ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 
 
Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο σε μια μονο μερα...
 
1)Το Μεξικό πραγματοποίησε χθές την πρώτη συνταγματική διαβούλευση πολιτών στην ιστορία της χώρας.
Ο λαός ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας των πέντε πρώην προέδρων της χώρας για να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και στο λαό για διαφθορά και εγκλήματα κατά του κράτους.
 
2)Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας υπέγραψε οδηγίες για να δημοσιοποιηθούν τα κρατικά έγγραφα τεκμηρίωσης που θα αποκαλύψουν το σχέδιο Gladio και τη μασονική P2 που βρίσκονται πίσω από πολλά χτυπήματα εδώ και δεκαετίες.
 
3)Ο πρωθυπουργός τις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ότι οι Φιλιππινέζοι που δεν έχουν κουνουπιαστεί δεν θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα.
 
4)Οι χάκερς που έκλεισαν το σύστημα υγείας στο Λάτσιο της Ιταλίας, τώρα μπήκαν στα προσωπικά δεδομένα του Ιταλού προέδρου Sergio Mattarella και του πρωθυπουργού Mario Draghi.
 
5) Ανώτατοι αξιωματούχοι του στρατού και της αστυνομίας συνελήφθησαν στη Μαδαγασκάρη σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Άντρο Ρατζοελίνα.
 
6)Ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι από τώρα και στο εξής όσοι δεν έχουν κουνουπιαστεί δεν θα μπορούν να ψωνίζουν στα σουπερμάρκετ μεταξύ άλλων.
 
7) Πολλαπλές πυρκαγιές σε εργοστάσια, βιομηχανίες και κτίρια στην Κίνα.
 
8)Στα σύνορα με το Αφγανιστάν, οι ένοπλες δυνάμεις του Ουζμπεκιστάν μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας διεξάγουν στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας.
 
9) Έδωσε τέλος στη ζωή του ένας αστυνομικός του καπιτολίου που είχε την ευθύνη της ασφάλειας στις 6 Ιανουαρίου.
Ο αστυνομικός υπηρέτησε 18 χρόνια στην αστυνομία και ο θάνατός του είναι ο τρίτος μεταξύ των αστυνομικών της ασφάλειας του καπιτολίου.
 
10)Οι Ταλιμπάν πήραν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Lashkar πρωτεύουσα της περιφέρειας Helmand και πήραν τον έλεγχο του εθνικού τηλεοπτικού σταθμού Lashkargah.
 
11)Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Najib Mikati δήλωσε ότι ελπίζει σε ταχύτερο ρυθμό για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης.
 
12)Η Ευρωπαϊκή Ένωση προειδοποιεί τους Ταλιμπάν ότι αν έρθουν στην εξουσία του Αφγανιστάν δεν θα τους αναγνωρίσουν ως χώρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Τελικά ο Μακρόν έχει ξεπεράσει το όρια. Συναγωνίζεται με τον δικό μας για το ποιός είναι ο καλύτερος μαθητής της ΝΤΠ. Δεν έχει λογική η επιμονή τους με τα αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά μπόλια. Ή τους έχουν απειλήσει με αποκάλυψη προσωπικών μυστικών ή τους έχουν υποσχεθεί διεθνή οφίτσια. Η επιμονή τους φέρνει το αντίθετο με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα γιατί προκαλεί καχυποψία στους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιταζουν καποιοι αρχηγοι κρατων να ακολουθησουν την γραμμη που χαραξε ο κουλης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται οτι τα ερπετά παγκοσμίως καταστρέφουν τα πάντα στον πλανήτη γη με φωτιές σε δάση, πλημμύρες, σεισμούς, πολέμους, αρρώστειες, τώρα και με τα εμβόλια. Το μόνο που δεν έχουν κάνει ως τώρα είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος με χρήση των πυρηνικών όπλων και η ολική καταστροφή της ζωής στον πλανήτη. Ψήνεται κι αυτό σιγά σιγά όμως με την προετοιμασία της επίθεσης στο Ιράν. Οι φωτεινές δυνάμεις, αν υπάρχουν, πρέπει να κινηθούν άμεσα για ανατροπή των πάντων πριν βγει κι αυτός ο μήνας ειδάλλως έρχεται ο Μαύρος Σεπτέμβρης. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις