Βασιλακη Πορτα εκλεισαν πια για σενα ολες οι πορτες....!!!

 

Ο αμερικανικός στρατός συνέλαβε

την Τρίτη τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, κατηγορώντας τον για εμπορία παιδιών και άλλα ανείπωτα εγκλήματα εναντίον της Αμερικής και του λαού της.

Πηγές από το Σώμα των Δικαστών Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ανέφεραν  ότι ο στρατός είχε περάσει μήνες προσπαθώντας να βρει τον Γκέιτς, αλλά ο άπιαστος δισεκατομμυριούχος είχε χρησιμοποιήσει τον πλούτο του και τις επαφές του Ντιπ Στέιτ για να αποφύγει τη σύλληψη, μενοντας με κάποιο τρόπο ένα βήμα μπροστά από το ανθρωποκυνηγητό του στρατού.

Αλλά την Τρίτη, 27 Ιουλίου, ο Γκέιτς δεν σταθηκε παλι τυχερος και οι πεζοναύτες των ΗΠΑ κατάφεραν να τον συλλάβουν σε ένα κτήμα που είχε κρυφά στην παραλία Μίρτλ της Νότιας Καρολίνας.

Οι κατηγορίες εναντίον του Γκέιτς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Υποτίθεται ότι ανάγκασε τον FDA να εκδώσει άδεια έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια Covid-19, γνωρίζοντας ότι το δυνητικά επικίνδυνο φαρμακευτικό κοκτέιλ όχι μόνο θα έθετε σε κίνδυνο τους παραλήπτες αλλά θα ανακατέψει και το ανθρώπινο DNA. Η JAG ερευνά επίσης εάν τα εμβόλια περιέχουν συνθετικά νανοσωματίδια που κατασκευάζονται από τη Microsoft και τη σουηδική εταιρεία βιοτεχνολογίας Biohax International. Ο στρατός ισχυρίζεται ότι ο Gates κέρδισε μαζικά από τις πωλήσεις εμβολίων. Ο Γκέιτς, ο οποίος προηγουμένως αρνήθηκε ότι είχε οικονομικό μερίδιο στα εμβόλια, κέρδισε τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια από τις κοινές πωλήσεις των εμβολίων Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, σύμφωνα με έγγραφα της JAG. Η JAG θεωρεί τον Gates εν μέρει υπεύθυνο για τον θάνατο 7.000 Αμερικανών πολιτών που πέθαναν μέσα σε 72 ώρες από τη λήψη του εμβολιου.

Επιπλέον, ο στρατός έχει κατηγορήσει τον Γκέιτς για την οργάνωση ενός κυκλώματος διακίνησης παιδιών, το οποίο είχε μαζί με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν. Όπως αναφέρθηκε σε παλαιοτερο αρθρο στις 20 Μαΐου, οι αμερικανικές ναυτικες δυναμεις πεζοναυτων  που λειτουργούσαν υπό την εποπτεία της JAG εισέβαλαν στο ράντσο του Gates 492 στρεμμάτων στο βορειοδυτικό Γουαϊόμινγκ και ανακάλυψαν ένα υπόγειο καταφύγιο όπου τα παιδιά είχαν φιλοξενηθεί προσωρινά πριν πωληθούν σε σκλαβιά. Μια κάρτα SD που ανακτήθηκε στη σκηνή έδειξε μια νεαρή κοπέλα με πιτζάμες χειροπέδες σε ένα κρεβάτι και έκλαιγε για τη μητέρα της. Εκτός κάμερας, ακούστηκε ένας μανιακός Γκέιτς που ενθάρρυνε το παιδί να ντυθεί με ψηλοτάκουνα και εσώρουχα, ώστε να ευχαριστήσει καλύτερα τη «νέα μαμά και τον μπαμπά» της.

Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την απάτη των εμβολίων του Γκέιτς, ώθησαν τον στρατό να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο ανθρωποκυνηγητό για το κοινωνικά αμήχανο αλλά ανελέητα επικίνδυνο σκουπιδι.

Πηγές δήλωσαν ότι η σύζυγος του Γκέιτς Μελίντα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψή του. 

«Αρχικά ήταν απρόθυμη να συνεργαστεί πλήρως, γιατί ένιωθε ότι η γνώση της συμμετοχής της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την περιουσία που σκοπεύει να αποκομίσει από το διαζύγιο, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων δεν έχει πληρωθεί. Αλλά η JAG έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση της εμπορίας παιδιών και της είπε ότι θα χρεωνόταν μαζί με τον Bill αν δεν συνεργαζόταν. Αποδείχθηκε ότι ο Μπιλ την είχε σπαμάρει με κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόνο που δεν μπορούσε αυτη να τα αποκωδικοποιήσει.Ο στρατός το χρησιμοποίησε προς όφελός του », είπε η πηγή μας.

Η Μελίντα τελικά του απάντησε, πρόσθεσε η πηγή μας και συμφώνησε σε μια συνάντηση. Είπε στον Μπιλ να ονομάσει την ώρα και τον τόπο. Σε απάντηση, ο Bill Gates πρότεινε ένα σπίτι που είχε στην Myrtle Beach. Παρόλο που ο στρατός πραγματοποιούσε επιτήρηση σε όλες τις γνωστές ιδιοκτησίες της Gates, το σπίτι της Myrtle Beach είχε ξεφύγει από τη στρατιωτική εποπτεια, επειδή ο Gates το είχε αγοράσει με ψευδώνυμο.

Όταν εμφανίστηκε ο Γκέιτς, οι πεζοναύτες περίμεναν την καταλληλη στιγμη...

Η στιγμη αυτη ηρθε μετα απο λιγη ωρα και συνελήφθη...

Αυτή τη στιγμή κρατείται σε άγνωστη τοποθεσία εν αναμονή της μεταφοράς στον κόλπο του Γκουαντάναμο....














ΠΗΓΗ













Σχόλια

  1. Ο τύπος είναι πραγματικά ένα πάρα πολύ μεγάλο ψάρι, ένας από τους αρχιερείς της Νέας Τάξης.
    Αν όντως ισχύει η είδηση, λογικά θα περιμένουμε μια αναδίπλωση των δυνάμεων τού υποχρεωτικού εμβολιασμού (θα έχουν μάθει τα νέα) κι έτσι να τη γλυτώσουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες; Για να δούμε, υπάρχει εκκαθάριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ; ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΧΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ. ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΜΕΤΑ... ΑΡΙΜΝΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξελεπιασμα με πιλερ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά άν είναι αλήθεια γιατί δεν τα δημοσιεύουν κι αλλού Δήλαδή πως ο παραθυράκιας άνθρωπος της καμπάλ συνεληφωθη και δεν αναφέρεται πουθενά και πως ο τομ χανκς εκτελέστηκε Απο που διασταυρώνεται αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις