανθρώπινων ζωών και ζώων. Γιατι οι περιουσίες δυστυχώς χαθήκανε. Αύριο θα αποτιμηθεί η κατάσταση αλλα μας καίνε κάθε καλοκαίρι λές και έχει πέσει κατάρα στη χώρα μας. Στον Θεό πλέον οι ελπίδες μας και όσο αντέξουμε.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω κατι που ισως δε ξερεις....ο λογος που εβλεπες αραια και που καναντερ ειναι γιατι τα ειχαν παρκαρει στη Σκυρο κι αφου εριχναν νερο επρεπε να ξαναπανε στη Σκυρο ν ανεφοδιαστουνε....!!!

      Διαγραφή
    2. Ισως γιατι καίγεται η Εύβοια, η Ρόδος και γενικά εχουμε σαράντα μέτωπα. Είναι τρομαχτικό, μας κατακάψανε.
      Capricorn

      Διαγραφή
  2. Βρήκε το κουλό, πριν λίγες μέρες, την δικαιολογία που κάηκε η μισή Ελλάδα, ότι και επί τσύριζα κάηκε το Μάτι!!!
    Και συ βρε κοπρίτη τι έκανες τόσο καιρό; Πήρες νέα αεροπλάνα; Επισκεύασες αυτά που υπάρχουν για να μην είναι παρκαρισμένα στα υπόστεγα και δεν μπορούν να πετάξουν;
    Ο πορδοσάλτε είπε "δεν θα έχουμε 1 πυροσβεστικό σε κάθε σπίτι"!!!
    Οι εγκληματίες σήμερα πάντως κατάφεραν το ακατόρθωτο, σε συνθήκες άπνοιας να γίνει η φωτιά ανεξέλεγκτη!!!
    Άργησαν στο Μάτι, με 10 Μποφώρ, και θρηνήσαμε νεκρούς [πόσους ακριβώς δεν θα μάθουμε ποτέ]. Στις Αχαρνές, Βαρυμπόμπη καίγονται σπίτια, μόνο όταν σβήσει η φωτιά θα μάθουμε (?) αν υπάρχουν και νεκροί!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Τα μμε (μέσα μαζικής εξαπάτησης) λένε για 6,5 Μποφώρ, όταν οι ιστοσελίδες windy.com & meteo.gr λένε για 2 Μπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να θωρακίσει τη χώρα απέναντι στους κινδύνους πυρκαγιάς αν έδινε μέρος των χρημάτων που της έδωσε η ΕΕ, αντι να τα δίνει στα ΜΜΕ (Αλαφούζους, Βαρδινογιανναίους, Ευαγγελάτους, Χατζηνικολάου κ.α.). Δεν το έκανε, όπως δεν φρόντισε να θωρακίσει το ΕΣΥ ενώ είχε την οικονομική δυνατότητα. Τελικά η μοίρα μας είναι να πέφτουμε πάντα από το κακό στο χειρότερο, μια και όλες οι κυβερνήσεις στη χώρα μόνο φιλελληνικές δεν είναι. Αλλά και αυτή εδώ αποδεικνύεται τελικά (εκ του αποτελέσματος) μία εντελώς άσχημη έκπληξη για τους Έλληνες, και μάλιστα ειδικά για εκείνους που ανήκαν πάντα ιδεολογικά στο κόμμα της.

      Διαγραφή
  3. Και για να μην ξεχνιόμαστε σημειολογικά...3/8 σήμερα. 8+3=11.... Μεγάλη αδυναμία το 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πούμε ότι 80 μέτωπα έχει αυτη την ώρα και απέναντι στα παράλια…Κουλης και Ερντογαν θα πέσουν μαζί! Διανύουμε βδομάδα δολοφονιών και αυτοκτονιών…κρατηθείτε έχουμε αναταράξεις
    Χx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι οι επόμενοι που θα έρθουν βάση του 'δημοκρατικου τοξου' πάντοτε θα είναι χειρότεροι του προηγούμενου, εδώ χωρίς μνημόνια κι αποδείχτηκαν δουλοπρεπείς όχι τώρα που είναι τοπικοί διαχειριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις