ΚΑΛΗ ΑΝΟΣΙΑ...Έξι αιφνίδιοι θάνατοι σημερα στη Θεσσαλια για άτομα μέσης ηλικίας χωρίς προβλήματα υγείας....!!!

 

Μαύρη μέρα

μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για τη Θεσσαλία.

Έξι άτομα, 2 από τον νομό Μαγνησίας, 2 από τον νομό Λαρίσης και δύο από νομό Τρικάλων έχασαν τη ζωή τους εντελώς ξαφνικά χωρίς να παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 40 έως 55 ετών και σε όλες τις περιπτώσεις προδόθηκαν από την καρδιά τους χωρίς να υπάρχει κάποιο ιστορικό.

Η περιοχή της Θεσσαλίας έχει χτυπηθεί όσο καμία από τους ξαφνικούς θανάτους αφού σχεδόν ανά τρεις μέρες γινόμαστε μάρτυρες τραγικών γεγονότων πού κανένας υπεύθυνος στον τομέα της υγείας από την κυβέρνηση και από τους «ειδικούς» που έβγαιναν στα τηλεπαράθυρα κατά την διάρκεια της πανδημίας δεν έχει απαντήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Είναι δε ανεξήγητο πώς δεν έχει κινητοποιήσει τις εισαγγελικές αρχές ώστε να γίνει η έρευνα για το τι ακριβώς φταίει και άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μειώνοντας συνεχώς τον πληθυσμό της Ελλάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το γελοίο σήμερα είναι ότι μπορούν να σου πούνε με σιγουριά από τι πέθανε ο ραμσης ή ο τουταγχαμων πριν από 3000 χρόνια, ενώ για όλη την λαίλαπα σήμερα κωφευουν. Γιατί άραγε; στεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις