ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Stogian on Twitter: "Κατηγορούμε όλοι την κοινωνία, αλλά εμείς είμαστε η  κοινωνία. 👽 . . Για περισσότερα follow @expansionlife _ _ _ _ _ _  #expansionlife #fb #σοφαλογια #αγαπη #επιτυχία #ελληνικα #ελληνικαστιχακια # 

 Να γνωριζετε οτι ολες

οι φωτιες δεν μπαινουν για τον ιδιο λογο...

Αυτοι που μιλανε για κλιματικη αλλαγη....για υπερθερμανιση....για μικροκλιμα κι αλλες μπουρδες δεν ειναι μονο αρπαχτρες αλλα και προδοτες.

Μισς και μιλαμε για φωτιες θυμηθηκα αυτο....

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΆΔΑ TAGS: ΑΝΆΚΤΟΡΑ ΤΑΤΟΙ <<Μαγνήτης>> το Τατόι για επενδύσεις- To σχέδιο ανάπλασης Η επαναφορά του σχεδίου αποκατάστασης του χώρου στα πρώην βασιλικά κτήματα ευνοεί την προσέλκυση ιδιωτικού κεφαλαίου στην ευρύτερη περιοχή 9 Φεβρουαρίου 2021, 12:01"

Οπως αντιλαμβανεστε οποιαδηποτε σχεση με τα πραγματικα γεγονοτα ειναι απλα...συμπτωση....!!!

Τωρα για τις υπολλοιπες φωτιες πρεπει να εισαι πανηλιθιος ωστε να μην μπορεις ν αντιληφθεις οτι προκειται για εναν υβριδικο πολεμο.

Το ποιος τον κανει ειναι ηλιου φαεινοτερον και δε χρειαζεται να το πουμε εμεις....

Φυσικα που να βρεθουν λεφτα για τις υπηρεσιες πληροφοριων ωστε να προλαβουμε καταστασεις....για πυροσβεστικα αεροπλανα και πυροσβεστικα οχηματα οταν εχουνε να πληρωσουν 6,5 εκαομμυρια για την ταινια του Αντετοκουμπο και αλλα 60 εκατομμυρια στους καλοταιασμενους των ΜΜΕ ωστε να προπαγανδιζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να σβηνουν τις φωτιες της κυβερνησης....

Μη ξεχασετε στις επομενες εκλογες να τρεξετε να ψηφισετε ειτε τους μεν ειτε τους δε για να σας διορισουν το παιδι σας σε super-market για τετραωρη εργασια....

Κλεινοντας να θυμισω....οτι καθε λαος εχει τον κυβερνητη που του αξιζει....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Μπράβο Συνωμοσιολόγε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσθεσε και τα 30+M€ για περιπολικά…
    Το βλέμμα του ήταν απλανές ξέρει ότι πέφτει μαζί με τον Τούρκο. Τις επόμενες μέρες πιστεύω οι Καραμανλικοί μαζί με Σαμάρα θα τον ρίξουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε φίλε; έμαθες ότι ξύπνησαν οι Καραμανλικοί με τον Σαμαρά ή απλά παρακολουθούν τα αποκαϊδια της ΝΔ που μαζεύονται με γοργούς ρυθμούς μαζί με τα αποκαϊδια των πυρκαγιών; Μάλλον το δευτερο συμβαίνει.

      Διαγραφή
  3. Υπερθέρμανση ενώ η γή τα τελευταία χρόνια γνωρίζει πρωτοφανείς χαμηλές θερμοκρασίες (Β.Ντακότα -45, Φλώριδα -8, Βραζιλία, Ν.Κορέα, Αίγυπτος κλπ, ή αλλιώς και έντονα καιρικά φαινόμενα). Αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για τον Γκέιτς να σκοτεινιάσει τον ζωοδότη ήλιο, να βάλουν πράσινους φόρους οι πολιτικοί και να χειραγωγούν με τεχνητά μέσα (HAARP) τον καιρό κατα την κρίση τους.
    Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη επιστημονική απάτη μετα τον κορωνοιό κ τα εμβόλια. Και κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί για τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής γιατι η πλύση εγκεφάλου γίνεται χρόνια με την έντεχνη και συστηματική ενοχοποίηση του ανθρώπου. Παίζονται πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο της καταστροφολογίας και οι χορηγοί της «επιστημονικής» αυθεντίας δεν αστειεύονται.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ???ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΌ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΟΤΙ ΔΟΛΩΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΒΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΧΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις