ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

 Οτι συμβαινει σον πλανητη σε μια μερα...

1)Ο Ομπάμα πήρε πίσω τα σχέδια για το μεγάλο πάρτυ με αφορμή τα 60ά γενέθλιά του και τελικά θα είναι με το στενό οικογενειακό περιβάλλον του και ελάχιστους φίλους.(γιατι αραγε?)

2)Η Κύπρος έστειλε βοήθεια για να βοηθήσουν με την κατάσβεση της φωτιάς.
 
3)Το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων (ACPeds) απορρίπτει τον πρόσφατο ισχυρισμό του ιατρικού και επιστημονικού διευθυντή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ότι η επιστήμη έχει επικεντρωθεί σε τρανς φύλο αθλητές και ότι όλοι συμφωνούν ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες.
 
4) Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού μουσείου Sansevero Chapel σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χαρτί του Υιού. Ο Fabrizio Masucci δεν συμφωνεί με αυτά.
 
5)Το υπουργικό συμβούλιο του Σουδάν υποστήριξε το σχέδιο νόμου για την ένταξη της συνθήκης που φέρνει τη δυνατότητα να δικαστεί ο πρώην πρόεδρος της χώρας Al-Bashir για γενοκτονία.
 
6)Ο κινηματογραφιστής Ken Burns αποκάλεσε τον Zuckerberg εχθρό του κράτους και τον θέλει στη φυλακή.
 
7)Το υπουργείο επικοινωνιών της Αλγερίας αποφάσισε να κλείσει τα γραφεία των καναλιών Al-Arabiya και Al-Hadath.
 
8)Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης είπε στη τηλεόραση για μια μεγάλη καμπάνια για παιδιά από 12 ετών κουνούπι.
 
"η φάση του εθελοντισμού έχει τελειώσει, ο εθελοντισμός από μόνος του δεν λειτουργεί και είναι ώρα για υποχρέωση".
 
9)Οι Ταλιμπάν έκαναν μια αποτυχημένη προσπάθεια να επιτεθούν στο φράγμα Salma.
 
10)Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Draghi προέτρεψε τον τυνησιακό πρόεδρο Kais Saied να αποκαταστήσει την άμεση συνταγματική τάξη.
 
11)Σε αρκετές χώρες οι διαδηλωτές χρησιμοποιούν το κοκτέιλ "κακανόφ" εναντίον της βίας των αστυνομικών και ισχυρίζονται ότι είναι αποτελεσματικό και οικολογικό, αποτελείται από κόπρανα και ουρά σε γυάλινα ή πλαστικά μπουκάλια.
 
12)Ο Μπάιντεν είπε ότι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να παραιτηθεί μετά από τους ισχυρισμούς της Γενικής Εισαγγελέα για σεξουαλική επίθεση εναντίον 11 γυναικών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις