Η κυβέρνηση ΕΔΙΩΞΕ τους ΕΜΑΚ για το εμβόλιο και τωρα ψαχνει διασωστες... ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανεξέλεγκτα καίει η μεγάλη φωτιά που

έχει ξεσπάσει στην Βαρυμπόμπη. Στην περιοχή καίγονται σπίτια, ενώ εκκενώθηκαν 4 οικισμοί, ενώ η νύχτα αναμένεται μεγάλη, καθώς τα εναέρια μέσα δεν επιχειρούν μόλις σβήσει το φως της ημέρας, την ώρα που στην κυβέρνηση έδιωξαν έμπειρους άνδρες της ΕΜΑΚ, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης και για τους Θρακομακεδόνες και το Ολυμπιακό χωριό.

«Αν βρίσκεστε στους Θρακομακεδόνες, στο Ολυμπιακό χωριό ή στη Βαρυμπόμπη, εκκενώστε τώρα προς Αχαρνές.», αναφέρεται στην ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους πολίτες που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό σε διάφορα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς, με τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση.

Έξι άτομα έχουν διακομιστεί με αναπνευστικά προβλήματα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε με δύσπνοια στο 251.

Το ΕΚΑΒ έχει αυξήσει τον αριθμό των οχημάτων και των πληρωμάτων στην περιοχή, καθως ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού για τη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη. 

ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ και θα δοθεί μάχη όλη νύχτα: Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικώς σε δασική έκταση, κοντά στα βασιλικά κτήματα Τατοΐου και απλώνεται σε τρεις μεγάλες εστίες. Η μια είναι στην Άνω Βαρυμπόμπη, η άλλη κοντά σε ιππικούς ομίλους της περιοχής και η τρίτη πολύ κοντά στον οικισμό Αδάμες, κοντά στην Εθνική Οδό, όπου υπήρχε προληπτική εκκένωση.

Δείτε σπίτια που καίγονται:

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις