Συνελήφθη ο Διοικητής Γιατρός του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.

Κέρκυρα: Εγκαινιάστηκε με πάνω από 700 ραντεβού το mega εμβολιαστικό κέντρο  | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Συνελήφθη ο διοικητής του MEGA Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας κ.Ζαραβίγκας Στρατιωτικός Ιατρός διοτι δεν δέχθηκε έγγραφα

που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.

Η σύλληψη έγινε μετα από μήνυση του κ Σπύρου Παγιάτη ο οποίος είχε κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό …χθες 05/08/21.

Οι κατηγορίες βάσει της μήνυσης είναι Παράβαση Καθήκοντος Κατάχρηση Εξουσίας εξύβρισή και μείωση προσωπικότητας…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Θυμίζουμε ότι οι Φαρμακευτικές εταιρείες εχουν δώσει ενημέρωση στον ΕΟΦ για επικινδυνότητα των σκευασμάτων τους για να ενημερωθεί η Ιατρική Κοινότητα.

Επίσης ότι στο πρώτο εξάμηνο στην Ευρώπη εχουν καταγραφεί 19.000 θάνατοι από τα εμβόλια και 2 εκ παρενέργειες .Τα στοιχεία αυτά καταγράφονται από την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων και δεν εχει περαστεί η πλειοψηφία των θανάτων και παρενεργειών…

Τέλος θυμίζουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και στελέχη της έχει Δημόσια δηλώσει ότι εφαρμόζουν πρόγραμμα για έλεγχο και μείωση πληθυσμού καθώς και σχετικά δημοσιεύματα από δεκαετίας αναφέρονται σε αυτή τη Γενοκτονία που εφαρμόζει και εκτελεί και η ελληνική Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Σωστός, να σφίξουν λίγο οι κώλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ07 Αυγούστου, 2021 09:23

    Μακάρι οι εισαγγελείς, οι δικαστές και η αστυνομία να πράξουν το καθήκον τους. Εύγε στους αδελφούς μας στην Κέρκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε να ξυπνάμε σιγά σιγά... χίλια μπορεί στον κύριο παγιατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εικόνα του εμβολιαστικού κέντρου από μόνη της προκαλλεί φρίκη και οργή σε κάποιον που γνωρίζει ποιοί και πως έστησαν αυτά τα φαρμακοστρατόπεδα θανάτου. Πόσα τέτοια Ναζιστικά πειραματικά εργαστήρια να υπάρχουν άραγε στην Ελλάδα μόνο; γιατί ο αριθμός σ' όλο τον κόσμο μπορεί να κάνουν πολλούς να καταλήξουν σε φρενοκομεία.
    Φανταστείτε το κόστος του άψυχου εξοπλισμού, μέχρι και όλων των στρατευμένων για να λειτουργήσει αυτή η τερατώδης επιχείρηση από τα εκατοντάδες τρις κλεμένα από τους ίδιους τους λαούς, για να καλλούνται μετά να πληρώνουν τον θανατόν τους.
    Καθόλου παράξενο, να φρουρούνται και από πάνω από ένστολους, ειτε αστυνομικούς, είτε στρατιωτες, που ενώ όλοι τους έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τους πολίτες, οι τελευταίοι να μένουν μόνοι τους να σβήνουν ακόμη και τις φωτιές, και από πάνω να τρέχουν οι ΜΚΟ με τους δικηγόρους να υπερασπιστούν τους εισβολείς εμπρηστές, έστω και σ'αυτές που αποδίδονται στους εισβολείς, γιατί είναι γνωστό πλέον για χρόνια τώρα ποίοι είναι οι πραγματικοί εμπρηστές.
    Αν όλα αυτά δεν είναι άλωσις, τότε τι είναι; και τι άλλο χρειάζεται ο Ελληνικός λαός, για να τούς κάψει ζωντανούς όλους τους προδότες και να ξαναπάρει την ζωήν του πίσω, που του την έκλεψαν πενήντα φορές και τώρα τον στέλνουν στά σημερινά μοντέρνα κρεματόρια;
    Τώρα, όχι άλλες αναβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ερωτησω .... Τον πτέραρχο τον μηνυσες αυτόν ανακάλυψες πρόχειρο... Τον εύκολο στόχο..αλλά τον υπουργό υγείας ... Τον ξεχαρβαλιας τον Κούλη ... Την ΠτΔ τα μέλη της επιτροπής; Γιατί όχι αυτούς; Τελικά ήθελες το μπολι; Ή απλώς πήγες για την φασαρία; Να είχαμε να λέγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθύνη εκτέλεσης προδήλως παράνομης εντολής φέρει ΚΑΙ ο εκτελών!
      Για το ανέκδοτο που λέγεται "στρατιωτική δικαιοσύνη" αρκεί να σημειωθεί ότι ουδείς εξ αυτών εχει φοιτήσει στη σχολή δικαστών! Είμαι μόνο απόφοιτοι νομικής. Πέραν ότι είναι γνωστό ότι υφίσταται ευθεία διασύνδεση με τις ηγεσίες ΕΔ, για το τι "αποφάσεις" θα βγάλουν.

      Διαγραφή
  6. Επίσης ξέχασα...τους ρασοφορους που διαφήμιζαν το μπολι από άμβωνος τους μηνυσες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε και εσύ μήνυση αντι να το παίζεις έξυπνος, αυτός έκανε κάτι.

      Διαγραφή
    2. Ζ που κολλάνε όλοι αυτοί που αναφέρεις με το περιστατικό? Ο άνθρωπος τους την έκανε με τα δικά τους δεδομένα... αμέσως να την πεις από τον καναπέ σου.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΘΑ ΑΘΩΟΘΗ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΛΙΓΕΣ ΕΞΕΡΕΣΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο κάπου πρέπει να γίνει η αρχή....το να λέμε δεν θα γίνει τίποτα απο τον καναπέ μας, Ε δεν θα γινει τίποτα.
      Εύγε στον κύριο Παγιατη!!
      Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα του....εμείς είμαστε οι πλειοψηφία!

      Διαγραφή
  8. Αυτά είναι αστειότητες. Οι άνθρωποι εκεί λειτούργησαν άψογα απο τους γιατρούς μεχρι και το προσωπικό φύλαξης, εξυπηρετούσαν τόσο κόσμο, ευγενικοί περισσότερο και απο όσο θα έπρεπε και φυσικά με ενδιαφέρον σε όσους εμβολιάζονταν. Ντροπή και μόνο που για ένα καπρίτσιο γίνεται τόση φασαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις