Η BlackRock προετοιμάζεται κρυφά για την κατάρρευση του δολαρίου ΗΠΑ

blackrock 

Με το μπλοκ των BRICS

να επιδιώκει ενεργά την κατάρρευση του δολαρίου ΗΠΑ, ένας διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ προετοιμάζεται κρυφά για την κατάρρευση του δολαρίου. Πράγματι, η BlackRock μπορεί να επιδιώκει να προστατεύσει τον εαυτό της και τους πελάτες της με ένα νέο επενδυτικό ταμείο που έχει δημιουργήσει. 

Ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων ύψους 9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ξεκίνησε πρόσφατα ένα ταμείο για την υποστήριξη ενός νέου κρυπτογραφικού σταθερού νομίσματος που δημιουργήθηκε από την Ethena Labs, το UStb.

Την περασμένη εβδομάδα, οι προγραμματιστές του σταθερού νομίσματος Ethena δήλωσαν ότι η BlackRock δημιούργησε ένα tokenized fund για το νέο σταθερό νόμισμα. Ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, χαρακτηρίζοντας το BTC «ασφαλές καταφύγιο» έναντι παγκόσμιων οικονομικών καταστροφών. 

Μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες απειλές για το δολάριο ΗΠΑ είναι οι BRICS: το μπλοκ που αποτελείται από πολυάριθμα έθνη που αντιτίθενται στην κυριαρχία του δολαρίου ΗΠΑ. Το μπλοκ προωθεί την απο-δολαριοποίηση και έχει αρχίσει να εκτελεί συναλλαγές με άλλα έθνη χωρίς να εμπλέκεται το δολάριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις