Ναι, ο Tim Walz έγινε φίλος με τους "σχολικους δολοφονους"

 

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Tim Walz

δεν εδωσε εξηγησεις όταν είπε «Έχω γίνει φίλος με μαθητες απο σχολεια που πυροβολουν αλλα παιδια» στη χθεσινοβραδινή αντιπροεδρική συζήτηση.

Ο Walz και ο αντίπαλός του, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής J.D. Vance, τσακώνονταν για τις αποκλίνουσες πολιτικές για τα δικαιώματα των όπλων και τη 2η Τροποποίηση, καθώς ο κυβερνήτης της Μινεσότα ομολόγησε συγκλονιστικά ότι είχε την τάση να κάνει φιλία με τους σχολικους δολοφονους. Πληθυντικός.

Παρόλο που ο Βανς, πιθανότατα θλιμμένος πέρα ​​από την ικανότητα να εκφράσει μια απάντηση, αγνοούσε το σχόλιο και οι συντονιστές του Deep State το αγνόησαν εύκολα, ο υπόλοιπος κόσμος που παρακολουθούσε τη συζήτηση αντέδρασε με ένα μείγμα σοκ και φρίκης.

Παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο την προεκλογική εκστρατεία, ο Πρόεδρος Τραμπ δημοσίευσε στο Truth Social: «Ο Tampon Tim μόλις είπε ότι έγινε φίλος με σκοπευτές στο σχολείο. Είναι τρελός;»

Αργότερα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το περίεργο σχόλιο του Walz, περιγράφοντάς το ως λεκτική γκάφα.

«Ηθελε να πει «Έχω γίνει φίλος με επιζήσαντες σχολικών πυροβολητών»», είπε η εκπρόσωπος του MSNBC, Ρέιτσελ Μάντοου.

Ήταν μεταξύ της συντροφιάς των απολογητών του Walz, που όλοι είχαν προφανώς τη διόραση να καταλάβουν τι ήθελε να πει ο Walz.

Αλλά ο Walz είπε αυτό που είπε. Δεν έκανε καμία προσπάθεια να διορθώσει τα λόγια του ενώ στεκόταν πίσω από την εξέδρα, κάτι που εξέπληξε τα Λευκα Καπελα που είχαν ήδη συντάξει ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο εναντίον του.

«Ήταν μια απίστευτα ειλικρινής αποκάλυψη», είπε μια πηγή της JAG . «Το ενδιαφέρον μας για τον Walz δεν είχε να κάνει με το ποιος επιλέγει φίλους, αλλά έχει μια ιστορία να προσεγγίζει με συμπάθεια τους σκοπευτές του σχολείου και τους γονείς των σχολικών σκοπευτών και, όπως είπε, να γίνει φίλος μαζί τους. Αλλά δεν θα το ακούσετε ποτέ στις ειδήσεις».

Κατά τη διερεύνηση της καρό ιστορίας του Walz τον Αύγουστο, η JAG έμαθε ότι ο Walz είχε γράψει μια εγκάρδια επιστολή στους γονείς της Aiden Hale (γεννημένη Audrey Elizabeth Hale), της 28χρονης τρανσέξουαλ που σκότωσε επτά στο Covenant School στο Νάσβιλ τον Μάρτιο του 2023. Ήταν ο πιο φονικός πυροβολισμός στο σχολείο. Η Hale σκοτώθηκε από την αστυνομία αφού σκότωσε τα θύματά της.

«…Δεν πιστεύω ότι ο γιος σου ήταν κακός, αλλά παραπλανητικός. Οι τρανς είναι μη βίαιοι αλλά συχνά στόχοι παρενόχλησης και διακρίσεων. Είμαι βέβαιος ότι ο γιος σας, ας αναπαυθεί εν ειρήνη, έπεσε θύμα κάποιας ανισότητας που τον έσπρωξε πέρα ​​από την άκρη, πέρα ​​από το σημείο χωρίς επιστροφή. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τις ενέργειές του, αλλά καταδικάζω όσους κάνουν διακρίσεις κατά της τρανς κοινότητάς μας. Αν μπορώ να βοηθήσω, μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο γραφείο μου», φέρεται να έγραψε ο Walz στους γονείς της Hale.

Επιπλέον, ο Walz φέτος έστειλε μια επιστολή στον 18χρονο Christian Acevedo, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε δύο μαθητές της Κοινοτικής Ακαδημίας Benito Juarez, ένα γυμνάσιο του Σικάγο, τον Δεκέμβριο του 2022. Η διαμάχη αφορούσε συμμορίες και ο Acevedo καταδικάστηκε σε 20 χρόνια για κάθε κατηγορία φόνου.

«Η βία που σχετίζεται με συμμορίες είναι τρομερή, τραγική και δεν μπορώ να φανταστώ ποια αδικία σας ώθησε στο σημείο να δείξετε και να πυροβολήσετε ένα όπλο εκείνη την ημέρα… Αν γνωριζόμασταν, αν είχαμε μιλήσει πριν τους αφαιρέσετε τη ζωή, εγώ Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βρει μια πιο εύγευστη λύση…Σας αναγκασαν στη ζωή των συμμοριών, όπως πολλοί; Ήταν αυτή η μόνη σας επιλογή για να αποφύγετε να γίνετε ο ίδιος στόχος βίας; Αυτή είναι μια ιστορία που ακούω πολύ… Ο εν Χριστώ φίλος σου, Κυβερνήτης Τιμ Βαλζ», έγραψε ο Walz στον Acevedo.

Δεν είναι σαφές εάν ο Ασεβέντο απάντησε στην αλληλογραφία του Walz.

Η πηγή μας είπε: «Προσωπικά, θα ήμασταν ένας καλύτερος κόσμος αν αυτά τα μέλη της συμμορίας απλώς εξαφάνιζαν το ένα το άλλο εντελώς, αλλά αυτό είναι εκτός θέματος. Το θέμα είναι ότι ο Walz τρέφει μια διεστραμμένη αγάπη για τους σχολικούς σκοπευτές. Είναι άρρωστο και παράξενο. Λατρευει σχολικούς σκοπευτές. Λατρεύει τα Antifa και BLM. Κλεμμένη ανδρεία. Έχει γραμμένο το Deep State σε όλο του το πρόσωπο».

Ερωτηθείς πότε η JAG θα συλλάβει τον Walz, πρόσθεσε: «Είναι στο επίκεντρο τώρα, αλλά μόλις επιστρέψει επίσημα ο πρόεδρος Τραμπ στην εξουσία, ίσως ακόμη και την πρώτη μέρα, ο Walz έρχεται στο GITMO».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις