ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 04/08/21

Mrs Foster's latest news 27.2.20 | Whitefield Primary School 
 
ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!
 
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ι «ΑΙΠΗΣΤΕΙΜΩΝΑΙΣ» (ΧΑΧΑΧΑ) ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟ ΚΟΒ1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΔΑ!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IP @TheInsiderPaper Insider Paper NEW- A Doomsday COVID Variant Worse Than Delta and Lambda May Be Coming, Scientists Say (Newsweek) 7:36 PM Aug 4, 2021 Twitter Web App"
 
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ….ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΡΜ.
 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΟΥ Ο ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΕ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ!! ΑΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΡΑΝ!! ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ il Donaldo Trumpo, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ 1776 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!! 
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «Εάν ξεκινήσει και γίνεται άβολο….ΚΑΛΩΣ!! ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ 1776 ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΚΙΑΤΟ ΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ [[ΠΙΑ]]!! ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο WHIPLASH: BOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!! TA ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΕΜΜΕΣΑ!! Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 il Donaldo Trumpo @ilSharko If it starts getting uncomfortable... GOOD!!! IT MEANS WE'RE DOING THE RIGHT THINGS!!! Can't imagine anyone in 1776 complaining about not being able to get their venti latte macchiato from starbucks anymore... 5:58 PM Aug 4, 2021 Twitter Web App BOOOOOOOOOOOOOOOOOM!! 1776 relevance to NOW-events!! WE ARE DOING THE RIGHT THNGS!! 8:24PM" από το Twitter
 
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΟΡΜ ΑΝΑΡΤΗΣΕ 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠ0Λ1@ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!
 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ!!
 
Q THE ΣΤΟΡΜ RIDER:
 
Όπως γνωρίζετε τώρα το βαθύ κράτος και η καμπάλ είχε προγραμματίσει προ πολλού να σκοτώσει δισεκατομμύρια μέσω μιας π@νδημί@$ που είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό .. (μπορείτε να βρείτε διάφορες πηγές μέσω του προγράμματος ΛΟΚΣΤΕΠ> ΡΟΚΦΕΛΕΡ$/ΓΚΕ1Τ$. Αρκετές συνεντεύξεις και ομιλίες για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο Φάουτσι «προφήτευσε» σε ομιλία του ότι έρχεται μια πανδημία κατά την διακυβέρνηση του Τραμπ. Όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατέχουν τον ιό Corona (SARS) τους ανήκουν κτλ κτλ κτλ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Anger is building world wide<< The forced vaccination S a TRIGGER<<<many TRIGGERS TRIGGERS..>>INCOMING<< STAY VIGILANT PATRIOTS WORLD WIDE.... Your inside the hardest part of the 21st century SUMMER ON THE PEOPLE OF THE WORLD IS GETTING ANGRY>. AND ECHO IS REACHING THE EARS OF THE SHEEP 179.1K 1:32"
 
>>>ΟΤΑΝ ο ΤΡΑΜΠ έδωσε τα εμβόλια με ταχύτητα ρεκόρ… διέλυσε εντελώς τα σχέδια της καμπαλ….(το αρχικό ήταν να σκοτώσουν και να υποδουλώσουν τη ανθρωπότητα μέσω ενός 5-ετούς σχεδίου βασανισμού με φουλ λοκ-ντάου/στρατιωτικό νόμο και με ψυχολογικές επιχειρήσεις των ΜΜΕ με συνεχή υπερβολική ακατάπαυστη αναφορά σε θανάτους παγκόσμια>>>ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. 
 
 
 
Είχαν σκοπό να εθίσουν δισεκατομμύρια σε οπιοειδή και θανατηφόρες θεραπείες (με πρόσχημα την θεραπεία από τον 10) που θα δημιουργούσε θανάτους και θα έφερναν ανθρώπους σε σοβαρή ψύχωση (δεν υπάρχει πλέον παραγωγή ντοπαμίνης/σεροτονίνης/ωκυτοκίνης/ενδορφίνης). Επάνω στο δεύτερο έτος λοκ-τάουν και χορήγηση φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των μεθαμφεταμινών (Ταχύτατα) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ υπνωτικά χάπια, παυσίπονα και άλλα 15 θανατηφόρα φάρμακα που θα έφερναν δισεκατομμύρια σε ψύχωση/θανατηφόρα κατάθλιψη/αυτοκτονίες, οδηγώντας επίσης στην παύση στην παραγωγή της Επίφυσης. Τα φάρμακα από μόνα τους συνδυαστικά θα σταματήσαν το σώμα από την ανάρρωση/αυτοθεραπεία και θα έφερναν το σώμα στο χάος και στην εύκολη ασθένεια από εξωτερικές πηγές, όπως καρκινικά προϊόντα στα τρόφιμα και δηλητηριώδη πρόσθετα σε προϊόντα, τρόφιμα. Χρόνια μετά τον αποκλεισμό/λοκ-νταουν, οι θάνατοι από τον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ φαρμάκων και ψυχολογικών βασανιστηρίων από τα λοκ-ντάουν και την απομάκρυνση από την διατροφή βασικών φρούτων, κρέατος, λαχανικών και δημητριακών θα εξασφάλιζαν ασθένειες και θανάτους.
 
ΟΤΑΝ ο ΤΡΑΜΠ κυκλοφόρησε τα μπ0λ1@ ... Κατέστρεψε τα σχέδια παγκόσμιας θυσίας στο μολώχ σύμφωνα με τα σατανικά πλάνα από την καμπαλ με τα βασανιστήρια και τους θανάτους δισεκατομμυρίων μέσω της ατζέντας γενοκτ0ν1@$. Και τα παιδιά θα είχαν υποστεί δημόσια και εξίσου νόμιμα εθισμό μέσω εξαναγκασμού χορήγησης θανατηφόρων φαρμάκων και υπερδοσολογία (τα βασανιστήρια που θα είχαν υποστεί θα είχαν αποτέλεσμα τη νοσηλεία που θα προκαλούσε περισσότερα βασανιστήρια και πόνο που θα προκαλούσε >>> @δρ3ν0χR0μ10 >>>που είναι το ύψιστο σχέδιο.
 
Με την κυκλοφορία των εμβολίων ο Τραμπ, αντιμετώπισε τα σχέδια της καμπάλ. Έτσι, αναγκάστηκαν να ξοδέψουν τρισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας τα μπ0λ1@. Πολλά από τα εμβόλια είναι [ΨΕΥΤΙΚΑ] αλατόνερο. Αλλά επίσης πολλά είναι αληθινά και γεμάτα με εμ-αρ-εν-ει και θανατηφόρα νανοσωματίδια/ενώσεις (για να εξασφαλίζουν νόσο και έλεγχο από την βιοτεχνολογία. ... Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν συνέχεια να πάρετε ολοένα και περισσότερα εμβόλια…
ΟΤΑΝ ο ΤΡΑΜΠ κυκλοφόρησε τα μπ0λ1@ .. Οι μισοί υποστηρικτές του Τραμπ φοβόντουσαν επίσης τον κοβ-10 και πίστευαν στα λόγια του Φάουτσι και του παγκ. Οργ, υγείας και πίστευψαν στην «πανδημία». Ο Τραμπ δεν μπορούσε να χάσει αυτούς τους υποστηρικτές ((((((((((αργότερα υπάρχει ένα σχέδιο διόρθωσης Μβ0λ1@$μ3νων το 2022))))))))))).
 
ΟΤΑΝ ο ΤΡΑΜΠ κυκλοφόρησε τα μπ0λ1@ η ιατρική Μαφία βρέθηκε σε ΠΑΝΙΚΟ .. Δεν ήταν έτοιμοι .... Και έχασαν ΤΡΙΣ δολάρια και από τον Φεβρουάριο ο Κόσμος μπήκε σε ένα οικονομικό σπιράλ ..Όλα αυτά σχεδιάστηκαν.... Αυτό δημιούργησε ένα τσουνάμι στις γραμμές χρημάτων του βαθέως κράτους και χτυπήθηκαν οι αγορές.. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙ για να βρεθεί το χρήμα και οι χρηματοδοτήσεις της καμπαλ. Με την απελευθέρωση των μβ0λ1ων ο Τραμπ έφερε σύγχυση και πανικό στην καμπάλ οδηγώντας τη σε πολλά λάθη. Αυτό επηρέασε την ιατρική μαφία και τη χρηματοδοτούμενη κοινότητα, η οποία είναι σε εξέλιξη. Αποκαλύψεις και διαρροές συμβαίνουν και ακόμα και τα ΜΜΕ αναφέρουν πράγματα που δεν θα ανέφεραν ένα χρόνο πριν 
 
ΟΤΑΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .... ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!!
 
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ
 
" Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ"
 
ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ !!!
 
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ
 
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!! 
 
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! 
 
Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ. ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ. <<ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΑ!!>>. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΟΝ 212Η ΑΙΩΝΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΝΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ/ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.>>>
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΝΟ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ…ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ >>ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ). ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΙΔΙΑ ΚΑΜΠΑΛ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΠΕΔΟΦΙΛΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΘΗΚΕ.>>>ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΑΣ>>ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ (((Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ [ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ]. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΦΑΡΜΑ, ΜΜΕ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΘΥΜΟΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΜΠ0Λ1ΣΜΟ0$ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ>>ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ>>>ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ. 
 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ(ΦΩΤΙΑ). Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΧΩ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. 
 
ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 45 ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!
 
Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ MR POOL. H ΠΡΩΤΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο WHIPLASH, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η ΛΕΥΚΗ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΣΤΟ 3? 
 
 
 
ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΦΩΣ! 
 
Μ Ε ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΡΟΠΣ 4390 ΚΑΙ 1644. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:
 
-ΓΝΩΜΙΚΑ 13:9. Ο ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΙ ΦΩΤΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ Η ΛΑΜΠΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΒΗΝΕΙ.
 
-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ
 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ (Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ). ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΟΥΝ. ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ). ΠΩΣ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ/ΟΠΤΙΚΗ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!
 
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΕΔΕΣΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΟΡΜ;















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μπερδεμένο κι αμφιλεγόμενο το σημερινό άρθρο.

    ("ΟΤΑΝ ο ΤΡΑΜΠ έδωσε τα εμβόλια με ταχύτητα ρεκόρ… διέλυσε εντελώς τα σχέδια της καμπαλ…")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ μπλαμπλά, σωστό μπλάμπλά, όμως1 αλλά θα περιγράψω κάτι απλό,
    από πολύ παλιά...
    Σε διαδρόμους μεγαλοκλινικών, οι ομάδες έκαναν πηγαδάκια...
    Οι πληβίοι... θες φολεξάτοι λεφτάδες, θες μικρομεσαίοι ξερόλες, θες ταλαίπωροι αγρότες, θες λιγδιάρηδες γύφτοι... ΌΛΟΙ βράζανε στο ίδιο καζάνι, αυτών των ανθρωπακίων που ήλπιζαν, συχνά στα κουτουρού, και εκλαμβανόντουσαν από την δέπτερη ομάς, τους 'θεούς', ωσάν μιά ακόμα περίπτωση πελατείας...
    Η οποία δέπτερη ομάς είχε καταπιεί λοστό, λόρδωση, πρακτικώς άκαμπτη...
    Με μικρές εξαιρέσεις! Εκείνες, όποταν η ομάς των ενωνόταν με την τρίτη.
    Τότε οι ασπροφορεμένοι πρώην αφυψηλού, θωρούσαν ξελιγωμένα και κατάτι αποχαμηλού, τους φοβερούς εργοδότες τους.
    Την περισσότερη ώρα, τους άκουαν σιωπηλοί και προσηλωμένοι.
    Και συγκατένευαν με σύντομες απαντήσεις, σε ύφος υποτακτικό, ΜΟΝΑΧΑ όταν τα αφεντικά είχαν ολοκληρώσει την έκθεσή τους.

    παρεμπιπτόντως, ωραία η ροδαλή λάμπα του κ.Βρόγχου.
    Μήπως υπονοεί το μπουρδέλο του ντουνιά;
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω αυτή την οπτική: Αν θεωρείται σωτήριο ότι έφερε ο Τραμπ τα μπόλια για να χτυπήσει την Καμπαλ, τότε γιατί εμείς πολεμούμε τα μπόλια αντί να τα δοξάζουμε; Αυτή η θεώρηση δεν συμβαδίζει με την αποψη του κόσμου (και το ένστικτό μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως, όντως είναι μπερδεμένο. Για να μην πω πως αλλάζει αρκετά αυτά που έχουμε ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάπου εδώ μπαίνει ο κος Σπυρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις