Καίνε την Ελλάδα για την “πράσινη” τους ανάπτυξη!!!

 

Καίνε την Ελλάδα και τη μισή Μεσόγειο για να ισοπεδωθεί από άκρη σ άκρη με την ύπουλη μπίζνα της “Πράσινης” Ανάπτυξης και την

απάτη της κλιματικής αλλαγής και για να εφαρμόσουν μέτρα ακραίου ολοκληρωτισμού σε συνάφεια με την Ατζέντα του παγκόσμιου κοινωνικοοικονομικού reset.

ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ Πόσο πιο κοντά στο σημείο άγχους επιβίωσης να βρεθούμε για να δουμε τον αληθινό εχθρό? Για να αρχίσουμε να αμφισβητούμε ΟΛΕΣ τις αυθεντίες και τις πεποιθήσεις μας? Για να ανησυχήσουμε αρκετά ώστε να βγούμε από την κρυψώνα της καθημερινής βολής μας και να δράσουμε – έστω νοητικά? Ο εχθρός δεν είναι η φυση που εκδικείται, όπως μας είπαν. Δεν είμαστε εμείς που χρησιμοποιούμε πλαστικά και πετρέλαιο (όπως μας είπαν).

Ο εχθρός είναι αυτοί που συστηματικά προετοιμάζουν το έδαφος διαπλάθοντας από μικρή ηλικία το πρότυπο του αδύναμου και απροστάτευτου, ανώριμου, εξαρτημένου από το κράτος πολίτη, που πιστεύει τυφλά στη μαμά επιστήμη (που τα ξέρει όλα) και στον μπαμπά κράτος που του λέει τι να κάνει. Είναι η ενοχή που μας φορτώνουν με χρόνια πλυση εγκεφάλου τα ΜΜΕ και οι πολιτικές τύπου “μαζί τα φάγαμε” Είναι αυτοί που ερήμην μας λαμβάνουν αποφάσεις για το σώμα, την υγεία, τη ζωή, την ψυχολογία και την κοινωνία μας, για μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

 

Τα σημεία φωτιάς σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς να μας ενημερώνουν, χωρίς τη συναίνεση μας, με διάφορους τρόπους εξαπάτησης και ψυχολογικών χειρισμών ώστε να περνούν τα αίσχη τους ως δημοκρατία, ως ανάπτυξη, ως τεχνολογική πρόοδο, ως προστασία και ασφάλεια. Βιοπολιτικη και μονομερής πόλεμος, αόρατος εχθρός, χωρίς όπλα, χωρίς κούραση, χωρίς χασούρα, μόνο εξαπάτηση και εύκολο, γρήγορο κέρδος.

Και πάνω από όλα ικανοποίηση της πιο διεστραμμένης μορφής αλαζονείας του να κάνεις κουμάντο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, επειδή μπορείς. Να χειρίζεσαι τους ανθρώπους πατώντας ένα κουμπί. Να ελέγχεις τα δεδομένα του Μάτριξ:Τη γνώση και την επικοινωνία μέσω των πληρωμένων ΜΜΕ και της λογοκρισίας,Τον καιρό, τη σεισμικότητα,τις φυσικές καταστροφές με τις τεχνολογίες HAARP, Τις πυρκαγιές με HAARP, Laser και Drones.

Την οικονομία και τις χρηματαγορές με πλαστικο εικονικό χρήμα blockcainΤην ανθρώπινη συμπεριφορά από απόσταση μέσα από συνδυασμό IoB (Internet of Bodies), ID2020 και των συχνοτήτων τεράστιων ταχυτήτων 5G που θα εκπέμπονται αναπόδραστα από τους 30.000 δορυφόρους του Elon Musk Μέχρι να γίνει ολοφάνερος ο εχθρός που δεν βλέπετε, θα είναι ίσως πολυ αργά για να δείτε οτιδήποτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις