Πυρκαγιές για…πιθήκους

 

Φταίει η κλιματική αλλαγή, λένε εν χορώ, όλα τα πολιτικά κόμματα για τις καταστροφικές πυρκαγιές που καίνε τα

σπλάχνα της χώρας. Κάνουν και ολίγη αντιπολίτευση για να δουν τα πιθηκοειδή που τα στηρίζουν, ότι άξια κέρδισαν το μηνιάτικο οι ηγεσίες τους.

Κάποιοι, πιο «σοφιστικέ» και «ψαγμένοι» δημοσιογράφοι, αμολάνε στο διαδίκτυο εικόνες από την NASA, για να αποδείξουν στο πόπολο ότι όλος ο πλανήτης φλέγεται φέτος, οπότε οι πολιτικές ηγεσίες δε φταίνε για το κακό που μας έχει βρει.

Με συγχωρείτε πολύ, αλλά αυτό που φλέγεται σήμερα σε πλανητική κλίμακα, είναι το νεωτερικό και μετανεωτερικό Κράτος. Φλέγονται οι ιδεολογίες του Σοσιαλισμού και του φιλελευθερισμού που πάραξαν Κράτη-τριμπούρδελα και πολιτικές ηγεσίες για κλωτσιές! Αυτό φλέγεται στον 21ο αιώνα και οι παγκόσμιες ελίτ το γνωρίζουν! Πέραν της πολιτικο-οικονομικής και γεωπολιτικής κομπίνας της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, το συστηματάκι της νεωτερικότητας, των αιρετών μοναρχών και ποινικά ανέγγιχτων ηγεσιών, έχει βρει το καλύτερο άλλοθι στην ιστορία αυτή, για να κρύψει την αποτυχία του και να προλάβει το επερχόμενο τέλος του.

Φωτιές κάθε χρόνο ξεσπούν παντού και για διάφορους λόγους. Πολλές φορές είναι και ευεργετικές για τη φύση, διότι αναζωογονείται. Αλλά η κατάσβεση και η πρόληψη αυτών των πυρκαγιών, είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας. Όταν λοιπόν, αυτές οι ηγεσίες αποτυγχάνουν, τότε δεν μας φταίει η κλιματική αλλαγή, ούτε ο άνεμος, ούτε το κακό μας το ριζικό.

Πάρτε παράδειγμα στην Ελλάδα. Σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι, επί 50 χρόνια καίνε τον τόπο μας! Σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, κάθε κυβέρνηση, αποτυγχάνει να διαχειριστεί επαρκώς πυρκαγιές, πλημμύρες και κάθε είδους φυσική καταστροφή.

Δε φταίει η κλιματική αλλαγή, όταν αυτό το κομματικό μπουρδέλο που ονομάζουν νεωτερικό κράτος, προσλαμβάνει χιλιάδες μετακλητούς αντί για πυροσβέστες. Δε φταίει η κλιματική αλλαγή, που αντί να αγοράζουν πυροσβεστικά αεροσκάφη, δίνουν τα χρήματα σε εργολάβους, μιζαδόρους και ΜΚΟ.

Δεν ευθύνεται η κλιματική αλλαγή, όταν καίνε τα δάση για να στήσουν αιολικά πάρκα. Δε φταίει η κλιματική αλλαγή, όταν το (επιμένω στην ορολογία) τριμπούρδελο κράτος, κλείνει το μάτι σε οικοπεδοφάγους-εμπρηστές.

Το νεωτερικό κράτος, στην πλανητική του κλίμακα, πέφτει, τελειώνει! Οι ιδεολογίες του 18ου και 19ου αιώνα, καταρρέουν κάτω από το βάρος της ίδιας τους της αποτυχίας και της φαιδρότητας. Επειδή ακριβώς καταρρέουν και οι ελίτ δεν σκέφτονται με τον απλοϊκό τρόπο που σκέφτονται οι πολίτες, αναζητούν προστάτες μέσα από το κοινωνικό σώμα, ώστε να διατηρήσουν την εξουσία τους και τα προνόμιά τους.

Τους έχουν βρει, ήδη! Τους ονομάζουν, εμβολιασμένους! Έχουν διαιρέσει όλες τις κοινωνίες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, ώστε οι εμβολιασμένοι να παίξουν τον ρόλο των πραιτόρων των σάπιων καθεστώτων τους. Επιδιώκουν το τηλεοπτικό κοινό του survivor και άλλων τηλεσκουπιδιών, να αναλάβει την πολιτική και κοινωνική προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών ηγεσιών, από εκείνες τις κοινωνικές δυνάμεις που θέλουν την εξυγίανσή τους και την λογοδοσία τους.

Στην Αμερική, αυξάνονται οι φωνές που ζητούν οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν στη φυλακή. Ουσιαστικά, θέλουν τους πολίτες που ψήφισαν Τραμπ, πολίτες που θέλουν αλλαγή του Πολιτειακού καθεστώτος και την άμεση συμμετοχή του στη διακυβέρνηση της χώρας, να φυλακιστούν και να αναμορφωθούν.

Στη χώρα μας, εκείνο το σχεδόν 50% του εκλογικού σώματος που δεν μετέχει, συνειδητά, των εκλογικών διαδικασιών και απαιτεί ένα άλλο είδος διακυβέρνησης της χώρας, ονομάζεται από το καθεστώς λαϊκίστικο, ψεκασμένο και  συνωμοσιολογικό, επειδή ακριβώς σε αυτό το εκλογικό σώμα, βλέπουν τον υπαρξιακό τους κίνδυνο και προσπαθούν να το απομονώσουν από την κοινωνία, να το διακωμωδήσουν και να το αποδομήσουν ηθικά και πνευματικά.

Η μεγάλη πυρκαγιά που θα κάψει τον πλανήτη, δεν έχει έρθει ακόμα. Σας διαβεβαιώνω, ότι πέφτουν κορμιά φιλοκινεζικών πρακτόρων σε όλο τον κόσμο. Το κυνήγι του Γερμανο-κινεζισμού, έχει ξεκινήσει. Ένας ακήρυχτος πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Το παράθυρο ευκαιρίας της Κίνας, για να κάνει την μεγάλη κίνηση στο χάρτη, κλείνει σιγά – σιγά, διότι ο χρόνος για τον Μπάιντεν μετράει αντίστροφα. Η ημίτρελη Κάμαλα Χάρις, βρίσκεται στο χαμηλότερο ποσοστό δημοφιλίας των τελευταίων 40 χρόνων για αντιπρόεδρο και ο διορισμός της στην ηγεσία του Λευκού Οίκου, θα επιδεινώσει το κενό εξουσίας που υπάρχει στις ΗΠΑ.

Ο Γερμανικινεζισμός και το νεωτερικό κράτος, δέχονται βαριά πυρά. Έφαγαν τις πρώτες δυνατές σφαλιάρες επί Τραμπ και τώρα, μπαίνουμε στην ευθεία της ονοματοδότησης του γεωπολιτικού εχθρού, στοχοποίησης και καταστροφής του. Οι Κρατικές συλλογικότητες, όπως η Ε.Ε., εν καιρώ παγκοσμίου πολέμου, είναι απλά πεδία μαχών, όπου λαμβάνουν χώρα ορατά και αόρατα χτυπήματα.

Κοινωνικά πύρινα ποτάμια αντίδρασης, ξεσπούν σε όλο το Δυτικό κόσμο. Έρχεται μία κοινωνική φωτιά, που κανένα πυροσβεστικό αεροπλάνο δε θα μπορεί να σβήσει, μέχρι αυτή να τελειώσει το έργο της και όποιος σαλτιμπάγκος πλατειάρχης τολμήσει να προσπαθήσει να την ανακόψει ή να την υπονομεύσει, θα κάψει τα χέρια του…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Αυγούστου, 2021 23:57

    ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    Ο ΚΑΜΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,Ο ΚΑΜΑΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις