ΒΟΜΒΑ από την Αγγλία> Η μετάλλαξη Delta δεν προέρχεται από την Ινδία αλλά από την Αγγλία. Και την γέννησε ο μαζικός εμβολιασμός [Ντοκουμέντα]

 

Εχουμε νεότερα από την Αγγλία που περιέχονται στο πιο πρόσφατο

δελτίο του PUBLIC HEALTH ENGLAND με τίτλο:

“Sars-Cov-2 variants of concern and variant under investigation” (αριθμός δελτίου 19), που κυκλοφόρησε πριν από μία βδομάδα, την 23η Ιουλίου και περιέχει τα δεδομένα ως την 19η Ιουλίου.

Aπό τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη

Μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται φυσικά και στην μετάλλαξη Δέλτα, που έχει εξαπλωθεί αρκετά στην Βρετανία, ώστε να αποτελεί πια πάνω από το 90% όλων των νέων μολύνσεων από κορονοϊό.

Τα δεδομένα πιο αναλυτικά έχουν ως εξής:

 

H πλήρης επικράτηση της μετάλλαξης Delta

Δείχνει την πλήρη επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, που αποτελεί πια το 99% των νέων κρουσμάτων.
Στο διάγραμμα δε φαίνονται οι σημερινές μολύνσεις, αλλά το ΣΥΝΟΛΟ των μολύνσεων από την αρχή της “πανδημίας” αθροιστικά.
Βλέπουμε ότι η καμπύλη της Δέλτα είναι ακόμη ανιούσα (της έχω βάλει κόκκινο βελάκι για ευκρίνεια) ενώ όλες οι άλλες καμπύλες των υπόλοιπων μεταλλάξεων έχουν πρακτικά οριζοντιωθεί προ πολλού (που δείχνει ότι δεν προκαλούν νέες μολύνσεις).

Η πορεία των μεταλλάξεων

Δείχνει ότι:
– Μέχρι αρχές Μαϊου κυριαρχούσε η μετάλλαξη Αλφα (ανοιχτό ροζ χρώμα), αρχικά γνωστή ως Αγγλική μετάλλαξη.
– Στα μέσα Μαϊου η Αλφα έχει υποχωρήσει σημαντικά, πέφτοντας στα επίπεδα του 20% των νέων μολύνσεων.
Η Δέλτα αριθμεί πια το 40% των νέων μολύνσεων (μωβ χρώμα), ενώ άλλο 40% είναι απροσδιόριστο (γκρι χρώμα).
– Από τέλος Μαϊου και μετά η επικράτηση της Δέλτα είναι πλήρης, φτάνοντας σήμερα στο 97% – 98% των νέων μολύνσεων, ενώ το υπόλοιπο 2-3% είναι απροσδιόριστο.

Η κατάρριψη της ινδικής προέλευσης της Δέλτα!

Αρχικά πολλοί “ειδήμονες” που στην πραγματικότητα είναι σαλτιμπάγκοι, (που απλά είχαν το βύσμα να πιάσουν καίρια πόστα στον επηρεασμό της κοινής γνώμης, με το αζημίωτο φυσικά) προσπάθησαν να αποδώσουν τις μεταλλάξεις σε τυχαία γεγονότα και να τους δώσουν γεωγραφικές ονομασίες.
Στα πλαίσια αυτού του επιστημονικά αφελούς αφηγήματος, η ινδική μετάλλαξη θα έπρεπε να είχε έρθει στην Βρετανία από ταξιδιώτες που ήρθαν από την Ινδία.
Αλλά τότε όμως θα βλέπαμε να ξεκινάει από μία περιοχή της Βρετανίας και να εξαπλώνεται σε άλλες περιοχές.
Ομως το διάγραμμα αυτό διαψεύδει κατηγορηματικά αυτό το αφήγημα, αφού δείχνει ότι η Δέλτα ξεκίνησε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε πολλές περιοχές της Βρετανίας!
Βλέπουμε τα 9 διαγράμματα, όπου το ένα αφορά το Λονδίνο και τα άλλα 8 αφορούν τα 8 διαμερίσματα της Αγγλίας.
Φαίνεται παραστατικά ότι η Δέλτα εμφανίζεται σχεδόν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλες τις περιοχές, στις αρχές Μαϊου, ενώ από τα μέσα Μαϊου και πέρα σκαρφαλώνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, πάλι περίπου ταυτόχρονα!
Η μετάλλαξη Δέλτα της Αγγλίας ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ στην Αγγλία!
Θα πούμε αμέσως από τι γεννήθηκε.

Οι εμβολιασμοί απογείωσαν τις μεταλλάξεις

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το πλήθος των υπαρχόντων μεταλλάξεων αυξήθηκε από όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί!
Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού 2020 δεν υπήρχε σημαντικός αριθμός μεταλλάξεων.
Το φθινόπωρο του 2020 εμφανίζεται ένας αριθμός στελεχών με ΜΙΑ μόνο μετάλλαξη (το σημειώνω με “1μ”)
Από τα τέλη Δεκεμβρίου 2020 που ξεκινούν οι εμβολιασμοί (σημειώνω την έναρξη με κόκκινο βέλος) μειώνονται ραγδαία τα στελέχη με καμία ή μία μόνο μετάλλαξη και σύντομα κυριαρχούν τα στελέχη με 2 μεταλλάξεις (2μ), ενώ ένα πολύ σημαντικό μερίδιο κατακτούν τα στελέχη με 3 μεταλλάξεις (3μ) και ένα μικρότερο μερίδιο παίρνουν και τα στελέχη με 4 ή περισσότερες μεταλλάξεις (4μ)!
Αλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι οι μεταλλάξεις προάγονται κυρίως από τους μαζικούς εμβολιασμούς, που δεν πρέπει να γίνονται εν μέσω έξαρσης μιας πανδημίας, (έστω και με τον νεόκοπο ορισμό της “πανδημίας”).

Εδώ φαίνεται ότι όλο και περισσότερο η Delta δείχνει να στρέφει την προτίμησή της προς στους εμβολιασμένους!

Στο αμέσως προηγούμενο δελτίο από την Βρετανία, που βγήκε μόλις 2 βδομάδες πριν από αυτό που αναλύουμε σήμερα (αφορούσε από 1 Φεβρουαρίου έως 25 Ιουνίου) οι νέες μολύνσεις από Δέλτα αφορούσαν περίπου το 1/3 εμβολιασμένους και 2/3 ανεμβολίαστους. Πιο συγκεκριμένα είχαν:
Εμβολιασμένοι : 34 % (Με 2 δόσεις: 10 % )
Ανεμβολίαστοι : 66 %
Στο παρόν δελτίο τα πράγματα άλλαξαν εις βάρος των εμβολιασμένων! Ηταν πια περίπου μισοί-μισοί οι ανεμβολίαστοι με τους εμβολιασμένους. Συγκεκριμένα:
Εμβολιασμένοι: 48 % (Με 2 δόσεις: 19 % ) !!
Ανεμβολίαστοι: 52 %
Η αύξηση αφορούσε κυρίως τους πλήρως εμβολιασμένους (2 δόσεις) που σε αυτές τις 2 βδομάδες το ποσοστό τους σχεδόν διπλασιάστηκε (από 10% σε 19%)!
Ισως σκεφτεί κάποιος ότι στο διάστημα αυτό αυξήθηκε και ο αριθμός των εμβολιασμένων στον γενικό πληθυσμό, οπότε είναι αναμενόμενο να αυξηθεί αντίστοιχα και το ποσοστό τους μεταξύ των μολυσμένων.
Πρώτα από όλα, αυτός που θα διατυπώσει τέτοιο επιχείρημα, δείχνει ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του δεν πιστεύει ότι τα εμβόλια κάνουν αξιόλογη προστασία, διότι αν έκαναν, γιατί να αυξάνει το ποσοστό των εμβολιασμένων τόσο ραγδαία, μέσα σε 2 βδομάδες;
Αλλά θα το απαντήσουμε και επί της ουσίας:
1) Τις δύο αυτές εβδομάδες το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων αυξήθηκε, αλλά μόνο κατά 3% (από 48% σε 51%). Αυτό όμως ΔΕΝ δικαιολογεί τον διπλασιασμό του ποσοστού τους στις νέες λοιμώξεις, από το 10% στο 19%.
2) Το ποσοστό ΟΛΩΝ των εμβολιασμένων (είτε με μία, είτε με δύο δόσεις) αυξήθηκε, αλλά μόλις κατά 2% (από 65% σε 67%) πράγμα που δεν δικαιολογεί την αύξηση του ποσοστού τους ανάμεσα σε νέες λοιμώξεις κατά 14% ολόκληρες μονάδες (από 34% σε 48%)!
Αν αυτή η αυξητική τάση συνεχιστεί και στο επόμενο δελτίο, (που αναμένεται σε μία βδομάδα), θα είναι πολύ κακά τα μαντάτα για τους εμβολιασμένους.

 

ΘΑΝΑΤΟΙ
Εδώ διατηρείται η τάση που φάνηκε στο προηγούμενο δελτίο:
Οι νεκροί είναι περίπου τα 2/3 εμβολιασμένοι και το 1/3 ανεμβολίαστοι. Συγκεκριμένα είχαν:
Προηγούμενο δελτίο (ως 25 Ιουνίου).
Εμβολιασμένοι: 63,9 %
– Ανεμβολίαστοι: 36,1 %
Παρόν δελτίο:
– Εμβολιασμένοι: 63,3 %
– Ανεμβολίαστοι: 36,7 %
Μηδαμινές οι αποκλίσεις αν δούμε το σύνολο όλων των εμβολιασμένων.
Ομως, αισθητή άνοδο θανάτων είχαν οι πλήρως εμβολιασμένοι (με 2 δόσεις) που από το 46,3 % πήδηξαν στο 53,3 %!

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1) Η μετάλλαξη Δέλτα έχει επικρατήσει πλήρως (ευτυχώς γιατί είναι η λιγότερο επικίνδυνη από όλες τις προηγούμενες)

2) Ξεκίνησε ταυτόχρονα σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Αγγλίας, άρα είναι γηγενής και όχι εισαγόμενη από Ινδία.

3) Κατά πάσα πιθανότητα η ταυτόχρονη εμφάνιση παρόμοιων μεταλλάξεων σε πολλά σημεία του πλανήτη, που συμπίπτει και με την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών επιβεβαιώνει ότι αυτές προάγονται από τους μαζικούς εμβολιασμούς όταν αυτοί γίνονται εν μέσω πανδημίας. Κάτι που το ξέραμε από παλιά, βέβαια, αλλά οι “ειδικοί” έδειξαν ότι στην παρούσα φάση μάλλον το “ξέχασαν”, μπροστά στην φούρια τους να εμβολιάσουν ακόμη και τα δέντρα.

4) Στην Αγγλία δεν κολλούν την μετάλλαξη Δέλτα περισσότεροι ανεμβολίαστοι, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα, αλλά στα νέα κρούσματα είναι πια περίπου μισοί-μισοί.

5) Στους θανάτους όμως, πάνω από τους μισούς νεκρούς (53,3%) ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Αν βάλουμε μαζί τους και τους εμβολιασμένους με μία μόνο δόση, τότε σχηματίζουν το 63,3% όλων των θανάτων.

Οι ανεμβολίαστοι συνεχίζουν να είναι στα επίπεδα που ήταν, δηλαδή του 36-37%.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Μην ξεχνούμε ότι οι Βρετανοί, για να πιάσουν οι εμβολιασμένοι τα όποια νούμερα δείχνει ο πίνακας, κατέβαλαν έναν πολύ βαρύ φόρο αίματος.

Γιατί μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα (έως 5 Ιουλίου) είχαν:
– 1.403 θανάτους,
– 1.007.253 παρενέργειες, μετά από εμβολιασμό!

Αυτά τα νούμερα πρέπει να ληφθούν υπ΄ όψιν και να συνυπολογιστούν κατά κάποιον τρόπο, με τα νούμερα του πίνακα, οπότε η πλάστιγγα θα αρχίσει να γέρνει απότομα…

Γιατί η παρακολούθηση των συνεπειών ενός εμβολιασμού δεν ξεκινάει από τους επιζώντες του εμβολιασμού, αλλά από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ έναρξης των εμβολιασμών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις